GoskaGoska Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 na jak burza Reksiu naprawdę :crazyeye: juz nie masz 2 psiakow i gdzie poszla Kissi i Cziki. Kurcze u ciebie raz dwa znajdują domki - a tu siedzią i siedzą i siedzą Quote
Reksiu21 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Wiesz, tydzien temu dalam ogloszenie Cziki do gazety, drogie, ze zdjeciem, i prawie nikt niezadzwonil, a w tym tygodniu moglami domkami wybierac. Cziki poszla do rodziny niedaleko mnie, trojka dzieci, 9, 15 i 18. Mieszkaja w domku wlasnym, w malej miejscowosci, rozsadni ludzie, od nastepnego tygodnia beda chodzic z nia do szkolki, juz sie dowiadywali. Kissi poszla do samotnego kawalera, ok. 50tki, na rencie, caly czas w domu, ona bedzie jego cala rodzina, mial Sheltie przez 14 lat. Dla niego pies to jak jego dziecko, spedzil u mnie w hotelu 2 dni zeby sie z KIssi zapoznac, spala w nocy na lozku u niego. MOja biedna hotelowa posciel!:crazyeye: Cala w kudlach!:diabloti: Quote
Korenia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Świetne domki powybierałaś :multi::multi::multi: Quote
GoskaGoska Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 oj to super wreszcie będę dopieszczone....hehe mnie zastanawia jedno - kurcze przeciez te psiaki po niemiecku ani slowa nie znają :evil_lol: nawet siad nie będą umily zrobić. Ty im mowisz , ze to pieski z Pl czy pomijasz ich historię:p , oby tylko nie myśleli ze one takie malo rozgarnięte . Oj Resiu naprawdę ty piorunem te adpocje załatwiasz :multi: Quote
Reksiu21 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ja do nich od pierwszego dnia mowie po niemiecku, wolam je po niemiecku, ucze siad, czego niewolno, zostan, itd. Zanim ida do domkow to juz rozumieja co sie do nich mowi.;) Quote
Reksiu21 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Pozatym to historie psow zawsze domki wiedza, wszystko co ja wiem, to oni tez wiedza. NP. Kissi bym niewyadoptywala ani do dzieci, ani do innych psow, bo jest zazdrosna, i widzialam ze ona musi miec pana dla siebie, bo by byl problem. JA wybieram ludziom psy, a nie oni. Dla tego pana np. to tylko Kissi wchodzila w gre, a dla niej to dom idealny, Cziki by sie u tego pana zanudzila, Agri tez, a Kissi by sie nienadawala do domku z dziecmi, gdzie duzy ruch i zamieszanie. Ona chce fotel, spokoj, i tulenie, i swojego ludzia.:evil_lol: Quote
kikou Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [SIZE=3]:iloveyou::iloveyou::iloveyou:C U D O W N I E !!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou: jejku to zaraz patrze w kalendarz kiedy moge znowu jechac:evil_lol::evil_lol: .....ostatnio tylko Maz Reksiu powiedzial, ze bardzo by sie cieszyl zeby nie musial sie zbyt predko ze mna spotkac (mam nadzieje, ze nie z powodu mojej brzydoty...chodzilo Mu o ta koszmarnie dluga, meczaca droge.) pomyslalam sobie, ze moglabym jeszcze z 150-200 km do przodu podjechac nastepny raz....szczegolnie gdyby Ciotki dorzucily sie do paliwa...tylko do tych dodatkowych kilometrow (te pierwsze 500km oplacam ja, jak zwykle!) Moze to by przekonalo TZ zeby zechcial sie jeszcze wybrac w droge... tak mi sie marzy szczegolnie, zeby ktorys z dzikusow pojechal do Reksiu Tina (juz trzeci rok siedzi w schronie-w ogole nie podchodzi do czlowieka- nie ma nawet cienia szansy na dom z ogloszen...) albo Nora (tez drugi rok siedzi i tez nigdy nie podchodzi do ludzi) Prawdopodobnie przy madrych ludziach po tygodniu psiny by doszly do siebie..... Quote
Negri Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Nora to nie taki dzikus ;) on tylko siedzi w środku - tak jak Naomi, i sie trochę boi na początku ale tak to jest super, Tiny nie znam tak dokładnie.... Reksiu ten chłopak czarny już dawno po kastracji, jeśli są przymiarki do następnych to pisz proszę bo ja muszę mieć czas na sterylki. A rozumiem, że były by to panienki. Quote
