Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chwila moment, co to za walki!!!:mad: Cieszę się, że znalazła domek, o dwóch nie marzyłam:lol: Selket, u nas w schronie co rusz jakiś słodki boksiuś się pojawia, także będziemy w kontakcie ;)

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maja']
Maja nie lubi wychodzić na balkon - ewidentnie ją to stresuje- może ktoś jas wcześniej zamykał:shake: ma też bardzo nerwowy sen - nogami przebiera i wydaje z siebie dziwne odgłosy- pewnie też wynik stresu:-(

Jej nerwowy sen to wynik poniewierek po osiedlach. Spanie w stresie na twardym i zimnym wraca w snach. Niedługo będzie miała stabilne życie i przejdzie jej nocna nerwówka:pPrzed wejściem do klatki pierwszym razem mi uciekła, ganiałam za nią przez pół miasta, nie miała łatwego zycie ze swoją ufnoscią to ludzi, nie ma to jak "mili" blokersi:shake:

Posted

Maja napisał(a):
:roll: Mai chyba zaczyna się cieczka :roll:

:nerwy:oj niedobrze niedobrze, co tu teraz robić, nigdy nie miałam suki, jakby tu Maju dopomóc,:hmmmm: może podeślę pampersiki:roll:

Posted

Oj, ja wiem, że całe mnóstwo maluszków potrzebuje pomocy i sama był całe stadko wzięła, ale dopóki jestem na utrzymaniu rodziców, to muszę przyjąć ich warunki..ale jak już pójdę do pracki, to kto wie ;)

Posted

Terhenetar napisał(a):
:nerwy:oj niedobrze niedobrze, co tu teraz robić, nigdy nie miałam suki, jakby tu Maju dopomóc,:hmmmm: może podeślę pampersiki:roll:

pampersiki to dobry pomysł :p
Selket wsztrzymajmy broń :razz:,tu są cywile,a i majuni by się to nie spodobało ;)

Posted

Maja ma specjalne majtki, które kupiła Marysia w klinice
została tez posmarowana preparatem przeciw pchłom i kleszczom, który zabezpiecza ją przez miesiąc od dnia dzisiejszego
Dzisiaj powrót do domu nie wyglądał juz tak różowo:cool3:
Góra porwanych gazet i wszelkiego innego śmiecia zniesionego z całego domu a pod tym wszystkim zakopana kość- po prostu psinka doszła do siebie i zaczęła szaleć. mam wrażenie, ze trochę przytyła:lol: fotki z dzisiaj tradycyjnie wyłałam Marii

Posted

Majeczko ale rozpieszczacie Maje, zauwazylam ,ze juz ja kochacie! tak sobie pomyslalam,ze maz moze nie chce z nia sie rozstac bo ma tak samo na imie jak TY:loveu:
a teraz kundel bokserowaty w majtosach, Lidka mnie zabije za tego kundla:mad::evil_lol:

oj chyba bedzie wojna o Maje:shake:

Posted

Maja nie przypominaj nawet:mad::(

Na transport Maja otrzymala 100 zl..od lwica2006 i Rollins z Forum Boksery .Nikita i nelson Forum Boksery przelew na klinike na Maje! Dziekujemy Darczyncom!

Posted

Niki-lidka napisał(a):
o co chodzi z tym bokserko????

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
BOKSERKO to taki kundel bokserowaty- czyli nie do konca bokser-
czyli Maja:eviltong:

Marysia kiedyś takiego jednego spotkała i utkwił Jej mocno w pamięci:evil_lol::evil_lol: