Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hawanka']Chciałabym sie dowiedzieć czegoś wiecej jest to piesek czy suczka???Jak duży jest psiak ??? Ile ma lat...Choruje na coś...Czy ma ktoś zdjęcie jak on stoi z tej fotki nie wiedac jaki jest???I czy psiak jest do adopcji czy może znalazł domek ??? I gdzie teraz jest pies.Tak myśle do jakiej rasy jest podobny....:???::???: Śliczny psiak...
Jeżeli był by mały to jest osoba która chce adoptować psiaka tylko musi być mały :-(

Ten pies raczej nie jest mały.. więcej informacji o nim znajdziesz na [SIZE=4]WĄTKU ADOPCYJNYM psiaków z Przyborówka:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/watek-adopcyjny-psow-z-przyborowka-k-poznania-potrzebne-ogloszenia-129790/

Posted

Dziewczyny czy w Przyborowku potrzebne sa moze kartony? Widzialam ze wspominalyscie o gazetach,ale czy tektura tez sie nada? Chlopak mojej bliskiej kolezanki jest dostawca sprzetu agd i zawsze zostaje mu mnostwo tego. Mam z nim kontakt i w razie czego moglby mi przygotowac co nieco.

Posted

To w razie potrzeby zapytamy sie p.Wandy. Ale zawsze mozna ja wirtualnie adoptowac .
Bella od 1999r. u p. Wandy oddana przez wlascicieli .Sredniego wzrostu.

Posted

ox88 napisał(a):
Dziewczyny czy w Przyborowku potrzebne sa moze kartony? Widzialam ze wspominalyscie o gazetach,ale czy tektura tez sie nada? Chlopak mojej bliskiej kolezanki jest dostawca sprzetu agd i zawsze zostaje mu mnostwo tego. Mam z nim kontakt i w razie czego moglby mi przygotowac co nieco.

Ja Ci nie powiem.. nie wiem. :shake: Najlepiej zadzwoń do Pani Wandy. ;)

Posted

Dzieki za info

Wstyd sie przyznac ale dzwonie tak juz od tygodnia chyba :oops: i zawsze jest "cos" wrrr

W lutym musze sie akos bardziej zmobilizowac

Posted

no wlasnie ox. skad by ten kolega jechal, bo jak z wrocka to moze moglybysmy dodac kilka rzeczy do przyborowka. bo to co mam do rusca to wysle w paczce. ale do przyborowka ida glownie duze rzeczy takie niezbyt pakowane.

Posted

W imieniu P.Wandy i psiaków z Przyborówka dziękujemy Poszukiwaczom Wiedzy o Zwierzętach za zorganizowanie w swojej szkole kiermaszu na rzecz psiaków ze schroniska w Przyborówku. Klub sprzedając rękodzieła, ciasta, biżuterię i wiele, wiele innych rzeczy uzbierał 645,62 zł!! Pieniądze te, już dziś zostaną przelane na konto schroniska!

[SIZE=3]Pięknie dziękujemy! :multi::multi::multi:

Posted

Male sprostowanie- dotarly jeszcze 4 zl z kiermaszu. Zatem mamy [SIZE="4"]649,62 gr. Dzis juz wplacilam. Szkoda, ze nie widzieliscie miny pana,ktory przyjmowal moja wplate- 420 zl bylo w banknotach, reszta w bilonie-glownie 50- i 20- groszowki :D Np. 20groszowek bylo 57 sztuk :D:D

Posted

Irysek ja tylko pochodze z Wroclawia przez co bywam tam czasem u rodzicow, na codzien natomiast mieszkam w Pyrlandii, wiec wszytskie kartony itd mialabym stad.

Natomiast w dniach 15-22 lutego bede we Wrocku autem, mam troche wolnego bo to czas po sesjowy, wiec moglabym sie czyms zajac. Jesli chodzi o transport nie ma problemu bo w autku jest nas 2 inne rzeczy tez sie pewnie dogadamy. Z reszta Pokerowi bede najprawdopodobniej przekazywac rzeczy z bazarku (jak wygra :evil_lol:) to przeplyw misji dogomanikow bedzie czynny :)

Pojutrze na 5 dni wybywam poza granice wiec bede mocno ogranicozna internetowo, ale badzmy w kontakcie!!

Posted

[quote name='matrioszka2']Zrobiłam allegro dla przytuliska.
Przytulisko w Przyborówku.Charytatywna (541478624) - Aukcje internetowe Allegro
Jesli ktoś ma jakieś uwagi (dodać, ująć, poprawić) to szybciutko, szybciutko ...
Pozdrawiam.
Super! Dodaj do allegro proszę ten WĄTEK ADOPCYNY:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/watek-adopcyjny-psow-z-przyborowka-k-poznania-potrzebne-ogloszenia-129790/

A wysyłaj (jako cegiełke) te zdjęcia:

Zdjęcia, psiaków które dodałaś na allegro nie są koniecznie aktualne. Niektórych psów, które umieściłaś już w schronisku nie ma. Więc prosze umieść te zdjęcia :) Dzięki.

Posted

Martioszka, ok dzięki dodaj tylko do allegro jeszcze link do TEGO WĄTKU ADOPCYJNYEGO:

Bo jeśli ktoś będzie chciał adoptować psa, będzie mógł zajreć na wątek.. ten wątek jest organizacyjny, tamten adopcyjny.

Bardzo potrzebne jest wspólne allegro dla psiaków do adopcji! Jeśli możesz zrób takie, będziemy OGROMNIE widzięczni! Również w tym wątku znajdziesz zdjęcia i opisy psów, które czekają na dom:

Posted

Psy , które wkleiłam w allegro dostałam od Weroniki (patrz linki na allegro).
Jeśli są nieaktualne, to nie jest wielkie uchybienie.Chodzi też o SYMBOLICZNĄ wymowę obrazów. Takie zwierzęta tam były.Takie zwierzęta tam są.Chciałam pokazać zwierzęta różne (i kucyka też) z podkreśleniem (paradoksalnie !) , że są zadbane , aby nabywca cegiełki widział,że są kochane.Wypielęgnowane.
Sterylizowane (spanielka z kołnierzem).Aby ten , kto sięgnie do kieszeni po owe 5 złotych miał świadomość, że przytulisko Pani Wandy jest dobrym miejscem, że WARTO dać to 5 złotych; że jest nadzieja dobrego zagospodarowania jego pieniędzy.
Jeśli ktoś będzie zainteresowany adopcją, kliknie baner-logo przytuliska i po sprawie. Tak myślę.
Nawet, jeśli nie znajdzie tego psa, który był dla niego impulsem, to chyba nic złego.Zawsze może pokochać innego zwierzaczka z przytuliska.Najważniejsze, że "się zaszczepił". Wiesz ... to tak, jak zakupami ; wchodzisz do sklepu po spódnicę, a wychodzisz z .... bluzką.
Wiem coś o tym; mieszkam za Lublinem, a po rudziaszka z avatarka pojechałam do Mielca (taki miałam impuls).Znalazłam go na stronie schroniska. Jak ktoś chce, to znajdzie swojego pupila.
Zdjęcia, które proponujesz jako cegiełki , będę wysyłać.Są piękne..
A co do psów do adopcji - mogę wystawiać indywidualnie.Ile dusza zapragnie.Czekam na propozycje ( z maks ilością informacji o czworonogu).Może nie będzie to ekspres, ale ...

Posted

a ile tych kubraczkow lacznie poszlo? bo nie moge sie doliczyc, widze chyba 6 :)
mialam podac 2 kurtki z poker, ale cos sie nie dogadalysmy. wiec musze sama wyslac te moje. podalabys mi adres na pw, bo rozumiem, ze do ciebie teraz wysylamy. arjuna zawalona na rok robota :-o

Posted

Mamy pomysł, żeby zrobic katalog psów które czekaja na dom w Przyborówku + zakupić dla nich identyfikatory z numerkami. Będziemy robić bazarki i zbierać pieniądze na te identyfikatory (chcemy zamówić ich 400 koszt jednego to 2 zł razem 800 zł). Koszt katalogu jest żaden. Załozymy go chyba na moim komputerze i będe zibierała info. o psach które przyszły, poszły itd.

Takie numerki są w Przyborówku pilnie potrzebne. Bo jeśli np. ktoś zadzwoni do P. Wandy z pytaniem 'Czy jest do adopcji piesek o imieniu Reksio?' P. Wanda nie wie, bo nie zna imion. Jeśli jednak ktoś zapyta 'Czy jest do adopcji pies z numerem 67?' P. Wanda sprawdzi na obroży. ;) Dzięki kartotece będziemy wiedzieli też czy pies jest wysterylizowany i ile ma lat.

Pomysły na zbieranie pieniędzy mile widziane. Bazarki również!