Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9775383&postcount=9814[/url]
:roll:

Coś Ci ostrość uciekła i biega pewnie po łące do tej pory :eviltong:

Posted

[quote name='Justa']a ja widze syfy na matryyyyycy :eviltong:[/QUOTE]

wiem wiem, już wyczyściłem;) ale na tej fotce nie zwróciłem uwagi, bo zwaliłem winę na monitor:eviltong:

Posted

[quote name='Tinka:)']ale robale to nie zwierzęta tylko bezkręgowce : P[/QUOTE]

yyy, czy ja dobrze widze, czy już tak późno? :-o czego wy sie na biologii teraz uczycie??? :mdleje:

a poruszając temat syfów - wyczyściłam filtr. chyba z 30 min mi to zajęło, a i tak tłustych plam od nosa jaszczurki nie udało sie wypucować dokładnie :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']a ja widze syfy na matryyyyycy :eviltong:[/quote]
[I][B]syfy masz pewnie na monitorze :evil_lol:[/B][/I]
[quote name='Saint']Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś przejrzała kilkanaście - no może teraz już nawet ponad 20 stron wstecz tego tematu - coś kiedyś tu wrzucałem ;)

Zdjęć w ruchu takich specjalnie dla Kojota, w których to rzucałem mojemu psu frisbee i jednocześnie robiłem zdjęcia nie mam - jak tylko znajdę chwilę, to wrzucę :p
[/quote]
[I][B]no ja właśnie chciałabym te zdjęcia z frisbee...skoro podobno takie dobre wychodzą :cool3:[/B][/I]

Posted

[quote name='Tinka:)']mi zawsze pani od przyrody w podstawówce wmawiała że to nie są zwierzęta:roll:[/QUOTE]

bardzo kompetentna :cool1:
a to książeczki nie miałaś, żeby to zweryfikować? :cool3:

Posted

[quote name='Tinka:)']ale robale to nie zwierzęta tylko bezkręgowce : P[/quote]

[quote name='dogomanka_']A bezkręgowce to nie zwierzęta.?:razz:[/quote]
[I][B] toż to owady...:roll:[/B][/I]

Posted

[quote name='dogomanka_']Vectra-Pan Bóg nakazał kochac każde zwierze.:diabloti:[/quote]
a czy ja gdzieś napisałam , że kogokolwiek kocham ? :diabloti:

a serio , jak się czyści matrycę :cool3:

jesooo , ile ja się napucowałam ostatnio szkło :mdleje: Klementyna dała mu buzi :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='dogomanka_']Justa-ja się ucze..biologii.:diabloti: Ale w mojej szkole nauczyłam się odróżniać zwierzęta od np. roślin.:evil_lol:[/QUOTE]

toż to wyczyn godny nobla :evil_lol:

Posted

[quote name='Saint'][url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9775383&postcount=9814[/url]
:roll:

Coś Ci ostrość uciekła i biega pewnie po łące do tej pory :eviltong:[/QUOTE]

ostre jest to co miało być ostre, oprócz prawego oka:evil_lol: zabrakło 0.4mm

Posted

[quote name='Vectra']a serio , jak się czyści matrycę :cool3:[/quote]
Hehe, niektorzy maja skuteczne czyszczenie matrycy ;p

Najlepiej serwis. A jak chcesz recznie, to sa albo zestawy do czyszczenia, albo mozesz sie bawic gruszka wyplukana, jakimis wacikami nie zwyklymi... ;)

Posted

[quote name='dogomanka_']Wiem.:evil_lol:[/QUOTE]
Cholera,wysłało mi się wczesniej.;/
Miałam jeszcze napisać,że tylko w mojej szkole koleś wysłał sms`a do swojej wychowawczyni,ze ma w domu bombe i do godziny tej i tej ma na auli szkolnej zostawić 10.000 zł w torbie.Dodam tylko,że prawie cała szkoła jest kamerowana,więc życze temu kolesiowi powodzenia w życiu.:evil_lol: ;).

Posted

[quote name='Justa']bardzo kompetentna :cool1:
a to książeczki nie miałaś, żeby to zweryfikować? :cool3:[/quote]
miała fajny hipnotyzujący głos, coś jak żaba w agonii:evil_lol: na jej lekcjach się słuchało, książek nikt nie używał ale mieć trzeba było:razz: a w domu po co zaglądać:cool3:

Posted

[quote name='dog_master']Hehe, niektorzy maja skuteczne czyszczenie matrycy ;p

Najlepiej serwis. A jak chcesz recznie, to sa albo zestawy do czyszczenia, albo mozesz sie bawic gruszka wyplukana, jakimis wacikami nie zwyklymi... ;)[/quote]
a ja mam takie tam w aparacie , że podobno samo czyści :diabloti: znaczy to działa czy nie ? :cool3:
bo ja się nie znam :oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a ja mam takie tam w aparacie , że podobno samo czyści :diabloti: znaczy to działa czy nie ? :cool3:
bo ja się nie znam :oops: :evil_lol:[/QUOTE]

to są mikrodrgania, które sprawiają, że syfki mają ponoć z matrycy spadać jednak same nie wyfruną z puszki i pewnie znów sie przylepią :cool3:

Posted

[quote name='Justa']to są mikrodrgania, które sprawiają, że syfki mają ponoć z matrycy spadać jednak same nie wyfruną z puszki i pewnie znów sie przylepią :cool3:[/QUOTE]
dobra , oddam do serwisu jak się wpakują w kadr :diabloti: te syfki znaczy ....