Reksiu21 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Agri jedzie w piatek do domku!!!! Juz wszystko zalatwione, umowa podpisana itd. Dziewczyna chce go w piatek zabrac, bo ten tydzien do piatkuu jeszcze pracuje, a potem ma przez caly okres swiateczny wolne, i chce z nim spedzac caly czas. Super kobieta,pomiedzi 20 a 30 lat, mieszka sama, mieszkanie wlasne, z ogrodem, pracuje od 10 rano, a o 12tej bedzie mama jej Agriego do siebie zabierac, bo ona niechce zeby pies byl 5 godzin sam w domu:loveu: Biega codziennie, dosc wysportowana, jezdzi na koniu i na rowerze, przemila. Do tej pory zajmowala sie wszystkimi psami sasiadow i znajomych, i dlugo juz mysli o wlasnym psie., Od razu sie w nim zakochala, a on chyba w niej bo jej caly czas buziaki chcial dawac. Bedzie z nim chodzic do szkolki, a potem chce na obedience chodzic, lub tez frisbee catching, lub agility. On wlasnie cos takiego potrzebuje, bo to przeinteligentny pies. Nauczyl mi sie podstawowych komend w ciagu pol dnia. Chcialo go trzy osoby, ale sie na ta dziewczyne zdecydowalam, bo ona kocha zwierzeta, i bedzie go tyle tulic ile on bedzie chcial. Juz czekamy do piatku, musialo by sie niewiadomo co stac, zeby sie nieudalo, ale mimo to odetchne spokojniej jak juz bedzie w nowym domku. Quote
Korenia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Świetnie :multi::multi: Skąd Ty takie domki wynajdujesz ? A te 2 pozostałe 'adresy' zostawiłaś sobie ? :cool3: Quote
Korenia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 WWW.POWN.IT / 1254 :loveu::loveu::loveu: Quote
Reksiu21 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Koreniu..:calus: A to faktycznie dochodzi do miliona? Bo przerwalam na 669:evil_lol: Quote
Korenia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Takie "dziękuje" to do Ciebie to i tak za mało :loveu: Uratowałaś tyle istnień :loveu: Nie wiem czy dochodzi :P ja dotrwałam na tysiąc coś :evil_lol: ale teraz wyłączyłam dźwięk i puściłam :P zobacze za chwilę ;) Edit godz.00.56 - minęło 16 tysięcy :evil_lol: Edit godz.01.05 - minęło 23 tysiące, dłużej nie chce mi się czekać :eviltong: Quote
Negri Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Ale Wy jesteście duuurne :evil_lol: Weszłam w link od Koreni a miała głośniki na fula.... podskoczyłam razem z krzesłem :evil_lol::evil_lol: Quote
ecci Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ja musiałam sprawdzić...doszło do tego miliona...:shake: i nawet wiem jak taki program napisać:multi: Quote
Reksiu21 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Agri jedzie dzisiaj juz do domku, jego pani wziela sobie jutro juz wolne, wiec zaraz przyjedzie. Jakbym tyle psow niemiala, to bym go sobie zostawila, bo to naprawde najinteigentniejszy pies jakiego kiedykolwiek poznalam. Nauczyl sie tyle przez te pare tygodni, co inny pies nienauczy sie przez cale zycie. Poprostu pies ideal. Jestem dzisiaj strasznie przygnebiona:-(, ale ciesze sie dla Agriego. Quote
Reksiu21 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Agri pojechal do domku! Oto z nowa pania! Dalsze zdjecia mam obiecane. Quote
kikou Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Brawo Kochany!!!! Należy Ci sie najcudowniejszy dom.. po latach w schronie!!! tak to sie w życiu przeplata smutek i radość...... Quote
lilith27 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 no dobrze, ale jak on tam na nową panią zareagował? jak się zachowywał? Quote
GoskaGoska Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 PANI wygładam na psiarę :cool3: Wczoraj czytalam dzis się ucieszę :multi::multi::multi::multi::multi: hura Reksiu znalazła domek dla calej 3 :loveu: Quote
Reksiu21 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 lilith27 napisał(a):no dobrze, ale jak on tam na nową panią zareagował? jak się zachowywał? Ona kucnela i go przytulila, a on ja po twarzy polizal. Nawet lizal pare razy, ale akurat na zdjeciu nieudalo mi sie uchwycic. Ale ona juz z nim spedzila pol dnia pare dni wczesniej, jak tu ostatnim razem byla, to chyba ja juz poznal. Wyszedl z nia z domu, nawet sie niespojrzal na mnie.:razz: Ale on byl taki madry ze chyba zrozumial ze jedzie do swojego domku na zawsze.:loveu: Quote
Negri Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Reksiu co następne :evil_lol::evil_lol: Quote
lilith27 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Reksiu21 napisał(a): Wyszedl z nia z domu, nawet sie niespojrzal na mnie.:razz: no to chyba dobra wróżba Quote
Recommended Posts