Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AngelsDream']
Nie piszę, bo mnie dogo zmęczyło swoim działaniem i jakoś mi wena forumowa ogólnie umarła.[/quote]
Chyba mam nieco podobnie :cool1:

[quote][B]Tinka:)[/B]:
bo to dopiero w zaćmieniu jest :cool3: ja dzisiaj mam zamiar skończyć ostatnią część... szkoda :cool1:[/quote]
No to jeszcze przede mną :razz:

Posted

[quote name='jamnicze']szczurek .... :-(

Przeczytałam "Zmierzch", ale mnie wciągnęło :evil_lol:, tylko nie rozumiem nadal waszych aluzji do tej bransoletki :roll:[/QUOTE]
bo to dopiero w zaćmieniu jest :cool3: ja dzisiaj mam zamiar skończyć ostatnią część... szkoda :cool1:

Posted

[quote name='AngelsDream']Nie wybieram się nigdzie, raczej nie mam weny na pisanie. ;)[/quote]

Nie musisz ani jednego słowa wstawiać, tylko fotki chłopaków ;)

Posted

[quote name='Doginka']Widze, że dogo pomału obumiera, tu też pustki:cool3:[/quote]

Ależ nie u wszystkich wena zrobiła sobie wolne ;)

Posted

[quote name='AngelsDream']Bo gwiazdorzymy w wyborczej. ;)[/quote]

W sensie, że piszą o was w wyborczej, czy źle zrozumiałam? :hmmmm:

Posted

[quote name='M&T']W sensie, że piszą o was w wyborczej, czy źle zrozumiałam? :hmmmm:[/quote]

mam nadzieję, że AD się nie obrazi, jak pokażę, z resztą w innym wątku już jest link ;)
[url=http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6337379,_Sprzatam_po_moim_psie____wyznania_czytelnikow.html]'Sprzątam po moim psie' - wyznania czytelników[/url]

[COLOR=PaleTurquoise]Angels, jeśli coś nie tak - wal śmiało, skasuję! ;)[/COLOR]

Posted

[quote name='moon_light']chyba widzialam ciebie w metrze na plakacie o psich kupach (???)[/QUOTE]

Wiewiórka z wilkiem wszędzie się wepcha :]

Tylko nadal nie namierzyliśmy na której to stacji dokładnie wisi...

Posted

[quote name='AngelsDream']Owszem, owszem. To ja byłam. Z Baajem, z tego co wiem. ;)[/quote]
wlasnie po baaju poznałam :) .

Plakat(zle to nazwalam) nie wisi na stacji,pojawia sie na 'tv' które wiszą w środku wagonów metra :)