Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mini jest rzeczywiście mini suczką, drobna, nieduża, ma niespełna pół roku a już wie co znaczy koszmar – bezdomność, głód, strach. Już przeżyła w młodym życiu to wszystko – i mimo to nie traci nadziei. Nadal wierzy że człowiek jest dobry, nadal kocha ludzi.
Trafiła do przytuliska jako błąkające się po osiedlu szczenię – bezradna i przerażona – kilkanaście dni temu.
Teraz, odrobaczona, zaszczepiona sunia – odżyła – jest bezpieczna: ma dach nad głową i jedzenie.
Ale to psi dzieciak – potrzebuje zabaw z człowiekiem, dotyku ludzkiej ręki, przytulenia, gdy się boi. Tego niestety w schronisku niema – do tego potrzebuje własnego, kochającego domu.

Może ktoś szuka małego przyjaciela – Mini jest maleńka, zdrowa i pełna życia. Przymilna i kochająca – będzie wiernym przyjacielem i towarzyszem.

Oto nasza mała Mini:

Mini potrzebuje pomocy.
Ogłoszenie o niej znajduje się na
Allegro
Alegratka
Kupsprzedaj
eoferty
eurocity
4łapy - jeszcze nie, jutro będzie.
Będzie też w lokalnej gazecie Echo Miasta. Ale to może być za mało - Mini jest takim zupełnie zwykłym pieskiem. Może ktoś szuka takiego malca.

Posted

Gosiu, pisali do mnie niedawno Państwo, którzy szukają niedużej suni, mieli na oku jedną z poznańskiego schronu, ale jeśli jej nie adoptowali, to pokażę im malutką.

Posted

Mini jest naprawde maleńka, całuśna, przytulaśna - tak rozpacza w klatce bez człowieka.

Ja tak bardzo kocham ludzi. Dlaczego ludzie nie chcą kochać mnie

Spójrzcie na moje oczy. Nikogo nie poruszą? :-(

Ciocia Niufus przyniosła mi takie smakołyki. Musze zjeść sama, bo to dla szczeniaków, jeszcze mi zjedzą.

Posted

Nikogo nie poruszają te fotki? Nas dzisiaj bardzo - mała chuda łapka w błagalnym geście wyciągnięta zza kraty. I cieniutki pisk psiego dziecka - aby zabrać ją ze sobą. Do ciepłego domu. Do człowieka.

Posted

No nikt niestety. Taka maleńka sunieczka o niezwykłych oczach. Skarbek - ale trzęsący się z zimna (mino iż już cieplej w dzień) i ze strachu. Garnący do ludzi.

Posted

POdniose psiego malca na dobranoc. Biedna samotna w budzie. Taki malewc. Najgorzej się boje, żeby nie nauczyła sie od Lusi warczenia i strachu przed człowiekiem. To teraz jest dla szczeniaka najważniejszy okres, a ona w budzie i klatce, sama.

Posted

Supergoga, znowu znalazłaś kolejną ślicznotkę!!! Ja mogę Wam tylko polecić hotelik u Murki, ale tam już kolejka!!! A sunia jest taka malutka i kochana, i przytulaśna, że powinny się po nią ustawiać kolejki, a nie taki zastój!:(