Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku to super wiadomosc:multi:Oplacilo sie nam to stanie przy wejsciu:evil_lol: Nie samowite poprostu cud.:multi:No ale czego sie nie zrobi dla naszych pysiakow slicznych kochanych i przytulasnych:loveu:No nie??

Posted

grzenka napisał(a):
Przepraszam za offa - PILNIE proszę o polecenie -szukam DOBREGO weta w Rzeszowie, kogo możecie polecić? Proszę - PILNE:modla:

Grzenka masz PW ;)

Posted

psiulka napisał(a):
Ja już je widzę na wątkach.... :cool3:

I dodaj ze jeszcze od piatku ? To bede Ci zazdrościć bo ja od kilku dni nigdzie wejsc nie moge :placz:

Posted

ewatr napisał(a):
I dodaj ze jeszcze od piatku ? To bede Ci zazdrościć bo ja od kilku dni nigdzie wejsc nie moge :placz:

Dopiero dzisiaj przeglądałam wątki, więc od dzisiaj. A to czemu nie możesz wejść? :crazyeye:

Posted

psiulka napisał(a):
Dopiero dzisiaj przeglądałam wątki, więc od dzisiaj. A to czemu nie możesz wejść? :crazyeye:

Bo sie albo godzine otwiera albo w ogole mnie wywala i jest jeden wielki Error :-( .
A zebym juz była w pełni zadowolona to dzisiaj mi schroniskowe kociaki kamizelke z aparatem fotograficzny wrzyciły z ramach zabawy :mad: do miski z woda ........ no i jestem bez zdjec i bez aparatu :placz:

Posted

ewatr napisał(a):
Bo sie albo godzine otwiera albo w ogole mnie wywala i jest jeden wielki Error :-( .
A zebym juz była w pełni zadowolona to dzisiaj mi schroniskowe kociaki kamizelke z aparatem fotograficzny wrzyciły z ramach zabawy :mad: do miski z woda ........ no i jestem bez zdjec i bez aparatu :placz:

Mi już wszystko dobrze działa dziś na dogo.
Toż to nasze koty są takimi zbujami? :-o Pięknie się spisały. :mad: :evil_lol:

Posted

gwoli przypomnienia i zapisania wspomnien ....

dluższa fotorelacja z dnia 5 pazdziernika 2008 z akcji "Zerwijmy Łańcuchy", która odbyła sie przy skrzyżowaniu ulicy Lisa Kuli i Jagielońskiej :D

zdjęica wykonane przez Ilone Majchrowską, moja jakże skromna osobe:eviltong: , i Katrzynę Filar :D
((opublikowane na tym wątku bez wiedzy i zgody żadnego z autorów:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:))

i filimik z akcji .. wykonany przez Andrzeja:

http://pl.youtube.com/watch?v=Qfq7uDCHaqs

RELACJE tvp rzeszów:

Relacja TVP Rzeszów

RELACJA "STACJA RZESZÓW"

reportaże w gazetach :

1. gazeta Wyborcza 6.10.08

2.nowiny 10.10.08

:bluepaw:

Posted

"Zerwijmy łańcuchy" to protest przeciwko trzymaniu psów na łańcuchach. 5 października we wszystkich miastach wojewódzkich stanęły budy, do których chętni będą mogli się przywiązać, by choć przez chwilę zobaczyć jak wygląda świat z perspektywy psa łańcuchowego.

Przyłączyliśmy się do akcji miesięcznika "MÓJ PIES" i zorganizowaliśmy protest również w Rzeszowie.

O Akcji
„Zerwijmy łańcuchy” to protest czytelników miesięcznika „Mój Pies” przeciwko wiązaniu psów na stałe na łańcuchach. W XXI wieku znamy już humanitarne sposoby bezpiecznego dla otoczenia trzymania zwierząt. Dlatego w centrach największych polskich miast ustawiamy budy, do których każdy, kto tylko zechce, może się na kilka minut przywiązać - by zobaczyć, jak wygląda świat z perspektywy psa łańcuchowego, jak wycieńczające, koszmarnie nudne i bezsensowne jest życie na 2 metrach kwadratowych. Większość osób biorących udział w akcji jest zaskoczona ciężarem takiego łańcucha - to po prostu trzeba poczuć na własnej szyi.

W akcję „Zerwijmy łańcuchy” włączają się znane postaci ze świata kultury i rozrywki - oni również przywiązują się do bud. Media obszernie relacjonują nasze happeningi. To ważne, bo chcemy, by wzrastała świadomość, że pies powinien być przywiązany do człowieka, a nie do budy.

Trzymanie psów na łańcuchu to barbarzyński zwyczaj. Chcemy go zmienić. Dlatego akcję „Zerwijmy łańcuchy” prowadzimy również w szkołach - w wielu z nich w pierwszych tygodniach roku szkolnego odbywają się lekcje poświęcone problemowi psów łańcuchowych.

Jeśli tobie również krwawi serce na widok psa trzymanego na łańcuchu – nie zwlekaj, dołącz do nas! Czekamy na twoje zaangażowanie i nowe pomysły!

www.rsoz.org

Posted

w związku z tym iż własnie w tym momencie dogo wyczerpało moje psychiczne siły, cierpliwośc co niekorzystnie odbije się zarówno na moich płucach... pozwalam sobnie zarezerwować kolejne posty na dalszy ciąg zdjęc....

oby jutrzejszy dzień lepszejszy nam był ......

brrrrrrrrrrrrrrr:mad::mad::mad:

:bluepaw: