Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='d_orka']Jeśli ktoś jeszcze nie sprawdzał- dziś pojawił się plan sędziowania:p

[URL]http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/start_frames.htm[/URL][/quote]

yyy ten plan sedziowania to chyba od soboty juz jest :eviltong:

Posted

[quote name='osiem'][SIZE=1](obstawiam)[/SIZE] [B]Stadion Olimpijski przy ul. Paderewskiego [/B][/quote]

dzięki
jednak stadion.. hmm więc namiocik trzeba brać :eviltong:

Posted

[quote name='Judit']dzięki
jednak stadion.. hmm więc namiocik trzeba brać :eviltong:[/quote]

we wroc nie ma innego terenu pod wystawe, od zawsze sa na swiezym powietrzu :roll:

i wiecie co ja na swojej pierwszej wystawie bylam w 1988 roku... czyli rowno 20 lat temu - wlasnie we Wroclawiu ( wtedy to jeszcze krajowki byly)

Posted

[quote name='Elitesse']we wroc nie ma innego terenu pod wystawe, od zawsze sa na swiezym powietrzu :roll:
[/quote]

nie byłam chyba jeszcze we wrocławiu na wystawie, stąd takie pytanie ^^

Posted

[quote name='Judit']nie byłam chyba jeszcze we wrocławiu na wystawie, stąd takie pytanie ^^[/quote]

mi sie teren wystawowy bardzo podoba, duzo miesjca, duze ringi, mozna sobie spokojnie pospacerowac itp
przy stadionie lekkoatletycznym jest zadaszona trybuna z krzeselkami
no i bardzo duzo miejsca na psie stoiska

oby tylko pogoda dopisala bo z tym roznie we Wroclawiu bywa - niektore wystawy sa wrecz upalne inne w deszczu :-(

Posted

no to super ;]
teraz tylko miejmy nadzieje że pogoda też dopisze ;]

kinnia, zauważyłaś że we wrocławiu jest zupełnie odkręcony plan sędziowania niż jak na innych wystawach? :eviltong:
zazwyczaj gordony są przedostatnie a pointery ostatnie, a tutaj taaaka zmiana :cool3: fajnie, nie trzeba będzie długo czekać do oceny.

Posted

poszukujemy transportu bernardyna łagonego z katowic do wrocławia ...czy ktos pokonuje te trase .......i nam pomoce ..psiak nie ma watku na dogo
kontakt na pv ze mna ...

sprawa pilna

oto psiak ktory traci dom

[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/183d2b0d811f3ab3.html[/url]

Posted

Mi te zmiany o których piszecie pasują :cool3: Zawsze musiałam czekac do jakiejś 14-15 na ocene a siedziałam od rana, a tym razem mój pies jako pierwszy w ogóle startuje na ringu, a po nas też są rasy. Pierwszy raz taki numer :lol: Żebym tylko nie zaperzyła i dojechała na czas :lol::evil_lol:

Posted

McDzik, mi też te zmiany właśnie bardzo pasują. :cool3: Zawsze trzeba było czekać aż przejdą wszystkie irlandy mahoniowe, angliki, dopiero potem wchodziły moje, zazwyczaj przedostatnie bo po nich jeszcze pointery.
No ale zawsze było czekania i czekania... bo irlandów i anglików często bardzo dużo jest, teraz przynajmniej przed nami pare pointerów i odrazu my :p

Posted

dostalam potwierdzenie ...ale z adnotacja ze wystawa nieoplacona mimo ze zaplacilam przed terminem przyjmowania zgloszen i wyslalam potwierdzenia do oddzialu :angryy::angryy:
dobrze ze mimo to numerki dali wiec katalog sobie odbiore na spokojnie po sedziowaniu :shake: