Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nawet nie wiem, co napisać. Pierwszy raz przedstawiam takiego maluszka! Po prostu...

...MACIUPEŃKIE MANIEŃSTWO!:-(

Siedzi w schronie przestraszony, jak nieboskie stworzenie. Inne psy się wydzierają, a bidaczek skulony pod ścianą boksu, żeby mu doopki nie podskubały:-( Taki dziubek, że serce się kraje :placz:

Siedzi, jak pokraka- ale nic dziwnego- ze strachu to różne rzeczy się robi... :(

Cały czas podnosi nóżki- raz jedną, raz drugą- jakby nie był przyzwyczajony do chodzenia po zimnym, mokrym betonie :(

Ogłoszenia, jakie ma:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

takie maciupenieńkie stworzenie to do każdego mieszkania sie zmieści.Mój wujek chciałby pieska ale sie boi cioci,bo ciocia krzyczy i od śmierci Berty nie mają piesiulinki.Jak będe miała okazję to z nim pogadam,moze uda mu sie namówić ciocię chociaż na DT dla jakiejś psinki.Szczególnie takiej maciupeńkiej.

Posted

iwa- malutki nie jest nowy- po prostu można go zwyczajnie nie zauważyć! Nawet kiedy ja jestem w schronie to go nie zauważam, a wiem przecież że jest. Bo albo jest tyle psów na zewnątrz, że ciężko go dojrzeć, albo (co już najczęściej się zdarza:-() siedzi w środku, bo bardzo ciężko znosi szczekanie i awantury współlokatorów.

Bardzo się o niego boję, bo jakiś taki nieporadny się wydaje- coś na wypadek "spadnięcia z choinki" :roll: :shake:

Isadora:loveu:- NIEZMIERNIE POMOCNE BY TO ALLEGRO BYŁO! :modla::modla::modla:

Posted

No właśnie nie ma żadnego imienia- wstyd się przyznać, ale nawet nie wiem tak naprawdę, jak MALUTKI zachowuje się na zewnątrz :oops:

Widzę, jak się zachowuje w boksie i to też napisałam. Po tej też obserwacji mogę powiedzieć, że do ludzi jest co najmniej OK! Ale tak naprawdę muszę go "wyjąć" i poznać.

Spokojniutki; w ogóle nie szczeka:crazyeye:; przestraszony, zarówno warunkami, jak i o siebie się boi; zero agresji do kolegów z boksu!; jego wiek to ok. 6 latek- to tak na szybko.

A kontakt albo do siebie (jak chcesz oczywiście!;)) albo do mnie: 605095144. DZIĘKUJĘ!!!:loveu:

Posted

Heh osobiście mi nie przeszkadza aby był mój telefon i tak się trafia ze mam maile. Ale lepiej bezpośrednio do wolontariusza. Tych piesków trochę "wisi" u mnie i mogę coś "pomerdać".

To się biorę za allegro jakieś imie mu wymyśle :loveu:

Posted

Tak, jak napisałam- z telefonem nie ma problemu:lol: (zresztą u mnie tych psiaków też trochę wisi :oops:).

A poza tym: WIELKIE UKŁONY[SIZE=1]za to allegro!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Isadora- wszystko pięknie!:loveu: ...tylko może nad moim nr tel. to nie Koperek tylko może Agnieszka;)
Bo jak ktoś dzwoni to się do mnie po imieniu zwraca, a jak "Koperek" to jak??:eviltong:

Posted

[quote name='Koperek']Isadora- wszystko pięknie!:loveu: ...tylko może nad moim nr tel. to nie Koperek tylko może Agnieszka;)
Bo jak ktoś dzwoni to się do mnie po imieniu zwraca, a jak "Koperek" to jak??:eviltong:

Mówisz i Masz :loveu:

Posted

Koperku to cale szczęście , że go dojrzałaś !
Ja go ani razu nie widziałam , może faktycznie siedział w środku.
W którym on jest boksie ?
Podnoszę malucha aby jak najszybciej znalazł domek !

Posted

wellington- trudne pytania zadajesz:razz:
1. Już trochę siedzi (jakiś miesiąc może).
2. Pojęcia zielonego nie mam, ile MALUTKI może ważyć- jak go wyciągnę z boksu to zważę od razu;)

iwa- boks ostatni po prawej stronie na B (nie pamiętam numeru :oops:).