Paulina_mickey Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 nikt nie widział Teddyego w niedziele :mad: Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Piękno rzadko jest doceniane od razu :shake:Ja im dam:mad: Niech żałują że tracą takiego psiaka:diabloti: Quote
Luzia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Ja im dam:mad: Niech żałują że tracą takiego psiaka:diabloti: To razem im damy :diabloti: Tylko co? :razz: Może drugiego gratis :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):To razem im damy :diabloti: Tylko co? :razz: Może drugiego gratis :evil_lol:Damy im patyczaki :diabloti: Quote
Luzia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Damy im patyczaki :diabloti: Dużo patyczaków :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Dużo patyczaków :diabloti:Bardzo dużo patyczaków:diabloti: Quote
Luzia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Bardzo dużo patyczaków:diabloti: Miliony patyczaków :evilbat: Quote
Marlena:) Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Eee słabo knujecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... Quote
Luzia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Marlena:) napisał(a):Eee słabo knujecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... No to dawaj teraz Ty :diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti: Quote
Marlena:) Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 a jogi ma dla niego super domek.... tylko warunkiem jest to,że będzie miły dla swojego 11-letniego wyżłowatego współlokatora :roll: .....a nie wiem jak z tym bedzie.Domek podobno super....ale narazie nie wiadomo jak to z tym wyjdzie :roll: Quote
Luzia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Dla drugiego psa Angeliki jest bez konfliktowy z tego co mi wiadomo tylko na Mieście aniołów zachowywał się jak by oszalał :roll: Quote
Marlena:) Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Bo był o mnie zazdrosny .... wiem :-( I to mnie najbardziej boli...ze tak gram na uczuciach tych biednych psów :shake: Quote
Paulina_mickey Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Dla drugiego psa Angeliki jest bez konfliktowy z tego co mi wiadomo tylko na Mieście aniołów zachowywał się jak by oszalał :roll:może dlatego że było takie zamieszanie itd,jakby już doszło do tego,że ludzie by go chcieli to najlepiej niech psiaki się zapoznają na wolnym, neutralnym terenie, bo wtedy żaden nie będzie czuł się pewnie i może nic sobie nie zrobią... Quote
Marlena:) Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Moje Teddusie :loveu: .. gdzie twój domek :mad: Quote
Marlena:) Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Hopamy... i trzymamy kciuki za nowy domek :roll: Quote
Recommended Posts