Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To blokada nałożona przez dogo, w linkach nie działa " e - p s y ".

Tam gdzie w adresie jest bezdomn....w miejsce kropek wpisz e - p s y [bez spacji].

http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-2-bezdomn*****-spia-na-sniegu-tarnobrzeg-125604/#post11305473

Posted

pod schronisko do oddania w dobre rece
trafiło takie oto cudo ktore pomagamy ogłaszac :

DOMU SZUKA 6-7 MIESIECZNY BUSTER, PIESEK W TYPIE AMSTAFFA, PRZESLICZNY, PEGOWANY, BARDZO TOWARZYSKI, ŻYWY , REZOLUTNY I WESOŁY. UWELABIA ZABAWY I HARCE.
SZUKAMY ODPOWIEDZIALNEGO, KONSEKWENTNEGO OPIEKUNA, KTÓRY ZNA WYMAGANIA RASY I BĘDZIE UMIAŁ POPROWADZIC PSA W NALEŻYTY SPOSÓB.

Kontakt:
p. Przemysław

Telefon: 784 048 148
Telefon 2:

Email: [email protected]

Posted

Aga popatrz kogo u nas mamy :

COLA
to 5 letni piesek w typie owczarka szkockiego collie, niewidomy, do schroniska trafił 5 grudnia br . Kontaktowy, serdeczny i grzeczny chociaź zdezorientowany i niesmiały. Pomału będzie musiał przystosowywac się do życia w schronisku i do jego codziennego rytmu. Początki na pewno nie będą łatwe dla niego ..... ale gdy sie odnajdzie i poczuje bezpiecznie na pewno będzie oddanym i wiernym Przyjacielem ...

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewcia, czy kolak jest calkowicie niewidomy?
Podobny do mojej Casablanki, tylko chyba troche wyzszy.

Z tego co mowili pracownicy to chyba calkiem bo wogole żle sobie radzi w nowym otoczeniu :placz: nie dosc ze jest spanikowany i z samochodu miał trudnosci / bo sie bał/ wyjsc ....to jeszcze te inne psy , te zapachy , ten jazgot a on nie widzi o co chodzi i co sie dzieje ...

Tak jak pisałam jest przegrzeczny ale to nie miejsce dla niego :shake:

Posted

Aktualizacja :

OBA MALCE JUZ W NOWYCH DOMACH !!!

Tak jak pisał Mati na watku szczeniczków :

MAMY dwójke podopiecznych Kundelka , które mieszkają w domu tymczasowym :smile: to LENNY i CZANA

kontakt: [email protected]

I jest szansa na dom dla Lennego w Warszawie

tylko szukamy transportu

na trasie Rzeszów - Warszawa

[SIZE=2]Lenny to maluszeczek taki co sie prawie w dłoni miesci :loveu: tak ze problemu z nim byc nie powinno najmniejszego ...

LENNY :

dwumiesięczny maluteńki piesek, mieści się w dłoni, straszny przytulak i pieszczoch , był silnie zarobaczony :smile: teraz pod czujnym okiem nabiera ciałka i sił :smile: spokojny i grzeczny , przylepa ogromna, najchętniej zasypia w dłoniach swoich opiekunek :smile: za zasypia wtedy od razu :smile:

CZANA:

tez ma około 2 miesiecy, wygląda jak mieszaniec beagla z jamnikiem, ma piekne ,charakterystyczne umaszcznie, czekoladowe z cudną biała strzałka na pysiu, i cudowne midowe oczęta:smile: bardzo towarzyska i przyjacielska, drepta za człowiekiem krok w krok, po to by wdrapać sie na jego kolana i kraśc miziaki :smile: Panienka z charakterkiem i nawet dużo większy pies musi sie liczyć z jej zdaniem :smile:

:bluepaw:

Posted

Piekne szczeniaki, ale niestety szkoda, ze one w ogole sa biedactwa na tym swiecie :shake: ktos nie pomyslal i teraz malce nie maja domow, dobrze, ze sa w Kundelku, jedyne pocieszenie :roll:

Posted

Ewus, ja na forum collie zostalam zbanowana za dyskusje z adminem :evil_lol:
Napisalam co mysle o wystawach i braku pomocy dla bezdomniakow.
Popros moze Zurdo albo SS, albo Irenaka, zeby zalozyly watek na tamtym forum.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewus, ja na forum collie zostalam zbanowana za dyskusje z adminem :evil_lol:
Napisalam co mysle o wystawach i braku pomocy dla bezdomniakow.

No to piknie :evil_lol: a wygladasz na taka spokojna osobe :loveu:;)

Posted

czesc Rzeszowianki ;)

ja z pytankami o malamuta Charona. Mozna sie cos wiecej o nim dowiedziec? Czy macie mozliwosc sprawdzic jak reaguje na koty? Do kiedy kwarantanna, co z kastaracja itd ;)

Posted

masienka napisał(a):
czesc Rzeszowianki ;)

ja z pytankami o malamuta Charona. Mozna sie cos wiecej o nim dowiedziec? Czy macie mozliwosc sprawdzic jak reaguje na koty? Do kiedy kwarantanna, co z kastaracja itd ;)

Kotki da sie sprawdzic ;) .
Co do reszty pytan to mysle ze najlepiej zadzwonic do opiekunów zwierzat 0-510-170-787 i dopytac .

Posted

Dzisiaj jest ten rodzaj ciszy,
Że każdy wszystko usłyszy:

I sanie w obłokach mknące,
I gwiazdy na dach spadające,
A wszędzie to ufne czekanie ?
Czekajmy - dziś cud się stanie ...

I niech stanie sie wiele cudów tego zyczmy ja i Armanii
naszym podopiecznym i całemu wolontariatowi Podkarpackiemu ;-) i nie tylko ...