_ChiQuiTa_ Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No to kiedy na te koniki? Ja się piszę na 100% :diabloti: na ognisko też, na spacer też... ogólnie na wszystko :D Quote
Paulina_mickey Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Marlena:)']http://img90.imageshack.us/my.php?image=img1053ry6.jpg kto chce?:loveu:ja chce:diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Marlena:) Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Paulina to już wiesz,gdzie jej szukać ;) : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109250 W stowarzyszeniu adopcje są coraz częściej :loveu: .. dzisiaj trzyy:loveu::loveu:.. Tylko czemu nikt na Teddiego nie popatrzy :mad:... Jest już szkolony i bardzo się poprawił. Jest aniołem do tego bardzo zdolnym :cool3: . tylko,że zabardzo lubi całować :diabloti:. A co do koników to z Luizką jesteśmy wstępnie umówione na jutro;). Po spacerku za Loganem jadę do Tbg. Jeśli coś organizujecie,to szybko,bo ja sie już doczekać nie mogee :loveu:. Jak dla mnie moze być wszędzie :cool3:. Nawet w Gorzycach:lol:.. tyle,że tutaj koników nie ma :roll:.. samo burki:diabloti:. Quote
Paulina_mickey Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 poszedł Husky i Baster a trzecie co;> bo chyba mi umkneło:roll: Quote
Marlena:) Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Leon chyba :roll: :roll: :cool3: ...... czy jakiś duży. Quote
Marlena:) Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Ahaa..nowe fotki;): Ciekawe skąd ta mina:diabloti:... Udawany płacz: Wzruszające:diabloti: : Złodziej :mad: ... mniamm..smycz pychotka :mad::mad::mad:... wynosił wszystko po kolei nie kańcząc na kapciach taty :razz:. Wkońcu musiałam poświęcić jedną zabawkę (króliczka:diabloti: ) o którego biją się wszyscy trzej :evil_lol: a Teddy wszędzie z nią chodzi:lol:... (zaraz pokaze fotki) (sorry za palca,ale tempo było nie do złapania :evil_lol:) Zauważcie jak pięknie Toffik kosi.(Teddy nie gorzej :roll:)... Quote
Paulina_mickey Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Marlena:) napisał(a):Leon chyba :roll: :roll: :cool3: ...... czy jakiś duży. Leon ma iść dziś:eviltong: a foteczki są śliczne, on jest prze kochany:loveu: Quote
Marlena:) Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Dzięki Edytko,ale to zasługa brzydala,jaki na nim jest :diabloti:..... Już mi sie znudził....ide z niego smalec zrobić :roll: ... ktoś chce troche :cool3::diabloti: Tak na serio Logan,który pojawia sie w nieodpowiednich momentach, Teddy którego nikt nie chce i mała księżniczka w ciąży, na którą się już troche czaje i wyczaić nie moge,Spajki który boi się robaczków i depta wszystkie mrówki do tego Toffik który szczeka do czasu aż ktos nie wejdzie na podwórko (potem zmyka do budy az sie dymi:mad:) normalnie doprowadzają mnie do stanu,który skończy się wariatkowem :diabloti: (pomijając fakt,że teraz tez przyjeliby mnie bez trudu). Ale przynajmniej wiosna jest :loveu::loveu::loveu:... buziaki Quote
Marlena:) Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Jogusiowa - nie tak łatwo mnie zabić :diabloti: ... więc jeszcze sie ze mną pomęczysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marlena:) Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Coś czuję,że Teddy u mnie zostanie... :cool1::cool1::cool1: Takiego łobuza nikt nie weźmie :eviltong:........... Quote
Paulina_mickey Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Marlena:) napisał(a):Coś czuję,że Teddy u mnie zostanie... :cool1::cool1::cool1: Takiego łobuza nikt nie weźmie :eviltong:...........aaa tam gupoty radzisz:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 W sumie jakby został to ja bym się cieszyła :D Quote
Recommended Posts