zuzolandia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [I][B]Doberek :loveu:[/B][/I] [I][B]czekam czekam :eviltong:[/B][/I] Quote
AngelsDream Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Wysłałam ci link na PM. [url=http://angelsdream.wrzuta.pl/plik/0aRsQhszjtX/cynamonowy_wiatr]Wrzuta.pl - Cynamonowy wiatr[/url] Tu jest. Quote
zuzolandia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='AngelsDream']Wysłałam ci link na PM. [URL="http://angelsdream.wrzuta.pl/plik/0aRsQhszjtX/cynamonowy_wiatr"]Wrzuta.pl - Cynamonowy wiatr[/URL] Tu jest.[/quote] [I][B]a dziekujeeee :loveu::loveu:..[/B][/I] [I][B]teraz tez zobaczylam ze pw przyszło :loveu:[/B][/I] Quote
AngelsDream Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Ale dziś był trening - tylko psa oskalpować albo siebie. Quote
Doginka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 No no, podoba mi się "Cynamonowy wiatr":loveu: - z braku czasu jeszcze nie skończyłam, ale już niedużo mi zostało:p Quote
Agappe Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='AngelsDream']Ale dziś był trening - tylko psa oskalpować albo siebie.[/QUOTE] to co wyście robili? :roll: będą zdjęcia? :evil_lol::evil_lol: Quote
AngelsDream Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Zdjęć nie ma, bo nawet nie ma kiedy robić. Robiliśmy to, co zawsze, ale Baaj się wyłamywał. :( Odkręciliśmy go zabawą i klikerem, a wczoraj aportem z wody. ;) Cieszę się, że Cynamonowy się podoba. Quote
zuzolandia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [I][B]Doberek:loveu:[/B][/I] [I][B]Przeczytałam ...bardzo fajniutkie ...ale niecierpliwie czekam na N2 :eviltong::eviltong:[/B][/I] Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 fajnie ze sie pojawilas bo brakowalo Waszych wpisow tu... Quote
Doginka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]Doberek:loveu:[/B][/I] [I][B]Przeczytałam ...bardzo fajniutkie ...ale niecierpliwie czekam na N2 :eviltong::eviltong:[/B][/I][/quote] Ja też przeczytałam i bardzo mi się podoba:loveu: Szkoda tylko, ze takie krótkie:cool3: Quote
weszka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Wpadłam z wizytą. Nieco spóźnione dla szczurka [*] Quote
zuzolandia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [I][B]Witankoo:loveu::loveu:[/B][/I] [I][B]takie znikanie jest bardzoo stresujące[/B][/I] :eviltong::eviltong: Quote
AngelsDream Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Cztery rozdziały Uwikłanych napisane. Jeszcze szesnaście. Na razie na kontynuację Nienasycenia nie ma czasu. Baaj nadal je Bozitę, Celar takoż tylko, że original plus. Szczury: sztuk jeden. Zdjęcia ma chłop na dysku. Jeśli ktoś ma ochotę recenzować Uwikłanych, proszę mnie molestować, podrzucę te kilkanaście stron na próbę. Quote
zuzolandia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='AngelsDream']Cztery rozdziały Uwikłanych napisane. Jeszcze szesnaście. Na razie na kontynuację Nienasycenia nie ma czasu. Baaj nadal je Bozitę, Celar takoż tylko, że original plus. Szczury: sztuk jeden. Zdjęcia ma chłop na dysku. Jeśli ktoś ma ochotę recenzować Uwikłanych, proszę mnie molestować, podrzucę te kilkanaście stron na próbę.[/quote] [I][B]JA CHCE...:eviltong: skoro N2 poszło w odstawke trzeba sie zadowolic czym innym :evil_lol:....[/B][/I] Quote
AngelsDream Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Przypomnij mi maila. Proszę. Quote
zuzolandia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='AngelsDream']Przypomnij mi maila. Proszę.[/quote] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
AngelsDream Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [url=http://angelsdream.wrzuta.pl/katalog/wszystkie/0SqLCx0Bmx7/uwiklani]Wrzuta.pl - Katalog: Uwiklani[/url] Tu jest wersja robocza. Ostrzegam, że tekst dość mocny. Do całości szykuję playlistę. :) Piszę jeden rozdział na dzień, więc idzie całkiem sprawnie. Quote
ariss Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='AngelsDream'][URL="http://angelsdream.wrzuta.pl/katalog/wszystkie/0SqLCx0Bmx7/uwiklani"]Wrzuta.pl - Katalog: Uwiklani[/URL] Tu jest wersja robocza. Ostrzegam, że tekst dość mocny. Do całości szykuję playlistę. :) Piszę jeden rozdział na dzień, więc idzie całkiem sprawnie.[/quote] Katalog jest pusty:mad: Quote
AngelsDream Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Teraz pownno być ok. :) Czasem trzeba odświeżyć. :/ Quote
Recommended Posts