Kamila_s Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 mru...wypatrzyla go na moim profilu nasza-klasa..wczoraj...czekamy teraz z niecirpliwoscia na odpowiedz od tej Pani:Dog_run: Quote
mru Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Kamila_s napisał(a):mru...wypatrzyla go na moim profilu nasza-klasa..wczoraj... :) fajnie, to juz któryś piesek tak wypatrzony no zobaczymy co dalej :D Quote
sleepingbyday Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 o mamuniu... relacjonujcie sprawę! Quote
Korenia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Na Koperka to poczekamy tak z 3 miesiące, jak miała napisać o Azraczku jakiś miesiąc (?) temu to do tej pory czekamy.... Quote
Koperek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Korenia napisał(a):Na Koperka to poczekamy tak z 3 miesiące, jak miała napisać o Azraczku jakiś miesiąc (?) temu to do tej pory czekamy.... No bezczelna, no! Następna, która się czepia- jedź do schroniska i sama sprawdź, co chcesz wiedzieć- jaki problem? Napisałam posta, ale widze, że mi wcięło, więc piszę ponownie... Z Panią nawiązałam kontakt przez gg i muszę sprawdzić, czy RALFIK dobrze reaguje na króliki, bo takie stworzonko jest w domu. Osobiście powątpiewam, że będzie OK, bo to jednak mix husky, który to gania za ruchwliwymi, małymi stworzonkami celem ich konsumpcji, ale nie przesądzam. Zobaczymy... Quote
mru Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 też mam królika i terierka :eviltong: zaraz by go zagryzł jak siedzi królik w miejscu to jest okej dlatego królik puszczany jest w dużym pokoju do którego Gacek nie wchodzi i tyle :p ale każdy może mieć inną sytuację oczywiście w domu i lepiej wiedzieć co i jak :p Quote
Korenia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Koperek napisał(a):No bezczelna, no! Następna, która się czepia- jedź do schroniska i sama sprawdź, co chcesz wiedzieć- jaki problem? Napisałam posta, ale widze, że mi wcięło, więc piszę ponownie... Z Panią nawiązałam kontakt przez gg i muszę sprawdzić, czy RALFIK dobrze reaguje na króliki, bo takie stworzonko jest w domu. Osobiście powątpiewam, że będzie OK, bo to jednak mix husky, który to gania za ruchwliwymi, małymi stworzonkami celem ich konsumpcji, ale nie przesądzam. Zobaczymy... Nie czepiałabym się, gdybyś nie napisała, że napiszesz później - i tak czekaliśmy do teraz, ale dzieki za napisanie czemu Azrak siedzi dalej i dlatego bedzie siedział do śmierci :(. Quote
Poli Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Wiecie co ten psinka wyglada naprawde na niepowtarzalnego i te jego oczeta :cool3:. Mam nadzieje, ze ta adopcja sie uda :roll:. Ralficzku trzymam kciuki :modla:. Quote
Neczka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 I na dzień dobry... ...oby okazał się dobry :roll: Quote
Poli Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ralficzku dzien dobry , oby ten dzien okazal sie lepszy . I jak tam z tym krolikiem ?:roll: Quote
zmierzchnica Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Właśnie, może coś wiadomo?.. Biedny Ralf, zasługuje przecież na cudny dom. A królika w razie czego można wypuszczać w jednym pokoju, powoli psa zaznajamiać ... Chociaż to trudne, wiem z doświadczenia. Ale wszystko jest do zrobienia, jeśli ktoś bardzo chce! Oby Ralfowi się powiodło:shake: Quote
Poli Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ralf dzien dobry przystojniaku :loveu: Quote
Koperek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Poli napisał(a):I jak tam z tym krolikiem ?:roll: Jeszcze nie wiadomo, bo z lenistwa Koper nie miał czasu sprawdzić.:roll: Quote
Neczka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 I jeszcze raz, Ralficzku.... :-(:shake: Quote
Kamila_s Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 i czy juz cos wiadomo z tym krolikowym domkiem;) Quote
Neczka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Domku Ralfikowy.... znajdź się szybciutko :-( Quote
Recommended Posts