Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I znowu psia niedola. W okolicach bazarku w podwarszawskich Markach błąkał się wielki czarny piesio. W tym miejscu właśnie "ludzie" zwykli podrzucać psy. Psiak miał szczęście, że spotkał na drodze dobre serce. Pani przygarnęła go, choć sama mieszka w bardzo ciężkich warunkach i opiekuje się już gromadą zwierząt. Dlatego też piesio nie może u niej zostać.
To taka wielki poczciwina, dobroduszny, ufny i kochany, że aż się chce płakać....
Kto może pomóc?
[B]TELEFON DO OPIEKUNKI BORYSKA: 667 910 663[/B]

[IMG]http://images32.fotosik.pl/192/d39df93cefe738af.jpg[/IMG]

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bazyliah']Zmysł, a da radę zrobić lepsze fotki? Trzeba by zrobić ogłoszenia, a na tych niewiele widać :shake:[/quote]
postaram się tam pojechać.

PS.Zajrzyj na wątek 1%:angryy:

Posted

[quote name='anouk92']Piękno psisko. Nie wiem czy ja jestem naiwna ale ja cały czas mam nadzieję że jednak ludzie będą go szukać.[/quote]
w tym przypadku to chyba nie. tak czuję niestety

Posted

[quote name='Zmysł']w tym przypadku to chyba nie. tak czuję niestety[/quote]

I chyba masz racje, bo obejrzała psiaka przed chwilą listonoszka, obsługujaca tę stronę Marek i powiedziała, że takiego psa u nikogo nie widziała :shake:. A takiego psa trudno nie zauważyć.

Posted

Żal psiaka. Może dobry właściciel przywiózł psa z innej części miasta, tak aby sam nie wrócił. Takie psy same się nie gubią, gubią je właściciele :shake:

Posted

jesli ta pani ktora sie nim chwilowo zajela ma inne zwierzeta to moze dobrze y bylo zapytac ja jak na nie reaguje? czy lubi/toleruje koty? w jakim mniej wiecej jest wieku? jak sie ma do dzieci? to moze pomoc podjac komus decyzje

Posted

[quote name='kakadu']jesli ta pani ktora sie nim chwilowo zajela ma inne zwierzeta to moze dobrze y bylo zapytac ja jak na nie reaguje? czy lubi/toleruje koty? w jakim mniej wiecej jest wieku? jak sie ma do dzieci? to moze pomoc podjac komus decyzje[/quote]
w ogóle się tam do niej wybiorę

Posted

Dziecko tej pani ma 13 lat. pies jest przyjazny. Do innych psów na ulicy nie rzuca się, nawet jak mały ratlerek go obszczekuje ( sama to widziałam), patrzy tylko uważnie. Natomiast nie pasuje mu konkurencja w domu.
Jeśli chodzi o koty bałyśmy się testować, bo gdyby coś to nie dałybyśmy rady utrzymać tego " malucha".
Borysek jest młody. Myślę, że ma max. 2 lata. Po dokładniejszym obejrzeniu okazuje się, że pies ma zaniedbaną skórę ( plamy i miejsca podpuchnięte). Skórę na jąderkach miał popękaną ( bolesną). Po posmarowaniu tłustym dermosanem jest już poprawa.