Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila_s napisał(a):
mru...wypatrzyla go na moim profilu nasza-klasa..wczoraj...

:) fajnie, to juz któryś piesek tak wypatrzony

no zobaczymy co dalej :D

Posted

Korenia napisał(a):
Na Koperka to poczekamy tak z 3 miesiące, jak miała napisać o Azraczku jakiś miesiąc (?) temu to do tej pory czekamy....

No bezczelna, no! Następna, która się czepia- jedź do schroniska i sama sprawdź, co chcesz wiedzieć- jaki problem?

Napisałam posta, ale widze, że mi wcięło, więc piszę ponownie...

Z Panią nawiązałam kontakt przez gg i muszę sprawdzić, czy RALFIK dobrze reaguje na króliki, bo takie stworzonko jest w domu. Osobiście powątpiewam, że będzie OK, bo to jednak mix husky, który to gania za ruchwliwymi, małymi stworzonkami celem ich konsumpcji, ale nie przesądzam. Zobaczymy...

Posted

też mam królika i terierka :eviltong: zaraz by go zagryzł
jak siedzi królik w miejscu to jest okej

dlatego królik puszczany jest w dużym pokoju
do którego Gacek nie wchodzi i tyle :p

ale każdy może mieć inną sytuację oczywiście w domu
i lepiej wiedzieć co i jak :p

Posted

Koperek napisał(a):
No bezczelna, no! Następna, która się czepia- jedź do schroniska i sama sprawdź, co chcesz wiedzieć- jaki problem?

Napisałam posta, ale widze, że mi wcięło, więc piszę ponownie...

Z Panią nawiązałam kontakt przez gg i muszę sprawdzić, czy RALFIK dobrze reaguje na króliki, bo takie stworzonko jest w domu. Osobiście powątpiewam, że będzie OK, bo to jednak mix husky, który to gania za ruchwliwymi, małymi stworzonkami celem ich konsumpcji, ale nie przesądzam. Zobaczymy...

Nie czepiałabym się, gdybyś nie napisała, że napiszesz później - i tak czekaliśmy do teraz, ale dzieki za napisanie czemu Azrak siedzi dalej i dlatego bedzie siedział do śmierci :(.

Posted

Wiecie co ten psinka wyglada naprawde na niepowtarzalnego i te jego oczeta :cool3:.
Mam nadzieje, ze ta adopcja sie uda :roll:.
Ralficzku trzymam kciuki :modla:.

Posted

Właśnie, może coś wiadomo?.. Biedny Ralf, zasługuje przecież na cudny dom. A królika w razie czego można wypuszczać w jednym pokoju, powoli psa zaznajamiać ... Chociaż to trudne, wiem z doświadczenia. Ale wszystko jest do zrobienia, jeśli ktoś bardzo chce! Oby Ralfowi się powiodło:shake: