Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W okolicach Wrocławia na nowy domek czeka śliczne, 3 miesięczne maleństwo - seterek irlandzki. Piesio jest zdrowy, czysty i po wszystkich szczepieniach. Niestety przykra sprawa rodzinna spowodowała, że piesek musi zostać oddany... Ma tylko tydzień na znalezienie nowego domku, w przeciwnym razie zostanie oddany do schroniska... Chętnych proszę o kontakt na PW

Posted

Pewnie zaraz będzie dużo chętnych-to łakomy kąsek dla dla pseudo hodowców:shake: radzę właścicielom poprosić jakiegoś doświadczonego dogomaniaka w znalezieniu i sprawdzeniu potencjalnych chętnych i wybranie najlepszego domku.

Posted

Bardzo wam dziękuję... Wiedziałam, że tutaj to pójdzie szybciutko, i będzie ktoś, kto zechce pomóc... Właścicielka pieska zaloguje sie tutaj lada chwila, i też będzie dyskutować razem z wami o dalszych losach Areska (bo tak ma na imię piesio..)

Guest Elżbieta481
Posted

Zawiadomiłam Wedkoholika na PW.Nie jestem tylko pewna czy odpowie,bo dawno się na dogo nie logował.
Elżbieta

Posted

waldi481 napisał(a):
Zawiadomiłam Wedkoholika na PW.Nie jestem tylko pewna czy odpowie,bo dawno się na dogo nie logował.
Elżbieta

Dziękuję w imieniu swoim, właścicielki, i Areska... Mam nadzieję, że biedactwo szybko znajdzie kochający domek...

Posted

kasia_r napisał(a):
Słuchajcie, seter irlandzki to był mój pierwszy w życiu pies (sunia). Popracuje nad pewną osobą, która również ma szczególny sentyment do rudych.

Kasiu kochana, liczymy na twój dar przekonywania. :razz:

Posted

[quote name='roksiakb']W okolicach Wrocławia na nowy domek czeka śliczne, 3 miesięczne maleństwo - seterek irlandzki. Piesio jest zdrowy, czysty i po wszystkich szczepieniach. Niestety przykra sprawa rodzinna spowodowała, że piesek musi zostać oddany... Ma tylko tydzień na znalezienie nowego domku, w przeciwnym razie zostanie oddany do schroniska... Chętnych proszę o kontakt na PW
Zaloguj sie prosze na stronie " http://www.setery-adopcje.net/phpBB2/viewforum.php?f=3 " i tam dodaj jego ogłoszenie z naniarami na opiekuna .Trzymiesieczny piesek nie powinien długo czekac na dom