Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Justa']a ja widze syfy na matryyyyycy :eviltong:[/quote] myślałam że to mój monitor już taki brudny:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Justa']a ja widze syfy na matryyyyycy :eviltong:[/quote] Czepisz się :evil_lol: ja wole te syfy niż to co tam widać ... :diabloti: Quote
polciuaa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Vectra']Czepisz się :evil_lol: ja wole te syfy niż to co tam widać ... :diabloti:[/QUOTE] Vectra-Pan Bóg nakazał kochac każde zwierze.:diabloti: Quote
Saint Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9775383&postcount=9814[/url] :roll: Coś Ci ostrość uciekła i biega pewnie po łące do tej pory :eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='dogomanka_']Vectra-Pan Bóg nakazał kochac każde zwierze.:diabloti:[/quote] ale robale to nie zwierzęta tylko bezkręgowce : P Quote
polciuaa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Tinka:)']ale robale to nie zwierzęta tylko bezkręgowce : P[/QUOTE] A bezkręgowce to nie zwierzęta.?:razz: Quote
LeCoyotte Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Justa']a ja widze syfy na matryyyyycy :eviltong:[/QUOTE] wiem wiem, już wyczyściłem;) ale na tej fotce nie zwróciłem uwagi, bo zwaliłem winę na monitor:eviltong: Quote
Saint Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nie robale tylko owady to raz, a dwa, że owady to zwierzęta ;) Quote
Justa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Tinka:)']ale robale to nie zwierzęta tylko bezkręgowce : P[/QUOTE] yyy, czy ja dobrze widze, czy już tak późno? :-o czego wy sie na biologii teraz uczycie??? :mdleje: a poruszając temat syfów - wyczyściłam filtr. chyba z 30 min mi to zajęło, a i tak tłustych plam od nosa jaszczurki nie udało sie wypucować dokładnie :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Justa']a ja widze syfy na matryyyyycy :eviltong:[/quote] [I][B]syfy masz pewnie na monitorze :evil_lol:[/B][/I] [quote name='Saint']Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś przejrzała kilkanaście - no może teraz już nawet ponad 20 stron wstecz tego tematu - coś kiedyś tu wrzucałem ;) Zdjęć w ruchu takich specjalnie dla Kojota, w których to rzucałem mojemu psu frisbee i jednocześnie robiłem zdjęcia nie mam - jak tylko znajdę chwilę, to wrzucę :p [/quote] [I][B]no ja właśnie chciałabym te zdjęcia z frisbee...skoro podobno takie dobre wychodzą :cool3:[/B][/I] Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Saint']Nie robale tylko owady to raz, a dwa, że owady to zwierzęta ;)[/quote]mi zawsze pani od przyrody w podstawówce wmawiała że to nie są zwierzęta:roll: Quote
Justa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Tinka:)']mi zawsze pani od przyrody w podstawówce wmawiała że to nie są zwierzęta:roll:[/QUOTE] bardzo kompetentna :cool1: a to książeczki nie miałaś, żeby to zweryfikować? :cool3: Quote
Rinuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Tinka:)']ale robale to nie zwierzęta tylko bezkręgowce : P[/quote] [quote name='dogomanka_']A bezkręgowce to nie zwierzęta.?:razz:[/quote] [I][B] toż to owady...:roll:[/B][/I] Quote
polciuaa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Saint-własnie.;PP Justa-ja się ucze..biologii.:diabloti: Ale w mojej szkole nauczyłam się odróżniać zwierzęta od np. roślin.:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='dogomanka_']Vectra-Pan Bóg nakazał kochac każde zwierze.:diabloti:[/quote] a czy ja gdzieś napisałam , że kogokolwiek kocham ? :diabloti: a serio , jak się czyści matrycę :cool3: jesooo , ile ja się napucowałam ostatnio szkło :mdleje: Klementyna dała mu buzi :loveu: :loveu: Quote
Justa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='dogomanka_']Justa-ja się ucze..biologii.:diabloti: Ale w mojej szkole nauczyłam się odróżniać zwierzęta od np. roślin.:evil_lol:[/QUOTE] toż to wyczyn godny nobla :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Saint'][url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9775383&postcount=9814[/url] :roll: Coś Ci ostrość uciekła i biega pewnie po łące do tej pory :eviltong:[/QUOTE] ostre jest to co miało być ostre, oprócz prawego oka:evil_lol: zabrakło 0.4mm Quote
polciuaa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Justa']toż to wyczyn godny nobla :evil_lol:[/QUOTE] Wiem.:evil_lol: Quote
dog_master Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Vectra']a serio , jak się czyści matrycę :cool3:[/quote] Hehe, niektorzy maja skuteczne czyszczenie matrycy ;p Najlepiej serwis. A jak chcesz recznie, to sa albo zestawy do czyszczenia, albo mozesz sie bawic gruszka wyplukana, jakimis wacikami nie zwyklymi... ;) Quote
polciuaa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='dogomanka_']Wiem.:evil_lol:[/QUOTE] Cholera,wysłało mi się wczesniej.;/ Miałam jeszcze napisać,że tylko w mojej szkole koleś wysłał sms`a do swojej wychowawczyni,ze ma w domu bombe i do godziny tej i tej ma na auli szkolnej zostawić 10.000 zł w torbie.Dodam tylko,że prawie cała szkoła jest kamerowana,więc życze temu kolesiowi powodzenia w życiu.:evil_lol: ;). Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Justa']bardzo kompetentna :cool1: a to książeczki nie miałaś, żeby to zweryfikować? :cool3:[/quote] miała fajny hipnotyzujący głos, coś jak żaba w agonii:evil_lol: na jej lekcjach się słuchało, książek nikt nie używał ale mieć trzeba było:razz: a w domu po co zaglądać:cool3: Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='dog_master']Hehe, niektorzy maja skuteczne czyszczenie matrycy ;p Najlepiej serwis. A jak chcesz recznie, to sa albo zestawy do czyszczenia, albo mozesz sie bawic gruszka wyplukana, jakimis wacikami nie zwyklymi... ;)[/quote] a ja mam takie tam w aparacie , że podobno samo czyści :diabloti: znaczy to działa czy nie ? :cool3: bo ja się nie znam :oops: :evil_lol: Quote
Justa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Vectra']a ja mam takie tam w aparacie , że podobno samo czyści :diabloti: znaczy to działa czy nie ? :cool3: bo ja się nie znam :oops: :evil_lol:[/QUOTE] to są mikrodrgania, które sprawiają, że syfki mają ponoć z matrycy spadać jednak same nie wyfruną z puszki i pewnie znów sie przylepią :cool3: Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Justa']to są mikrodrgania, które sprawiają, że syfki mają ponoć z matrycy spadać jednak same nie wyfruną z puszki i pewnie znów sie przylepią :cool3:[/QUOTE] dobra , oddam do serwisu jak się wpakują w kadr :diabloti: te syfki znaczy .... Quote
goldenka245 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 A ja chybą muszę oddać aparat w czyszczenie... Wychodzi mi jakiś syf na zdjęciach i za nic nie wiem co to i gdzie to:roll: Quote
Recommended Posts