Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze Szczecina do Leby jest ok. 300km, w ostatecznosci, gdyby nic innego nie wypalilo, czy jest szansa zboczenia przez Was z trasy o 150km? Drugie 150 km moglabym wyslac dziadka po odbiór Sarny i powtórzyc to po 2 tygodniach?

Brzmi niezbyt zachécajáco, moze ktos ma inny pomysl?

Posted

Emilo bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy, ale niestety nie damy rady tak jechać. My mamy do Łeby 450 km, jeśli pojedziemy dodatkowe 300 to robi się 750 km. Jedziemy z dziećmi, samochód nie ma kilamtyzacji, jeśli będzie gorąco to będzie masakra. Chłopcy będa marudzić, wiem jak było w zeszłym roku. Dla nich to 450 km to już dużo. Dodatkowo moja Gabi jest okropna w samochodzie, łazi, dyszy, wchodzi, schodzi, ślini się, szuka powietrza itd. Jazda z nią to koszmar.

Możliwe jednak, że będę miała awaryjne wyjście z sytuacji. :cool3: Zobaczymy czy się uda.

Posted

Jeśli nie zdarzy się cud i przez te kilka dni nie znajdzie się dobry domek dla Sarenki to Laleczka pojedzie na tymczas do kochanej Celinki.
Celinko bardzo Ci dziękuję.:Rose::Rose::Rose:
Sarenka już tam z nami była, zna Celinkę, na pewno będzie się trochę bała, ale wiem, że będzie miała świetną opiekę, duży ogród do biegania i towarzystwo innych psów. Wiem, że będzie w najlepszych rękach. Miusem jest to, że do Opola jest 200 km. Będzie trochę kłopotów z transportem i ze względu na to tymczas może potrwać nie dwa a trzy tygodnie, ale dzięki pomocy Celinki i jej rodziny chyba jakoś damy radę.

Posted

A ja zdjęć nie zobaczę, ale telefonicznie będę męczyć Celinkę.

A może Celinka przyniesie jej szczęście i jakiś domek się trafi w międzyczasie...

Posted

Ja miałam jeszcze nikłą nadzieję, że domek stały się objawi, ale martwa cisza. :-(

Jamnicza Rodzinko my jedziemy teraz w poniedziałek 16 czerwca i wracamy 30 czerwca o ile wszystko się dobrze ułoży.