LeCoyotte Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 happy foto:) [quote name='dog_master'] Hehe, patrzcie na rozmiar :D[/QUOTE] za to ban grozi:diabloti::evil_lol: Quote
dog_master Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 No wlasnie rzecz w tym, ze sie skaluja ;p YEAH, mamy plugin skalujacy fotki :)) Quote
LeCoyotte Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='dog_master']No wlasnie rzecz w tym, ze sie skaluja ;p YEAH, mamy plugin skalujacy fotki :))[/QUOTE] U mnie nie działa. Ale i tak w regulaminie dalej jest 640x640, więc musileiby zmienić;) Quote
dog_master Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 [quote name='LeCoyotte']U mnie nie działa. Ale i tak w regulaminie dalej jest 640x640, więc musileiby zmienić;)[/quote] Hym hym hym, skoro nie dziala, to zmniejsze fote ;) Ale u mnie dziala i generalnie dzialac powinno... Quote
Vectra Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Działa !!! jest napisane , że to zdjęcie zostało przeskalowane z rozmiaru .. kliknij aby powiększyc Quote
infers Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Co myślicie? [img]http://img391.imageshack.us/img391/138/p1090242wx1.jpg[/img] A jeszcze jaki jest lepszy program do obróbki adobe photoshop, czy corela photoshop?:lol: Quote
dog_master Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Corel nie ma Photoshopa ;) Jest Corel Paint Shop Pro. Kiedys mialam PSP, wole PSa ;) A zdjecie ladne :) Tylko imho troche nieostre. Quote
betty_labrador Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 no wlasnie- czeresienki wydaja sie byc niezbyt ostre :/ Quote
Rinuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [I][B]Czy mi się wydaje czy przy skalowaniu widac piksele ? :cool3::cool3::cool3: Jadę zaraz Po canona EOS 400D :multi: 3majcie kciuki żeby dali mi na raty i żeby te raty nie były kosmiczne :eviltong:[/B][/I] Quote
bognik Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]3majcie kciuki żeby dali mi na raty i żeby te raty nie były kosmiczne :eviltong:[/B][/I][/quote] Nie daj sobie wcisnąć karty kredytowej! Pozdrawiam! Quote
betty_labrador Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='bognik']Nie daj sobie wcisnąć karty kredytowej! Pozdrawiam![/QUOTE] dlaczego??????? Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 ale teraz kredyty są tylko w formie karty kredytowej ;) Quote
Cordia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img383.imageshack.us/img383/809/dpp000bv7.jpg[/IMG][/URL] ja wam sie podoba?? Quote
bognik Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='betty_labrador']dlaczego???????[/quote] A chcesz potem płacić za nią mimo, że będzie nieużywana? Po jakimś czasie bank się odezwie i wystawi rachunek :cool1: [quote name='Vectra']ale teraz kredyty są tylko w formie karty kredytowej ;)[/quote] Opisywałam mój przypadek z Fotojoker'em. Dokończę: Po powrocie do domu tata zadzwonił do właściciela sklepu, w którym chcieliśmy dokonać zakupu Nikon'a D80. Wspomniał, że nie było możliwości zdaniem sprzedawcy wzięcia sprzętu na raty bez możliwości otrzymania karty kredytowej (nawet po pozostawieniu pisma). Właściciel przyznał tacie rację, że oczywiście można było kupić bez tej karty, z takim samym oprocentowaniem i w tym samym banku. Po jakimś czasie zjawiliśmy sie ponownie w tym samym Fotojoker'ze, gdzie obsługiwał nas ten sam sprzedawca, w ogóle jakiś miły (przypuszczamy, że dostał ostrzeżenie od samego właściciela). Za drugim razem bez problemu zamówiliśmy sprzęt, który wzięliśmy na raty bez niepotrzebnej karty :cool1: Pozdrawiam! Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 ale z tego co pisała Rinuś , ona kupuje w euro AGD , ja tam kupowałam obiektyw , dowiadywałam się o raty .... jest to karta :) na dowód osobisty i ustne oświadczenie o dochodach - limit odnawialny do 5 tysięcy .... raty są zero procent ... pozostałą kwotę z karty można sobie tez wydać [url]http://www.euro.com.pl/raty.xml[/url] Quote
