Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super- czyli mi zostaje mamunia juz tylko i Lunka u Emdziolka.

Emdziolku, co do plakatów - to juz chyba nieaktualne, dlatego wstrzymalam sié z ich wysylaniem Emilko. Mam drukarké kolorowá i nawet maszyné laminujácá w pracy, wiéc w razie potrzeby z innymi psiakami- sluzé pomocá.
Moze wyslesz mi ogloszenia Lunki ze zdjéciem w formie plakatu to mogé podrukowac i wyslac do Ciebie.

Aniu - bardzo dziékujé za blyskawiczná adopcjé malych gwiazdek, wierzé ze znalazlas im dobre domki. Potwierdz tylko proszé (dla hoteliku, z którym bédé musiala sié rozliczyc) czy jedna sunia wyszla dzis a pozostale 2 w piátek?

Co do propozycji umieszczenia mamuni na platnym tymczasie (moze juz na zawsze nawet) - jestem bardzo wdziéczna, ze tacy ludzie chodzá po tej ziemi i ze dane mi bylo dowiedziec sié o kolejnej z nich- pani Eugenii. Mam nadziejé, ze przyjmie mojá propozycjé.

No i zajmiemy sié sterylká suni jak tylko bédzie to mozliwe. Aniu, liczé tu na Ciebie z poleceniem mi odpowiedniego veta.

Posted

Tak jedna suczka dziś już "wyszła" z hoteliku a 2 zabiore w piątek popołudniu.
Co do Pani Eugenii mam nadzieje, że przyjmie Twoja propozycje ale 100% gwarancji nie mogę dać gdyż jak sama wiesz ma 8 psów i jest samotną starszą osobą, natomiast sterylizacja i weterynarz to najmniejszy problem - jakoś damy rade;)

Posted

Jutro około 15 zabieram 2 dziewczyny z hoteliku i wiozę w ludzi;) , co do mamy piesków to rozmawiałam z Panią Eugenią i jutro wieczorem ma mi dać odpowiedź - musi się zastanowić tym bardziej, że chyba będzie musiała się zająć psem sąsiadów czyli "stuknie" jej 9 a Cleo byłaby juz 10 psem

Dobra jutro po powrocie zdam relacje co i jak:cool1:

Posted

Izabela124. napisał(a):
No to czekamy do jutra
Jesli bedzivsz mogla to porob fotki suce i szczeniorkom, chociaz ostani raz je zobaczymy

oj przykro mi ale niestety aparat mi się popsuł: /

Posted

Ok drogie Panie, sytuacja wygląda tak, dziewczyny już w nowych domach:multi::multi: - jutro dokładniej zdam relacje a co do Panie Gienii to jutro będę się z nią widzieć i poznam ostateczną decyzje,narazie tyle

Posted

Pani Eugenia zgodziła się przyjąć Cleo:multi:
tylko drogie Panie mam proźbe aby ktoś mi pomógł - bo ja nie dam rady tak jeździć w lewo i prawo:/ już nie wyrabiam czasowo, finansowo i psychicznie : /

Posted

O bosz. Cudowna wiadomosc! Dziéki Aniu i ogromne podziékowania dla Pani Eugenii. Czy ona ma telefon? Sama chcialabym jej podziékowac.

Qrczé, Aniu, jak mogé Ci ulatwic ten transfer suni z hoteliku? Jesli to niedaleko - 10 km, to mogé zabukowac taksówké na internecie- zaplacé kartá z góry. Nie mam juz smialosci prosic Cié o pokrywanie kolejnych kosztów w moim imieniu (zanim bédé mogla je oddac - pod koniec m-ca).

Czy znacie kogos kto przewiózly sunké za oplatá?

PS. Mam egzaminy do srody, stád wpadam tylko na chwilké, ale jestem na kom.(00353 872626083)- wystarczy puscic strzalké a oddzwonié, jesli bylyby jakies wiesci.

Posted

chester07 napisał(a):
a wydawałoby się że Luna pójdzie pierwsza ^^ ale tak jest dobrze, bo Luncia ma przynajmiej DT :) no i powodzenia w nowych domkach !

Lunka bylaby pierwsza, ale kochana Emdziolek odstápila mi 1 domek, który chcial wziác Luné.

Emdziolku teraz skupimy wszystkie sily na Lunce.
Kto umie robic allegro wyróznione? - to za 22zl na 2 tyg. Takie allegro bardzo duzo daje. Pokryjé koszty jesli ktos umie robic takie allegro.

Posted

Mam złą wiadomość:shake: wczoraj wieczorem zadzwoniłam do mnie Panie Eugenia i powiedziała, że jednak rezygnuje - myślę, że to pod wpływem rodziny(bo wiem, że ją wczoraj odwiedzali) i coś tam jej siostrzenica namąciła :/ nie wiem Emilko zadzwoń do Iwony bo z tego co pamiętam mówiła, że jest jeszcze jakaś opcja domku tymczasowego.....

Posted

AniaMag napisał(a):
Mam złą wiadomość:shake: wczoraj wieczorem zadzwoniłam do mnie Panie Eugenia i powiedziała, że jednak rezygnuje - myślę, że to pod wpływem rodziny(bo wiem, że ją wczoraj odwiedzali) i coś tam jej siostrzenica namąciła :/ nie wiem Emilko zadzwoń do Iwony bo z tego co pamiętam mówiła, że jest jeszcze jakaś opcja domku tymczasowego.....

szkoda :-( no ale może się uda..

Posted

Suczunia zostanie w hoteliku narazie, ale usilnie staram sié o lepsze miejsce dla niej. Dziewczyny, czy zna któras adres wlascicieli tej stodoly, zebym mogla w razie co udowodnic, ze sunia jest rodem z Suwalk/okolic? moze byc na pw.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Suczunia zostanie w hoteliku narazie, ale usilnie staram sié o lepsze miejsce dla niej. Dziewczyny, czy zna któras adres wlascicieli tej stodoly, zebym mogla w razie co udowodnic, ze sunia jest rodem z Suwalk/okolic? moze byc na pw.

Emilko to jest "niczyja" stodoła:roll: