Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina to już wiesz,gdzie jej szukać ;) : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109250
W stowarzyszeniu adopcje są coraz częściej :loveu: .. dzisiaj trzyy:loveu::loveu:..
Tylko czemu nikt na Teddiego nie popatrzy :mad:...
Jest już szkolony i bardzo się poprawił. Jest aniołem do tego bardzo zdolnym :cool3: . tylko,że zabardzo lubi całować :diabloti:.

A co do koników to z Luizką jesteśmy wstępnie umówione na jutro;). Po spacerku za Loganem jadę do Tbg.
Jeśli coś organizujecie,to szybko,bo ja sie już doczekać nie mogee :loveu:.
Jak dla mnie moze być wszędzie :cool3:. Nawet w Gorzycach:lol:.. tyle,że tutaj koników nie ma :roll:.. samo burki:diabloti:.

Posted

Ahaa..nowe fotki;):

Ciekawe skąd ta mina:diabloti:...

Udawany płacz:

Wzruszające:diabloti: :

Złodziej :mad: ... mniamm..smycz pychotka :mad::mad::mad:... wynosił wszystko po kolei nie kańcząc na kapciach taty :razz:. Wkońcu musiałam poświęcić jedną zabawkę (króliczka:diabloti: ) o którego biją się wszyscy trzej :evil_lol: a Teddy wszędzie z nią chodzi:lol:... (zaraz pokaze fotki)

(sorry za palca,ale tempo było nie do złapania :evil_lol:) Zauważcie jak pięknie Toffik kosi.(Teddy nie gorzej :roll:)...

Posted

Dzięki Edytko,ale to zasługa brzydala,jaki na nim jest :diabloti:.....
Już mi sie znudził....ide z niego smalec zrobić :roll: ... ktoś chce troche :cool3::diabloti:

Tak na serio Logan,który pojawia sie w nieodpowiednich momentach, Teddy którego nikt nie chce i mała księżniczka w ciąży, na którą się już troche czaje i wyczaić nie moge,Spajki który boi się robaczków i depta wszystkie mrówki do tego Toffik który szczeka do czasu aż ktos nie wejdzie na podwórko (potem zmyka do budy az sie dymi:mad:) normalnie doprowadzają mnie do stanu,który skończy się wariatkowem :diabloti: (pomijając fakt,że teraz tez przyjeliby mnie bez trudu).

Ale przynajmniej wiosna jest :loveu::loveu::loveu:... buziaki