Martali Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ick - Szkoła Podstawowa nr. 34 jest na os. Śmiałego jedna, w okolicy tej szkoły jest taki jakby pasaż ze sklepami i tam w środku pasażu jest lumpex. Jak zapytacie o lumpex w tych okolicach to Was pokierują. W tej okolicy jest również księgarnia.. Quote
Martali Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Magdina']ja sie nie wybiore ale mam misje od P.Wandy zeby znalezc jakis barak albo cos gdzie moglyby zamieszkac psy seniory![/quote] Magda! Od kilku tygodni właśnie o tym myślę. Że TRZEBA poszukać baraku dla psów które mieszkają w kuchni i gabinecie.. Quote
Martali Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Kilka zdjęć postaram się zrobić. Niestety nie obiecuję, że będzie ich mnóstwo. Quote
Guest Agata_B Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Martali'] Agata - czytaj posty wstecz. ;)[/quote] Oj sorry :splat::oops: Teraz dopiero skojarzyłam, że to Magdalena coś pisała o pracy :oops: Quote
Martali Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ok. Zajrzyj do pierwszego postu na tym wątku. :p Quote
2010 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Martali, dziekuje . Teraz bedzie o wiele latwiej go znalezc. Quote
Poker Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 myślę,że przeceny sa nie tylko w Poznaniu.Wczoraj kupiłam u nas 6 kurtek różnej wielkości po 3 zł !!!! We wtorek jadę tam znowu,pani obiecała kołdry za friko,więc pewnie dokupię jeszcze parę kurtek :evil_lol: Kupiłam też wkład do wózka,taki mięciutki. włożyłam w poszewkę i mam już 2. spanko dla Miki.:loveu: Quote
2010 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Na kubraczki nadaja sie kurtki ciekie i nieprzemakalne. Quote
irysek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 po moim 4 letnim pobycie w poznaniu moge stwierdzic, ze tam faktycznie trzeba wiedziec gdzie sa lumpkesy, wszystko jest takie poukrywane. we wroclawiu idzie sie ulica i jest prawie jeden przy drugim :) a przynajmniej je widac. a w ciuchlandach jest wszystko, od zabawek, przez buty, koldry po ciuchy. wszystko czego dusza zapragnie. Quote
Poker Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 myślałam,żeby dotrzeć do hurtowni ciuchów i kupić na wagę wory z kołdrami,kocami , ręcznikami.Wyjdzie tanio. Spróbuję coś zrobić. Quote
mariamc Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Hotele, pensjonaty wymieniają pościel, można się dogadać. Największą radość sprawił moim psiakom Zakład Karny. Dostaliśmy stare materacyki wypełnione siekaną:evil_lol: watoliną. Rozrywamy materacyki,pakujemy na maksa watolinę do bud i psiury same moszczą sobie posłanka . Quote
Guest Agata_B Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='irysek']po moim 4 letnim pobycie w poznaniu moge stwierdzic, ze tam faktycznie trzeba wiedziec gdzie sa lumpkesy, wszystko jest takie poukrywane. we wroclawiu idzie sie ulica i jest prawie jeden przy drugim :) a przynajmniej je widac. a w ciuchlandach jest wszystko, od zabawek, przez buty, koldry po ciuchy. wszystko czego dusza zapragnie.[/quote] O lumpeksach nawet nie pomyślałam wcześniej, chyba sie gdzieś wybiore ;) Quote
2010 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A Wroclaw to niestety nie Poznan. Trzeba wiedziec gdzie one sa (i to jeszcze z tanimi kurtkami ) Quote
mariamc Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Panorama Firm Czyściwa- kupuję z takiej firmy koce po 1pln, wszystko inne co może nam się przydać a im nie, dostajemy za darmo:multi: Quote
