Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edyta...wierz mi naprawdę wiele :lol:. Może kiedyś wkońcu udamy się na wspolny spacerek z dziewczynkami :D .... Aha. Paulinko - widziałam Cie z Mikusiem na spacerku dzisiaj :cool3: .... wymiziaj go odemnie z to,że nie wysiadłam z samochodu i sie nie przywitałam :eviltong: .

Posted

Marlena:) napisał(a):
Edyta...wierz mi naprawdę wiele :lol:. Może kiedyś wkońcu udamy się na wspolny spacerek z dziewczynkami :D .... Aha. Paulinko - widziałam Cie z Mikusiem na spacerku dzisiaj :cool3: .... wymiziaj go odemnie z to,że nie wysiadłam z samochodu i sie nie przywitałam :eviltong: .
trzeba było sie drzeć do mnie:eviltong:

ale Qrde on to mało kontaktowy jest:shake:

Posted

No zapraszam :cool3: ... o Luizie nie zapomnijcie:evil_lol:. Aha , która z nami na koniki jedzie?? :cool3: .. heh.. Luziowa za instruktora służyć mi będzie :lol:. Piszę,bo jakbym nie przeżyła,to żeby było wiadomo,kto mnie zabił :diabloti::diabloti::diabloti:.

Posted

Marlena:) napisał(a):
No zapraszam :cool3: ... o Luizie nie zapomnijcie:evil_lol:. Aha , która z nami na koniki jedzie?? :cool3: .. heh.. Luziowa za instruktora służyć mi będzie :lol:. Piszę,bo jakbym nie przeżyła,to żeby było wiadomo,kto mnie zabił :diabloti::diabloti::diabloti:.
hehe jasna sprawa, jak wszyscy to wszyscy:evil_lol:
ale to trzeb by było sie kiedyś zgadać...

a gdzie na te konie jedziecie?

mi sie strasznie podoba teren Zakrzowa , normalnie bomba(to tam gdzie mamy psy, dla niewtajemniczonych:cool3:)tam, można by nawet ognicho zrobić:evil_lol:

i mają nawet małe kuzki :multi::loveu::diabloti:

Posted

Jedziemy do Mokrzyszowa (bez reklamy!:evil_lol: ) .. ale dzisiaj Luziowa wtope zaliczyła :diabloti: .. moja mama ziała jak nigdy:lol:... hahaa... moja mama już myślała,że nastepnego psa mieć będzie :evil_lol:.
Co do Zakrzowa to jeszcze tam nie byłam,ale coraz częściej "zaliczam" Tarnobrzeg,więc jak będziecie się wybierać,to ja chętnie :eviltong:.