psiulka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Na targach zoologicznych w oba dni... Zebraliśmy prawie 3230 zł ! Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli nam taką kwotą uzbierać :multi: Quote
Moniek193 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Jejku to super wiadomosc:multi:Oplacilo sie nam to stanie przy wejsciu:evil_lol: Nie samowite poprostu cud.:multi:No ale czego sie nie zrobi dla naszych pysiakow slicznych kochanych i przytulasnych:loveu:No nie?? Quote
Ulka18 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wpisujcie sie Cioteczki pod artykulem, wreszcie ktos rozsadny wzial sie za psie tematy (ONET + TNV). http://pies.onet.pl/15108,19,24,szczeniak_ze_sklepu,artykul.html Quote
ewatr Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Ulka18']Wpisujcie sie Cioteczki pod artykulem, wreszcie ktos rozsadny wzial sie za psie tematy (ONET + TNV). http://pies.onet.pl/15108,19,24,szczeniak_ze_sklepu,artykul.html Oby to cos pomogło ........ sprawa "tego" sklepu w Rzeszowie jest nam dogłębnie znana ale ruszenie tego ciemnogrodu jeszcze troche potrwa :roll: Dzieki Ulka 18 za artykuł :lol: Quote
ewatr Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Dzisiejszy artykuł w Nowinach o akcji zerwijmy łancuchy : Quote
grzenka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Przepraszam za offa - PILNIE proszę o polecenie -szukam DOBREGO weta w Rzeszowie, kogo możecie polecić? Proszę - PILNE:modla: Quote
ewatr Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 grzenka napisał(a):Przepraszam za offa - PILNIE proszę o polecenie -szukam DOBREGO weta w Rzeszowie, kogo możecie polecić? Proszę - PILNE:modla: Grzenka masz PW ;) Quote
grzenka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ewatr napisał(a):Grzenka masz PW ;) Dziękuję. Już odebrałam:lol: Quote
Moniek193 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Bylam dzis w schronie juz tylko oczekujcie zdjec:diabloti: Quote
ewatr Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Moniek193 napisał(a):Bylam dzis w schronie juz tylko oczekujcie zdjec:diabloti: Oczekujemy i co ? :eviltong: Quote
psiulka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ewatr napisał(a):Oczekujemy i co ? :eviltong: Ja już je widzę na wątkach.... :cool3: Quote
ewatr Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 psiulka napisał(a):Ja już je widzę na wątkach.... :cool3: I dodaj ze jeszcze od piatku ? To bede Ci zazdrościć bo ja od kilku dni nigdzie wejsc nie moge :placz: Quote
psiulka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ewatr napisał(a):I dodaj ze jeszcze od piatku ? To bede Ci zazdrościć bo ja od kilku dni nigdzie wejsc nie moge :placz: Dopiero dzisiaj przeglądałam wątki, więc od dzisiaj. A to czemu nie możesz wejść? :crazyeye: Quote
ewatr Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 psiulka napisał(a):Dopiero dzisiaj przeglądałam wątki, więc od dzisiaj. A to czemu nie możesz wejść? :crazyeye: Bo sie albo godzine otwiera albo w ogole mnie wywala i jest jeden wielki Error :-( . A zebym juz była w pełni zadowolona to dzisiaj mi schroniskowe kociaki kamizelke z aparatem fotograficzny wrzyciły z ramach zabawy :mad: do miski z woda ........ no i jestem bez zdjec i bez aparatu :placz: Quote
psiulka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ewatr napisał(a):Bo sie albo godzine otwiera albo w ogole mnie wywala i jest jeden wielki Error :-( . A zebym juz była w pełni zadowolona to dzisiaj mi schroniskowe kociaki kamizelke z aparatem fotograficzny wrzyciły z ramach zabawy :mad: do miski z woda ........ no i jestem bez zdjec i bez aparatu :placz: Mi już wszystko dobrze działa dziś na dogo. Toż to nasze koty są takimi zbujami? :-o Pięknie się spisały. :mad: :evil_lol: Quote
matinestka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 gwoli przypomnienia i zapisania wspomnien .... dluższa fotorelacja z dnia 5 pazdziernika 2008 z akcji "Zerwijmy Łańcuchy", która odbyła sie przy skrzyżowaniu ulicy Lisa Kuli i Jagielońskiej :D zdjęica wykonane przez Ilone Majchrowską, moja jakże skromna osobe:eviltong: , i Katrzynę Filar :D ((opublikowane na tym wątku bez wiedzy i zgody żadnego z autorów:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)) i filimik z akcji .. wykonany przez Andrzeja: http://pl.youtube.com/watch?v=Qfq7uDCHaqs RELACJE tvp rzeszów: Relacja TVP Rzeszów RELACJA "STACJA RZESZÓW" reportaże w gazetach : 1. gazeta Wyborcza 6.10.08 2.nowiny 10.10.08 :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 "Zerwijmy łańcuchy" to protest przeciwko trzymaniu psów na łańcuchach. 5 października we wszystkich miastach wojewódzkich stanęły budy, do których chętni będą mogli się przywiązać, by choć przez chwilę zobaczyć jak wygląda świat z perspektywy psa łańcuchowego. Przyłączyliśmy się do akcji miesięcznika "MÓJ PIES" i zorganizowaliśmy protest również w Rzeszowie. O Akcji „Zerwijmy łańcuchy” to protest czytelników miesięcznika „Mój Pies” przeciwko wiązaniu psów na stałe na łańcuchach. W XXI wieku znamy już humanitarne sposoby bezpiecznego dla otoczenia trzymania zwierząt. Dlatego w centrach największych polskich miast ustawiamy budy, do których każdy, kto tylko zechce, może się na kilka minut przywiązać - by zobaczyć, jak wygląda świat z perspektywy psa łańcuchowego, jak wycieńczające, koszmarnie nudne i bezsensowne jest życie na 2 metrach kwadratowych. Większość osób biorących udział w akcji jest zaskoczona ciężarem takiego łańcucha - to po prostu trzeba poczuć na własnej szyi. W akcję „Zerwijmy łańcuchy” włączają się znane postaci ze świata kultury i rozrywki - oni również przywiązują się do bud. Media obszernie relacjonują nasze happeningi. To ważne, bo chcemy, by wzrastała świadomość, że pies powinien być przywiązany do człowieka, a nie do budy. Trzymanie psów na łańcuchu to barbarzyński zwyczaj. Chcemy go zmienić. Dlatego akcję „Zerwijmy łańcuchy” prowadzimy również w szkołach - w wielu z nich w pierwszych tygodniach roku szkolnego odbywają się lekcje poświęcone problemowi psów łańcuchowych. Jeśli tobie również krwawi serce na widok psa trzymanego na łańcuchu – nie zwlekaj, dołącz do nas! Czekamy na twoje zaangażowanie i nowe pomysły! ( źródło: http://zerwijmylancuchy.pl ) www.rsoz.org Quote
Cambel&Megi Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Rewelacja ten film :-o :klacz: Quote
matinestka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 w związku z tym iż własnie w tym momencie dogo wyczerpało moje psychiczne siły, cierpliwośc co niekorzystnie odbije się zarówno na moich płucach... pozwalam sobnie zarezerwować kolejne posty na dalszy ciąg zdjęc.... oby jutrzejszy dzień lepszejszy nam był ...... brrrrrrrrrrrrrrr:mad::mad::mad: :bluepaw: Quote
Recommended Posts