emilia2280 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 To daj znac jak juz sié dupeczki rozgoszczá. Moze powiedzá jak jakis dobry domek je adoptuje? Quote
Donvitow Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 emilia2280 napisał(a):To daj znac jak juz sié dupeczki rozgoszczá. Moze powiedzá jak jakis dobry domek je adoptuje? Jasne dam znać. Znam osobiście panie które sie tym zajmują i przyjeżdżają z pomocą do schronisk wielkopolskich. Jak tylko psiaki przejdą kwarantannę i znajdą się na stronie adopcyjnej wkleje linka do niej. Przez telefon wiem że psiaki bardzo się spodobały. I wzbudziły śmiech że to domowe przywieźli a nie z polskiego schroniska. Zobaczymy. Mam zapewnienie że w tydzien po kwarantannie i sterylkach/ kaja już dawno po/ znajdą się w domkach. Quote
Donvitow Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dominika nie postarzaj się i nie udawaj że to Twoje dziecko. Sama sobie zapracuj na takiego malucha.:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 :mad::evil_lol::mad: wole nie, to czarne mi starczy:diabloti: Quote
emilia2280 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Helga&Ares napisał(a):a temat jeszcze nie zmieniony???????? hehe, Emdziolek pewnie na wakacjach, albo ratuje juz kolejne szczeny. Jutro napiszé jej pw. Quote
emdziolek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='emilia2280']hehe, Emdziolek pewnie na wakacjach, albo ratuje juz kolejne szczeny. Jutro napiszé jej pw. Emdziolek nie ma wogóle wakacji:evil_lol: TEraz mam dwa kotki w domu, dzisiaj ide po cały miot kociaków , ktoś wyrzucił w worku do smieci , moja znajoma zabrała ale nei moze ich trzymać wiec po nei ide, mają ok 5 dni temat zmieniony Quote
Recommended Posts