Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

normalnie nie jestem w stanie wyrazic tego jak bardzo sie ciesze ze malutkiej sie udalo...
Kinga mozesz juz spac spokojnie i przestac sie zamartwiac...
Maja rob duzo zdjec Majuni:)

PS. cos w tym jest, ze wszystkie Maje takie super są...zgadzam sie:):):)

Posted

pomyślicie,że zwariowane jesteśmy ale jej zdjęcia mamy w komórce ;) mamy nadzieję,że przetrwa podróz w miarę dobrze,by miała siłe przetrzymać nasze miziu miziu:cool3::multi:

Posted

Foteczki śliczne..Maja słodka :loveu:
Będziemy jechać w sobotę z Majeczką. Bedzie miała do dyspozycji całe tyle siedzonko;) Tylko przez pierwsze 50 km, będzie je musiała dzielić z moim psem, którego odwożę do domku, ale wczoraj się poznały ;) Na początku Maja nbie była zachwycona Gonzikiem, ale po chwili się razem bawiły...A biorąc pod uwagę fakt, że mój pies ma troszkę problemów w kontaktach, to byłam szczęśłiwa, że z Majką się dogadał :loveu:
W krakowie, prawdopodobnie, będziemy około 18-19, ponieważ wyjeżdżamy około 12 z Lublina, no i na drodze też nie szalejemy ;)

Posted

Mai się bardzo poszczęściło. Mnie jeszcze nie było w Krakowie, na studia mnie tam nie chcieli:oops: Może by się tak wybrać na wakacjach odwiedzić Majunię przy okazji...:cool3: :hmmmm:

Wampirzyce, co wy na to:eggface:

Posted

Maja po dobie pobytu - spostrzeżenia:
grzeczna niesamowicie, michy pilnuje ,asystent z niej straszny nie opuszcza na krok nawet w łazience - ja w wannie- ona siedzi i się patrzy
dzisiaj została 6 godzin sama- wracałam z dusza na ramieniu a w domu porządeczek idealny:lol::lol::lol:
w nagrodę naprawde długi 1,5 godzinny spacer zakończony brykaniem z bokserką sąsiada skakały jak pchły chyba przez pół godziny non stop
bałam się jej trochę puścić ale Pola ta bokserka tak brykała to i ja puściłam Maję. Bardzo ładnie wraca na zawołanie:lol: ale uwaga naprawdę wysoko skacze. Do suczek dołączył jeszcze wyżeł i tak w trójkę dawali czadu:evil_lol:
później wycieczka samochodem na zakupy. po powrocie wszystkie siatki obwąchane asysta przy wypakowywaniu zakupów i teraz śpi a ja pisze.
Maja nie lubi wychodzić na balkon - ewidentnie ją to stresuje- może ktoś jas wcześniej zamykał:shake: ma też bardzo nerwowy sen - nogami przebiera i wydaje z siebie dziwne odgłosy- pewnie też wynik stresu:-(
:lol:
fotki z dzisiaj wysłałam Marysi- to pewnie dzisiaj wstawi jak będzie taka dobra

Posted

Hmm...sunieczka ideał, wspaniale, że jest taka ;) Co do tego spania, to wydaje mi się, ze to akurat naturalne? Mój Niuniek jak śpi to macha łapkami i burczy, popiskuje, stęka etc. Myślę, że Maja poprostu głęboko śpi i śni o czymś ;) Także to raczej nie jest powód do zmartwienia. Super, ze prowadizsz jej obserwacje ;)
Oj, widzę Maju, że Majeczka podbiła Twoje serduszko :loveu:

Posted

jeśli chodzi o sen,to pewnie przeżywa miłe chwile z dnia powszedniego ;)
nasze sunie też tak miały,począwszy od piszczenia,warczenia,merdania ogonkiem,mlaskania,jak i innych czynności :lol:
jeśli chodzi o odwiedziny Maji,to w każdej chwili zapraszamy ale wcześniej dać znać :p
jeśli chodzi o cieczkę suni,no to trzeba uwarzać na wielu kandydatów :eviltong:
w końcu to śliczna sunia :loveu: