roksiakb Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 W okolicach Wrocławia na nowy domek czeka śliczne, 3 miesięczne maleństwo - seterek irlandzki. Piesio jest zdrowy, czysty i po wszystkich szczepieniach. Niestety przykra sprawa rodzinna spowodowała, że piesek musi zostać oddany... Ma tylko tydzień na znalezienie nowego domku, w przeciwnym razie zostanie oddany do schroniska... Chętnych proszę o kontakt na PW Quote
ZUZANNA11 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Jejku, seter irlandzki, trzy mięsięczny... Quote
Diegula Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Pewnie zaraz będzie dużo chętnych-to łakomy kąsek dla dla pseudo hodowców:shake: radzę właścicielom poprosić jakiegoś doświadczonego dogomaniaka w znalezieniu i sprawdzeniu potencjalnych chętnych i wybranie najlepszego domku. Quote
ZUZANNA11 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Właśnie. Młody, rasowy idealny do pseudohodowli :( Quote
ZUZANNA11 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wstawiłam tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108028 Quote
lothia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 dałam go na strone adopcyjną na dogo ale napiszcie do wedkoholika na pw Quote
kasia_r Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Słuchajcie, seter irlandzki to był mój pierwszy w życiu pies (sunia). Popracuje nad pewną osobą, która również ma szczególny sentyment do rudych. Quote
roksiakb Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Bardzo wam dziękuję... Wiedziałam, że tutaj to pójdzie szybciutko, i będzie ktoś, kto zechce pomóc... Właścicielka pieska zaloguje sie tutaj lada chwila, i też będzie dyskutować razem z wami o dalszych losach Areska (bo tak ma na imię piesio..) Quote
lothia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 wędkoholik dobrze sprawdzi domek, nie da byle komu,dlatego myśle ze warto do niego uderzyć Quote
roksiakb Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 lothia a czy mogłabyś się z nim skontaktować? Bo ja się na tym za bardzo nie znam... Quote
Rybka_39 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 No masz...nawet seterka zycie nie oszczedza...moja ciotka miala seterka Aresika. Mam nadzieje ze mu sie poszcesci, bo mlody jest;) Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Zawiadomiłam Wedkoholika na PW.Nie jestem tylko pewna czy odpowie,bo dawno się na dogo nie logował. Elżbieta Quote
pati-c Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cudeńko! :loveu: Setery to moja miłość, choć ich charaktery do najłatwiejszych nie należą..ale za to je kocham! Quote
roksiakb Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 waldi481 napisał(a):Zawiadomiłam Wedkoholika na PW.Nie jestem tylko pewna czy odpowie,bo dawno się na dogo nie logował. Elżbieta Dziękuję w imieniu swoim, właścicielki, i Areska... Mam nadzieję, że biedactwo szybko znajdzie kochający domek... Quote
ZUZANNA11 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Zawsze miom marzeniem był seter irlandzki.Niestety teraz nie moge go wziąść bo już mam dwa psy. Dlatego będę śledzić...i pomagać w szukaniu dobrego domku... Quote
GrubbaRybba Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 kasia_r napisał(a):Słuchajcie, seter irlandzki to był mój pierwszy w życiu pies (sunia). Popracuje nad pewną osobą, która również ma szczególny sentyment do rudych. Kasiu kochana, liczymy na twój dar przekonywania. :razz: Quote
Aga & Amber Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='roksiakb']W okolicach Wrocławia na nowy domek czeka śliczne, 3 miesięczne maleństwo - seterek irlandzki. Piesio jest zdrowy, czysty i po wszystkich szczepieniach. Niestety przykra sprawa rodzinna spowodowała, że piesek musi zostać oddany... Ma tylko tydzień na znalezienie nowego domku, w przeciwnym razie zostanie oddany do schroniska... Chętnych proszę o kontakt na PW Zaloguj sie prosze na stronie " http://www.setery-adopcje.net/phpBB2/viewforum.php?f=3 " i tam dodaj jego ogłoszenie z naniarami na opiekuna .Trzymiesieczny piesek nie powinien długo czekac na dom Quote
roksiakb Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Dzięki - właśnie się tam zalogowałam Quote
Aga & Amber Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 na Adopcjach jest juz oferowany DT i :multi::multi::multi: DS Quote
Recommended Posts