Martali Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Nie jadę dziś do Przyborówka. :-( Mam [U] dwie[/U] bardzo ważne sprawy: [COLOR=green][B][U]Pilnie poszukiwany jest do Przyborówka (k. Szamotuł) barak, w którym będą mogły mieszkać zwierzęta chore i takie, które nie mogą być na dworze.[/U][/B][/COLOR] [U][B][COLOR=red]Jednocześnie szukamy PRACOWNIKA do Przyborówka. Na razie nie ma tam miejsca do spania (kiedy znajdziemy barak miejsce będzie). Szczegóły do ustalenia z właścicielką schroniska - P. Wandą tel. 886368528.[/COLOR][/B][/U] [U][B][COLOR=red]Osoba zainteresowana pracą w schronisku musi kochać zwierzęta!![/COLOR][/B][/U] Quote
Magdalena Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Agata_B']A co, jesteś chętna?;)[/quote] jestem baaardzo chętna!!!!!! ale jak już wspominałam moge dopiero jak zakończe rok akademicki :placz: :placz: :placz: :placz: (i jakbym mogła se polówke wstawić do spania - przyjeżdzać w poniedziałek rano i wyjeżdzać w piątek wieczorem, bom z Bydgoszczy i codzienne dojazdy to nie bardzo :shake:) nie macie pojęcia jak ja bym chciała w takim miejscu pracowac :-( :-( :-( pamietajcie o mnie, jak nie znajdziecie nikogo do czerwca to JAAAA!! JAA!!!! JA!!!!! (a jak znajdziecie to wywalcie go w czerwcu :evil_lol:) Quote
Guest Agata_B Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Martali']Nie jadę dziś do Przyborówka. :-([/quote] Dlaczego? :-( Magdalena, byłoby cudownie gdybyś ty tam pracowała! :) :) Quote
Martali Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Magdalena']jestem baaardzo chętna!!!!!! ale jak już wspominałam moge dopiero jak zakończe rok akademicki :placz: :placz: :placz: :placz: (i jakbym mogła se polówke wstawić do spania - przyjeżdzać w poniedziałek rano i wyjeżdzać w piątek wieczorem, bom z Bydgoszczy i codzienne dojazdy to nie bardzo :shake:) nie macie pojęcia jak ja bym chciała w takim miejscu pracowac :-( :-( :-( pamietajcie o mnie, jak nie znajdziecie nikogo do czerwca to JAAAA!! JAA!!!! JA!!!!! (a jak znajdziecie to wywalcie go w czerwcu :evil_lol:)[/quote] A nawet jak się ktoś znajdzie do czerwca (w co wątpie..) to może będziesz i tak mogła/chciała pomagać? Bo Pani Wanda w Przyborówku już nie daje rady sama.. Agata, nie pojechałam bo P. Wanda nie widziała kiedy dokładnie wróci z Ruśca i sprawy się trochę skomplikowały. Za to za tydzień Pani Wanda powiedziała, że jak w Ruścu wszystko będzie ok. to w sobotę zostanie w Przyborówku i wtedy pojadę. :multi: Quote
Magdalena Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Martali']A nawet jak się ktoś znajdzie do czerwca (w co wątpie..) to może będziesz i tak mogła/chciała pomagać? Bo Pani Wanda w Przyborówku już nie daje rady sama..[/quote] Rzeczywistość mamy taką, że aby się utrzymać na studiach zaocznych muszę mieć pracę, więc będę szukała pracy... a zwierzęca robota to dla mnie szczyt marzeń... eh... a pomagać pewnie że bym chciała. jakbym bliżej mieszkała :cool3: Quote
Guest Agata_B Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Martali'] Agata, nie pojechałam bo P. Wanda nie widziała kiedy dokładnie wróci z Ruśca i sprawy się trochę skomplikowały. Za to za tydzień Pani Wanda powiedziała, że jak w Ruścu wszystko będzie ok. to w sobotę zostanie w Przyborówku i wtedy pojadę. :multi:[/quote] Szkoda :-( Magdalena, to jak nikt sie do czerwca nie znajdzie to zapraszamy :cool3: Quote
Martali Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A co do pracownika.. to mam jeszcze jeden pomysł.. :razz::razz: Ale jak na razie trzeba znaleźć barak dla psów! Bo bez tego ani rusz. Quote
Magdalena Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Martali']A co do pracownika.. to mam jeszcze jeden pomysł.. :razz::razz: Ale jak na razie trzeba znaleźć barak dla psów! Bo bez tego ani rusz.[/quote] jaki pomysł? Quote
2010 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Czy rozmawialas juz osobiscie z pania Wanda na ten temat? Quote
Recommended Posts