Martunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Biedny Lupek, pewnie nieźle dostanie. Lupek, ciotki są złe, lepiej się ich słuchaj, bo będzie jeszcze gorzej! Quote
ecci Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Martunia napisał(a):Biedny Lupek, pewnie nieźle dostanie. Lupek, ciotki są złe, lepiej się ich słuchaj, bo będzie jeszcze gorzej! jak się nie słucha cioć to tak właśnie jest! Quote
ecci Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Martunia napisał(a):No właśnie! Więc lepiej się nas słuchać. :D Lupuś, słyszysz???Ciocia Marta dobrze prawi!!! Quote
Martunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 No! Trzeba się nas słuchać, to domek na pewno w nagrodę dostaniesz! Quote
danka1234 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Lupus,Lupuś czas juz iść do domu Dłużej gadać nie chce się nikomu Ciotki wnerwisz będzie żle Ecci do Ciebie juz wybiera sie Będzie bida będzie dym Wiec uciekaj z panem swym Quote
Martunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 No i widzisz, Lupek, same mądre wiersze się tu tworzą! Quote
iwa77 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 No i sobie przechlapałeś Lupuś - wkurzona ciotka Ecci jedzie do ciebie :-o Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Lupek wyjdź już do cholery Ze schroniskowej atmosfery Tyś do domku przeznaczony Tam masz być dopieszczony Rusz tyłeczkiem swym leniwym By juz nie być w schronie parszywym :loveu: Quote
ecci Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 iwa77 napisał(a):No i sobie przechlapałeś Lupuś - wkurzona ciotka Ecci jedzie do ciebie :-o no tak to jest jak się mnie nie słucha...:mad: Quote
Martunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No no jakie piękne wiersze. :cool3: Coraz więcej. :loveu: Quote
Avaloth Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 gdzie te cudne wieści MealyAngel? nie było mnie tyle, myślałam zę wrócę, Lupuś już będzie dupką kanapę grzał w nowym domku, a tu nic :shake: hopaj chłopie ! Quote
iwa77 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dzisiaj w południe biedny maluch dalej siedział i czekał na wybawienie ! Quote
ecci Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Może Lupek na tą Olimpiadę się skusi, żeby w domku obejrzec...może nie lubi piłki nożnej... Quote
Avaloth Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 na pewno lubi :evil_lol: Lupuś znjadż sobie dom z dużym telewizorem :eviltong: o właśnie jest 1:0 dla Niemiec, Lupuś spiesz się to zdążysz jeszcze na następną bramkę ! Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Mam pomysł, ubierzcie go w szalik i inne gadżety meczowe zróbcie sesje i zrobie mu piłkarskie allegro Quote
Martunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No ja też myślę, że Lupek przepada za nożną. :D Hah, a ja przegapiłam bramkę, super. :shake: :eviltong: Quote
Koperek Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 A tak LUPUŚ zostal przedstawiony na stronie schroniska (przy mojej "niewielkiej" pomocy :eviltong:): 95-08 Kargo 6 lat, malutki piesek. Prawdopodobnie miał w przeszlości wypadek i ma nieco przekrzywiony pyszczek, co tylko dodaje mu uroku. Mały zakapiorek, próbuje rządzić inymi pieskami, ale robi to niezbyt groźnie. Dla ludzi bardzo przyjazny, kontaktowy, chętny do zabaw i niezwykle inteligentny Quote
Martunia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Mam nadzieję, że znajdzie się wkrótce jakiś domek. Quote
Recommended Posts