Koperek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Nawet nie wiem, co napisać. Pierwszy raz przedstawiam takiego maluszka! Po prostu... ...MACIUPEŃKIE MANIEŃSTWO!:-( Siedzi w schronie przestraszony, jak nieboskie stworzenie. Inne psy się wydzierają, a bidaczek skulony pod ścianą boksu, żeby mu doopki nie podskubały:-( Taki dziubek, że serce się kraje :placz: Siedzi, jak pokraka- ale nic dziwnego- ze strachu to różne rzeczy się robi... :( Cały czas podnosi nóżki- raz jedną, raz drugą- jakby nie był przyzwyczajony do chodzenia po zimnym, mokrym betonie :( Ogłoszenia, jakie ma: http://allegro.pl/show_item.php?item=334459329 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1113...anienstwo.html Quote
Koperek Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Jeszcze... ZE SPACERKU... (z kwietnia 2008): Quote
basiapron Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 takie maciupenieńkie stworzenie to do każdego mieszkania sie zmieści.Mój wujek chciałby pieska ale sie boi cioci,bo ciocia krzyczy i od śmierci Berty nie mają piesiulinki.Jak będe miała okazję to z nim pogadam,moze uda mu sie namówić ciocię chociaż na DT dla jakiejś psinki.Szczególnie takiej maciupeńkiej. Quote
Koperek Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Dla niego jakiś tymczas to jak wybawienie!:roll: c.d. FOTEK ZE SPACERKU... WSZYSTKICH LUDZIÓW LUBIĘ :) Quote
Koperek Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Masieńki wskakuj na górę- może ktoś wypatrzy i pokocha!!! :roll: Quote
Reksiu21 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: jestem taki cuuuuudny......:-( Quote
iwa77 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Kopreku czy on jest nowy czy ja go nie widziałam :oops: :placz: Quote
Isadora7 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Boże jaka bieda, Koperku robić mu szybciutko jakieś allegro? Quote
Koperek Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 iwa- malutki nie jest nowy- po prostu można go zwyczajnie nie zauważyć! Nawet kiedy ja jestem w schronie to go nie zauważam, a wiem przecież że jest. Bo albo jest tyle psów na zewnątrz, że ciężko go dojrzeć, albo (co już najczęściej się zdarza:-() siedzi w środku, bo bardzo ciężko znosi szczekanie i awantury współlokatorów. Bardzo się o niego boję, bo jakiś taki nieporadny się wydaje- coś na wypadek "spadnięcia z choinki" :roll: :shake: Isadora:loveu:- NIEZMIERNIE POMOCNE BY TO ALLEGRO BYŁO! :modla::modla::modla: Quote
BlackSheWolf Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 moim zdaniem allegro bardzo sie przyda. Quote
Isadora7 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Dobra to zaraz robię, napisz tylko na kogo mam kontakt dać I jakies imię ma? Czy nie zauważyłam? Quote
Koperek Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 No właśnie nie ma żadnego imienia- wstyd się przyznać, ale nawet nie wiem tak naprawdę, jak MALUTKI zachowuje się na zewnątrz :oops: Widzę, jak się zachowuje w boksie i to też napisałam. Po tej też obserwacji mogę powiedzieć, że do ludzi jest co najmniej OK! Ale tak naprawdę muszę go "wyjąć" i poznać. Spokojniutki; w ogóle nie szczeka:crazyeye:; przestraszony, zarówno warunkami, jak i o siebie się boi; zero agresji do kolegów z boksu!; jego wiek to ok. 6 latek- to tak na szybko. A kontakt albo do siebie (jak chcesz oczywiście!;)) albo do mnie: 605095144. DZIĘKUJĘ!!!:loveu: Quote
Isadora7 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Heh osobiście mi nie przeszkadza aby był mój telefon i tak się trafia ze mam maile. Ale lepiej bezpośrednio do wolontariusza. Tych piesków trochę "wisi" u mnie i mogę coś "pomerdać". To się biorę za allegro jakieś imie mu wymyśle :loveu: Quote
Koperek Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Tak, jak napisałam- z telefonem nie ma problemu:lol: (zresztą u mnie tych psiaków też trochę wisi :oops:). A poza tym: WIELKIE UKŁONY[SIZE=1]za to allegro!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Wystawiłam allegro i alegratkę. Sprawdźcie czy OK jest, nie ma błędów. Wystawię jeszcze inne i wtedy podam linki. A te proszę wrzucić na 1 stronę, nie szukam potem do przedłużania czy ściągnięcia treści http://allegro.pl/show_item.php?item=334459329 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1113594_maciupenkie_manienstwo.html:loveu: Quote
Koperek Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Isadora- wszystko pięknie!:loveu: ...tylko może nad moim nr tel. to nie Koperek tylko może Agnieszka;) Bo jak ktoś dzwoni to się do mnie po imieniu zwraca, a jak "Koperek" to jak??:eviltong: Quote
Isadora7 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='Koperek']Isadora- wszystko pięknie!:loveu: ...tylko może nad moim nr tel. to nie Koperek tylko może Agnieszka;) Bo jak ktoś dzwoni to się do mnie po imieniu zwraca, a jak "Koperek" to jak??:eviltong: Mówisz i Masz :loveu: Quote
wellington Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Koperku, jak dlugo ten mikrusek juz tam siedzi ? Ile on +/- wazy ? Quote
iwa77 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Koperku to cale szczęście , że go dojrzałaś ! Ja go ani razu nie widziałam , może faktycznie siedział w środku. W którym on jest boksie ? Podnoszę malucha aby jak najszybciej znalazł domek ! Quote
Koperek Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 wellington- trudne pytania zadajesz:razz: 1. Już trochę siedzi (jakiś miesiąc może). 2. Pojęcia zielonego nie mam, ile MALUTKI może ważyć- jak go wyciągnę z boksu to zważę od razu;) iwa- boks ostatni po prawej stronie na B (nie pamiętam numeru :oops:). Quote
BlackSheWolf Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 hopsiaj po domek ! no miesiac to niby nieduzo ale jaki stres dla niego :( jejku :( DOMKU gdzie jestes ? ? Quote
Recommended Posts