Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AngelsDream']Pewnie, marznie tylko jak stoi. A też nie chce go od razu ładować w ciuchy, bo co zrobimy, jak przyjdzie ta prawdziwa zima?

[[I]Misiek śmieje się, że nauczymy go robić do kibla ;)][/I][/quote]

Koty potrafią załatwiac się do kibla, to dlaczego nie pies;).

Posted

[quote name='AngelsDream']Pewnie, marznie tylko jak stoi. A też nie chce go od razu ładować w ciuchy, bo co zrobimy, jak przyjdzie ta prawdziwa zima?

[[I]Misiek śmieje się, że nauczymy go robić do kibla ;)][/I][/quote]

Faktem jest, że na razie to jeszcze jest nic, a nie zima ;) Ale skoro ludzie się przyzwyczajają, to i pies się przyzwyczai :) No i dużo ruchu na pewno mu źle nie zrobi ;)

Posted

Mały skwer przy domu kultury - teren jest ogrodzony, więc w miarę bezpieczny, choć w płocie dziury takie, że mozna łazić jak się chce, ale psy nie są takie sprytne, żeby od razu wyczaić dziury...

Filmiki będą jeszcze 3.

Posted

Ależ on miał jeszcze linkę :D

A inna sprawa, że Baaj biegał, jak go niebiosa stworzyły, ale na ostatnim filmiku będzie widać czemu ;)

Linka to dobry wynalazek, lubię używać jej tak długo, aż jestem pewna, że pies wróci na 99%.

Celar do mnie wraca już ładnie, jeszcze tylko przed TŻ trochę się cofa, ale wszystko do wypracowania.

Posted

[quote name='AngelsDream']Linka to dobry wynalazek, lubię używać jej tak długo, aż jestem pewna, że pies wróci na 99%.[/quote]
Linka pomogla mi Sherry nauczyc ze pod blokiem jak jest spuszczona to sie nie ucieka za gorke i tam chowa z Niunia tylko sie blisko mnie trzyma :D

Posted

[quote name='AngelsDream']Kilka osób pytało, czy to wilk... Ale panikę to on wzbudza samym swoim rozmiarem, wygląd drugorzedny :P
[/QUOTE]
A moi rodzice twierdzili (twierdzą), że Piegus to duży pies, a duże psy to tylko do budy ... :roll:

Posted

[quote name='AngelsDream']Jeszcze tydzień temu się nie bawiły na dworzu ;)

Cóż - do tej pory część osób puka się w głowę, że dużego psa mamy w kawalerce, o drugim i szczurach nie wspominając.[/quote]

Kiedyś ludzie mieszkali w ósemkę w jednej izbie i też dali radę :diabloti: