Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po pierwsze, nitk tu z was obecnych, oprocz Arwen, nie wie co to tak naprawde klub, po drugie, cale dwa miesiace obrabiala lekcje, ca;e dwa miesiace byla z psem na dworze? hmm? Klub to jest odpowiedzialnosc i braterstwo, z reszta ja ise juz odsuwam z tej dyskusji i caly klub i was mam teraz w dupie, bo wy mieliscie nas! (oczywiscie mowie wszyscy, nie wliczajac Arwen)

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie masz racji.. Ale dobra.. ja się nie wtrącam. Ty najwięcej wies o klubie. Mi się wydaje, ze jestem odpowiedzialna itp. Jestem harcerką.. Jestem zastępowa.. I obrazasz w tym momencie wszystkich.. więc koncze to bo nie chce kogoś obrazić..

Posted

Eh...teraz już widzę, ze mało osob czyta to co ktoś napisze...Czy mieliście te kilka sekund, zeby przeczytać moj post? Tam gdzie wypowiedziałam się...Ze wcale nie chcę kłotni itd...Wszystkich, ktorzy tu dyskutują o przeczytanie tego...pewnie nie chciałoby się wam tego szukać, więc wklejam to TU

No to źle to źle to odbierasz Sup...Pisze teraz w moim imieniu.

Chciałam, zeby ten klub był po to, abyśmy się spotykali i rozmawiali o cockerkach. Wcale nie chcę, zadnych kłotni, jak to twierdzi pewna osoba... :-? A tak w ogole, to nie uważam klubu za instytucję, tylko za coś co tworzę ja i reszta cockermaniakow, ktorzy zostali członakmi naszego klubu. Smuci mnie to, że na początku było wszystko fajnie, a teraz już prawie każdy się nie odzywa...Tylko ja i Ewelina odzywałyśmy się tu, bo nam na czymś zależało... A reszta...nie wiem co się z nimi stało...A to chyba zrozumiale, ze bez członkow nie ma klubu...I wcale się nie kłocilam, tylko walczyłam o klub....Przecież mogłam to olać, jak pewne osoby i nic sobie z tego nie robić...Jednak ja taka nie jestem...i zależy mi na pewnych rzeczach.....

I co o tym powiecie...Zaczniecie mnie obwiniać o te słowa..? czy tam jst coś złego? Wszystkie wyjaśnienia, co do przypisanych mi kłotni, instytucji...itd. Czytajcie...a nie drążcie to samo...

Sup...Jak już napisałam w innym poście ja wcale nie oczekuję, żeby każdy codziennie mowił idę tam, mnie nie będzie. Nie chcę takiego klubu, jakieś sprawozdania...Chodzi mi o to, że jeśli masz czas, to coś napisz...A sama Mango napisała wcześniej, ze tu była, ale nic nie napisała...Nic nie napisała, gdy my prosiłyśmy o jakikolwiek odzew...Taki miał być ten klub? Bo ja nie sądzę...A tak właściwie Sup...To chciałabym przypomnieć, ze nie jesteś w klubie i nie mozesz wytykać mi czegoś czego nie zrobiłam i nie robię...

Tyle na ten temat! Chciałam fajnego klubu. Ewelina go założyła. Byo fajnie. Potem coraz mniej osob przychodziło. W końcu zostałam tylko ja i Ewelina. Prosiłyśmy o odzew...NIC. Teraz ktoś probuje udowodnić o jakiejś winie itd...ktoś mowi o rzeczach, ktorych wcale nie robiłyśmy... powiedzmy to otwarcie...Nie wzieliście tego klubu na poważnie...Myślę, że to koniec. Klubu już nie ma...bo nie ma jego członkow. Jeśli będę chciała kiedyś należeć do jakiegoś klubu to będę tylko wśrod ludzi szczerze oddanych tej sprawie...Nie to co tu...

Ta notka robi się za długa. Będę kończyć. Nie wiem czy tu jeszcze przychodzić, bo z tego co widzę to już nie ma sensu. W każdym bądź razie...ja idę na inny temat. Temat o COCKERACH...

NARA...

Posted

Przepraszam, ze sie wtrace. W Klubie nie jestem, od razu uwazalam to za chory pomysl dwoch 11latek. Z cockerami tez nie jestem bardzo "zwiazana", a jednak moi rodzice mieli przedstawicielke tej pieknej rasy. Wracajac do tematu.

Ewelina:

ale eh... jeszcze malo tego, chwalisz sie, ze chodzisz do najlepszego gimnazjum w miescie, jakbys nie miala czym

Czy to zle? Uwazasz, ze dziewczyna powinna "olac" szkole dla glupiego klubu? Internet jest ciekawy, ale trzeba miec umiar bo mozesz wpasc w nalog. Wierz, mi znam ktorych to zgubilo...

A teraz do tych starszych forumowiczek:

Dajecie soba pomiatac, 11letniej dziewczynce, ktora nie ma pojecia o psach?! ogladalam jej "ciekawa" strone i jestem BARDZO

zbulwersowana, szczegolnie po tym co przeczytalam o husky! Poza tym slyszalam, ze owa Ewelina chce rozmnazac swoja sunie, choc to w rzeczywistosci "mily kundelek", bo tak wlasnie nazywamy pieski bez papierow. Nie bede tutaj o tym pisac, wystarczy zajrzec do innych tematow poswieconym sterylizacji i pieskom w potrzebie.

Po pierwsze, nitk tu z was obecnych, oprocz Arwen, nie wie co to tak naprawde klub,
Klub to jest odpowiedzialnosc i braterstwo

M

To ostatnie mnie najbardziej rozbawilo? Wiesz, kolezanko co to w ogole jest braterstwo? Jestem zwiazana z wieloma klubami - w dodatku oficjalnymi i zaden do tego nie zobowiazuje!

Regulamin jest jeden, nie ma testow kazdy moze przystapic. Tylko, ze jest to organizacja zalozona przez powazne osoby, a nie dzieci.

Moze dlatego roznica jest tak wielka.

Ewelinko, Arwen:

Dorosnijcie!

To chyba na tyle. Przepraszam, jeszcze raz ze calkiem obca osoba, wlazla Wam w temat ale musialam, bo calosc naprawde mnie rozbawila.

Pozdrawiam Serdecznie

Posted

Droga Mami i inni...

Chyba naprawdę nie widzicie moich szczerych intencji...Ile razy mam piać, że nie chcę żadnych kłotni i takich spraw. Chciałabym, zeby klub istniał i żeby członkowie tego klubu byli ze sobą związani, żeby przychodzili tu i rozmawiali o najważniejszym...PSACH a zwłaszcza cocker spanielach. Mami, chyba powinnaś wszystko dokładniej prześledzić, bo akurat cytaty przytoczone przez ciebie nie należą do mnie...A ha i tak dla wyjaśnienia...nie jestem 11 latką...I osobą za ktorą mnie bierzesz. Nigdzie nie napisałam, ze chcę ustalić jakieś testy...Nigdzie nie napisałam, ze uważam klub za instytucję...Nie rozumiem dlaczego wy tego nie widzicie, że mi zależy na klubie....tylko obwiniacie mnie o coś czego nie powiedziałam...

Ciekawa jestem waszej odpowiedzi...

Z wyrazami szacunku i prośbą o dokładne czytanie postow

Nie 11latka

Arwen

Posted

dobra, dobra jak sobie chcecie. ja zalozylam klub, ja odchodze, wiec klubu nie ma. Mam po dziurki w nosie, takich, ktorzy wtacaja sienagle w temat, nie czytajac od poczatku, wiec zegnam

Posted

Mami, bardzo Ci dziekuje z calego serca, ze wreszcie sie odezwalas na tym temacie i przemowilas im do mozgow --> skutecznie...

Bardzo mnie ucieszyl tez powrot Surprise i Sabriel [smuci mie tylko jedno - ja nie przestalam sie odzywac na tym temacie zbyt wczesnie i dlatego sa e szytkie klotnie ;]

Ale teraz to jest moj ostatni post na tym temacie.. Nie chce miec z Wami nic wspolnego [oprocz Sabriel i Surprise] Po prostu mnie tu nie bedzie, a Ewelina nie bedzie musiala rwac sobie wlosow z glowy, ze nie trzymamy sie zasad "klubu".. He he...

Sabriel i Surprie.. Chcialabym sobie z Wami pogadac na, chciazby, rozmowie prywatnej.. Chce sie wreszcie dowiedziec wiecej o Twoim piesku, a i o Surprise nie wiem za duzo.. Hie hie.. :wink:

Pozdroffka dla wszystkich ludzi kochajacych, jak ja, COCKER SPANIELE

Posted
Mam po dziurki w nosie, takich, ktorzy wtacaja sienagle w temat, nie czytajac od poczatku

Nie wiem o kim mowisz? 8)

Ja temat czytalam od samego poczatku, poza tym KAZDY ma prawo sie wypowiedziec!

zegnam

Ja rowniez

Mami, bardzo Ci dziekuje z calego serca, ze wreszcie sie odezwalas na tym temacie i przemowilas im do mozgow

Zrobilam to z przyjemnoscia :wink:

Polecam sie na przyszlosc :D

Posted

Wiesz co, eh... Nagle Mango zrobilas sie taka przyjacioleczka sabriel i sup... eh... Wiesz, szkoda mi slow. Wiesz Mami... my od samego poczatku z Arwen dobrze mowilysmy, ale wszystko sie odwrocilo przeciwko nam. Chyba napisze do moda, czy admina, zeby zamknaj ten temat, bo to juz nie ma sensu. Prawda, kazdy ma prawo sie wypowiadac, ale ten temat jest dla cockermaniakow wiec nie wiem po co sie tu odezwalas :/

Posted

Eh...Ja od samego początku pisałam, ze chcę jak najlepiej dla klubu... Ale nie...Trzeba było mnie zjechać za coś czego nie zrobiłam... Eh...ten temat jest bez sensu...Nie ma klubu, więc ten temat jest niepotrzebny. Ja też myślałam o tym, zeby zgłosić ten temat do Admina...żeby go wywalić albo coś takiego...

Posted
ale ten temat jest dla cockermaniakow wiec nie wiem po co sie tu odezwalas :/

Owszem, "nie siedze" w cockerach ale to nie zwalnia mnie od wpisu do tematu rasy.

to moj ostatni wpis tutaj

EOT

Posted

Mial byc ostatni, ale:

bo np. chcieli sie dowiedziec skad jest cocker spaniel

To akurat wiem :wink:

Czasem zdarzylo mi sie wystawiac cockery na lodzkich wystawach :wink:

Posted

Tak właściwie to, to jest temat o klubie. Temat o cockerach, to np. Moj temat pt. "Najwspanialsza rasa: Cocker Spaniel Angielski" Jak sama nazwa wskazuje to jest temat o cockerach...Jakbyś mi mogła dać przykład Mango...tych...bluzgow...Bo ja sobie nie przypominam, zebym na kogoś bluzgała...no coż... :roll:

Posted

Podaj wiecej przykladow, wybacz, ale tak sie an ciebie wkurzylam, ze musialam to powiedziecrzeczytaj swoj post nad tym, co cie nazwalam idiotka. Powiedzialas ze ejstem skonczona, a ja tylko dodalam swoje.

Z RESZTA JAK JUZ ARWEN POWIEDZIALA: TO JEST TEMAT ORGANIZACYJNY I O KLUBIE A NIE O COCKERKACH, TU MOZNA BYLOPISAC SWOJE UWAGI NA TEMAT KLUBU, A NIE GADAC O COCKERKACH, SA INNE TEMATY, NA KTORYCH MOWI SIE O TEGO TYPU SPRAWACH.

Jelsi nie zauwazylas, to ja na temacie Arwen juz dalam sobie spokoj z tym niestety teraz moge go tak nazwac idiotyucznym klubem. Teraz w ogole nie widze powodu do dyskusji, bo z tak powazna i odpowiedzialna grupa, klubu nie bedzie. (oczywiscie nie ejst to skierowane do Arwen). Wiec jesli mozesz, wymien nam wiecej takich bluzgow.JBIE JAKOS TYLKO PRZYPOMONAM TE IDIOTKE tylko pamietam, ale jakos nie moge sobie przypomniec innych (jak ty to ujelas) bluzgow z mojej strony :?

Posted

No tak...eh...wiecie co...nierozumiem...dlaczego jestem obwiniana za to, ze ktoś nazwał Mango idiotką...1 raz. Jestem obwiniana za coś czego nie powiedziłam...eh...co za ludzie...ja nie mogę... :-?