_ChiQuiTa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Hehehe oni i tak wiedzą, jak mają się zachowywać w odpowiednich momentach.... a jak są z Tobą Marlena, to właśnie wiedzieliśmy na zdjęciach jak się zachowują:D Quote
Marlena:) Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Bo z taką wariatką jak ja nie moga być spokojni :evil_lol: ... Tutaj widać jaka ze mnie wariatka (ściśle tajne:evil_lol:) : http://img239.imageshack.us/img239/3111/dsc00088qk7.jpg Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 O Marlena widać, że duuużo nas łączy :diabloti: Quote
Marlena:) Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Edyta...wierz mi naprawdę wiele :lol:. Może kiedyś wkońcu udamy się na wspolny spacerek z dziewczynkami :D .... Aha. Paulinko - widziałam Cie z Mikusiem na spacerku dzisiaj :cool3: .... wymiziaj go odemnie z to,że nie wysiadłam z samochodu i sie nie przywitałam :eviltong: . Quote
Paulina_mickey Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Marlena:) napisał(a):Edyta...wierz mi naprawdę wiele :lol:. Może kiedyś wkońcu udamy się na wspolny spacerek z dziewczynkami :D .... Aha. Paulinko - widziałam Cie z Mikusiem na spacerku dzisiaj :cool3: .... wymiziaj go odemnie z to,że nie wysiadłam z samochodu i sie nie przywitałam :eviltong: .trzeba było sie drzeć do mnie:eviltong: ale Qrde on to mało kontaktowy jest:shake: Quote
Marlena:) Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Przy mnie będzie inaczej :lol:...... Quote
Monika_tbg Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Marlena czyżbyś miała jakiś plan co do naszego mikusia;> Quote
Marlena:) Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 A żebyś wiedziała:evil_lol: .... musimy sie kiedys na spacerek wybrac. Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wybierzemy sie wybierzemy, tylko że ja przyjadę z Boksiem to sie chłopak wyszaleje, bo Tina to sie nie na daje między ludzi i psy :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Marlena:) napisał(a):A żebyś wiedziała:evil_lol: .... musimy sie kiedys na spacerek wybrac. hehe mój pies na spacer sie nie nadaje:eviltong: ale Morgana mojego tz można by zabrać:eviltong::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 To Paulina Ty bierzesz Morgana ja Bastera i jadymy do Gorzyc :) Quote
Monika_tbg Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 a ja a ja :evil_lol: wezmę mojego królika:diabloti: co wy na to :p Quote
Paulina_mickey Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):To Paulina Ty bierzesz Morgana ja Bastera i jadymy do Gorzyc :)Tiaaa i jeszcze Kasia swoje psy i by było git:evil_lol: Quote
Marlena:) Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 No zapraszam :cool3: ... o Luizie nie zapomnijcie:evil_lol:. Aha , która z nami na koniki jedzie?? :cool3: .. heh.. Luziowa za instruktora służyć mi będzie :lol:. Piszę,bo jakbym nie przeżyła,to żeby było wiadomo,kto mnie zabił :diabloti::diabloti::diabloti:. Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Marlena:) napisał(a):No zapraszam :cool3: ... o Luizie nie zapomnijcie:evil_lol:. Aha , która z nami na koniki jedzie?? :cool3: .. heh.. Luziowa za instruktora służyć mi będzie :lol:. Piszę,bo jakbym nie przeżyła,to żeby było wiadomo,kto mnie zabił :diabloti::diabloti::diabloti:.hehe jasna sprawa, jak wszyscy to wszyscy:evil_lol: ale to trzeb by było sie kiedyś zgadać... a gdzie na te konie jedziecie? mi sie strasznie podoba teren Zakrzowa , normalnie bomba(to tam gdzie mamy psy, dla niewtajemniczonych:cool3:)tam, można by nawet ognicho zrobić:evil_lol: i mają nawet małe kuzki :multi::loveu::diabloti: Quote
Marlena:) Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Jedziemy do Mokrzyszowa (bez reklamy!:evil_lol: ) .. ale dzisiaj Luziowa wtope zaliczyła :diabloti: .. moja mama ziała jak nigdy:lol:... hahaa... moja mama już myślała,że nastepnego psa mieć będzie :evil_lol:. Co do Zakrzowa to jeszcze tam nie byłam,ale coraz częściej "zaliczam" Tarnobrzeg,więc jak będziecie się wybierać,to ja chętnie :eviltong:. Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 wstawiałaś Marlena jakies nasze psy gdzies jeszcze poza tarnobrzeg.info?:cool3: Quote
Marlena:) Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 No właściwie jeszcze nie,bo jakos sie zebrac nie mogłam. Ale jutro juz sie weźmiemy ;). Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Marlena:) napisał(a):No właściwie jeszcze nie,bo jakos sie zebrac nie mogłam. Ale jutro juz sie weźmiemy ;). oki nie ma sprawy :cool3: Quote
Marlena:) Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 http://img90.imageshack.us/my.php?image=img1053ry6.jpg kto chce?:loveu: Quote
Recommended Posts