bognik Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Vectra']ale z tego co pisała Rinuś , ona kupuje w euro AGD , ja tam kupowałam obiektyw , dowiadywałam się o raty .... jest to karta :) na dowód osobisty i ustne oświadczenie o dochodach - limit odnawialny do 5 tysięcy .... raty są zero procent ... pozostałą kwotę z karty można sobie tez wydać [URL]http://www.euro.com.pl/raty.xml[/URL][/quote] Faktycznie mają tak na stronie napisane, FJ nie miał, ale też ''wpychali'' :shake: Pozdrawiam! Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 ale tu nie wpychają , bo w Twoim przypadku był kredyt na zakup PLUS karta , a tu jest tylko karta z limitem odnawialnym.Teraz wszystkie duże sieci handlowe oferują tylko taką formę kredytowania .... Ale nic nie dzieje się od tak ;) dostajesz kartę , na niej 5 tysięcy .. wydajesz na coś tam 3 tysiące ... zostaje dwa :diabloti: więc kusiii .... ale tylko zero procent obowiązuje w sklepach którą tą kartę wydali .. za tą kartę się nie płaci .. spłaca się tylko raty , no chyba , że ktoś pociągnie więcej .. wtedy plus odsetki Quote
bognik Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Vectra']ale tu nie wpychają , bo w Twoim przypadku był kredyt na zakup PLUS karta , a tu jest tylko karta z limitem odnawialnym.Teraz wszystkie duże sieci handlowe oferują tylko taką formę kredytowania .... Ale nic nie dzieje się od tak ;) dostajesz kartę , na niej 5 tysięcy .. wydajesz na coś tam 3 tysiące ... zostaje dwa :diabloti: więc kusiii .... ale tylko zero procent obowiązuje w sklepach którą tą kartę wydali .. za tą kartę się nie płaci .. spłaca się tylko raty , no chyba , że ktoś pociągnie więcej .. wtedy plus odsetki[/quote] Rozumiem, jednak ja nie mam zaufania do takiego czegoś ;) Pozdrawiam! Quote
furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ja tam jestem zadowolona z karty, co prawda inny kraj ale mysle ze zasady sa podobne. Jesli pilnujesz terminu splaty, nie przekraczasz limitu to nie ma zadnych problemow. Quote
betty_labrador Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Cordia ladne, ale malo ostre- nie wiem czy to po przerobkach czy tak wyszlo z lekka nieostre na samym oku. Quote
masienka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Kochani, pilnie potrzebuje pomocy :oops: sierota komputerowa jestem a musze miec na dzisiaj przerobione ogloszenie do Mojego Psa bo inaczej termin nam przepadnie. Nie znalazlby ktos kilku minutek? To tylko tekst trzeba zastapic jeden drugim.:oops: Quote
Waldek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 masieńko ja jestem zajęty przeokrutnie a poza tym też w kompie jestem cienki ... a jak Wam się widzi mój nowy avatar ? Quote
betty_labrador Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Waldek']masieńko ja jestem zajęty przeokrutnie a poza tym też w kompie jestem cienki ... a jak Wam się widzi mój nowy avatar ?[/QUOTE] ja tez nie bede umiala Ci pomoc :shake: przepraszam.. ale mysle ze sa tu dobrzy graficy i moze sie zgodza Ci pomoc. sliczny! pokaz w powiekszeniu fote :> ps rysuje jednego z Twoich kotow(w watku o rysunku wstawilam kawalek). Quote
Likaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/tiri1.jpg[/IMG] [IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/tiri2.jpg[/IMG] ;) Quote
Recommended Posts