Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ick - Szkoła Podstawowa nr. 34 jest na os. Śmiałego jedna, w okolicy tej szkoły jest taki jakby pasaż ze sklepami i tam w środku pasażu jest lumpex. Jak zapytacie o lumpex w tych okolicach to Was pokierują.

W tej okolicy jest również księgarnia..

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magdina']ja sie nie wybiore ale mam misje od P.Wandy zeby znalezc jakis barak albo cos gdzie moglyby zamieszkac psy seniory![/quote]

Magda! Od kilku tygodni właśnie o tym myślę. Że TRZEBA poszukać baraku dla psów które mieszkają w kuchni i gabinecie..

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Martali']

Agata - czytaj posty wstecz. ;)[/quote]
Oj sorry :splat::oops:
Teraz dopiero skojarzyłam, że to Magdalena coś pisała o pracy :oops:

Posted

myślę,że przeceny sa nie tylko w Poznaniu.Wczoraj kupiłam u nas 6 kurtek różnej wielkości po 3 zł !!!!
We wtorek jadę tam znowu,pani obiecała kołdry za friko,więc pewnie dokupię jeszcze parę kurtek :evil_lol:
Kupiłam też wkład do wózka,taki mięciutki. włożyłam w poszewkę i mam już 2. spanko dla Miki.:loveu:

Posted

po moim 4 letnim pobycie w poznaniu moge stwierdzic, ze tam faktycznie trzeba wiedziec gdzie sa lumpkesy, wszystko jest takie poukrywane. we wroclawiu idzie sie ulica i jest prawie jeden przy drugim :) a przynajmniej je widac.

a w ciuchlandach jest wszystko, od zabawek, przez buty, koldry po ciuchy. wszystko czego dusza zapragnie.

Posted

myślałam,żeby dotrzeć do hurtowni ciuchów i kupić na wagę wory z kołdrami,kocami , ręcznikami.Wyjdzie tanio.
Spróbuję coś zrobić.

Posted

Hotele, pensjonaty wymieniają pościel, można się dogadać.
Największą radość sprawił moim psiakom Zakład Karny.
Dostaliśmy stare materacyki wypełnione siekaną:evil_lol: watoliną.
Rozrywamy materacyki,pakujemy na maksa watolinę do bud i psiury same moszczą sobie posłanka .

Guest Agata_B
Posted

[quote name='irysek']po moim 4 letnim pobycie w poznaniu moge stwierdzic, ze tam faktycznie trzeba wiedziec gdzie sa lumpkesy, wszystko jest takie poukrywane. we wroclawiu idzie sie ulica i jest prawie jeden przy drugim :) a przynajmniej je widac.

a w ciuchlandach jest wszystko, od zabawek, przez buty, koldry po ciuchy. wszystko czego dusza zapragnie.[/quote]
O lumpeksach nawet nie pomyślałam wcześniej, chyba sie gdzieś wybiore ;)

Posted

Nie jadę dziś do Przyborówka. :-(

Mam [U] dwie[/U] bardzo ważne sprawy:

[COLOR=green][B][U]Pilnie poszukiwany jest do Przyborówka (k. Szamotuł) barak, w którym będą mogły mieszkać zwierzęta chore i takie, które nie mogą być na dworze.[/U][/B][/COLOR]

[U][B][COLOR=red]Jednocześnie szukamy PRACOWNIKA do Przyborówka. Na razie nie ma tam miejsca do spania (kiedy znajdziemy barak miejsce będzie). Szczegóły do ustalenia z właścicielką schroniska - P. Wandą tel. 886368528.[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=red]Osoba zainteresowana pracą w schronisku musi kochać zwierzęta!![/COLOR][/B][/U]

Posted

[quote name='Agata_B']A co, jesteś chętna?;)[/quote]

jestem baaardzo chętna!!!!!!
ale jak już wspominałam moge dopiero jak zakończe rok akademicki :placz: :placz: :placz: :placz: (i jakbym mogła se polówke wstawić do spania - przyjeżdzać w poniedziałek rano i wyjeżdzać w piątek wieczorem, bom z Bydgoszczy i codzienne dojazdy to nie bardzo :shake:)

nie macie pojęcia jak ja bym chciała w takim miejscu pracowac :-( :-( :-(

pamietajcie o mnie, jak nie znajdziecie nikogo do czerwca to JAAAA!! JAA!!!! JA!!!!! (a jak znajdziecie to wywalcie go w czerwcu :evil_lol:)

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Martali']Nie jadę dziś do Przyborówka. :-([/quote]
Dlaczego? :-(

Magdalena, byłoby cudownie gdybyś ty tam pracowała! :) :)

Posted

[quote name='Magdalena']jestem baaardzo chętna!!!!!!
ale jak już wspominałam moge dopiero jak zakończe rok akademicki :placz: :placz: :placz: :placz: (i jakbym mogła se polówke wstawić do spania - przyjeżdzać w poniedziałek rano i wyjeżdzać w piątek wieczorem, bom z Bydgoszczy i codzienne dojazdy to nie bardzo :shake:)

nie macie pojęcia jak ja bym chciała w takim miejscu pracowac :-( :-( :-(

pamietajcie o mnie, jak nie znajdziecie nikogo do czerwca to JAAAA!! JAA!!!! JA!!!!! (a jak znajdziecie to wywalcie go w czerwcu :evil_lol:)[/quote]

A nawet jak się ktoś znajdzie do czerwca (w co wątpie..) to może będziesz i tak mogła/chciała pomagać? Bo Pani Wanda w Przyborówku już nie daje rady sama..

Agata, nie pojechałam bo P. Wanda nie widziała kiedy dokładnie wróci z Ruśca i sprawy się trochę skomplikowały.
Za to za tydzień Pani Wanda powiedziała, że jak w Ruścu wszystko będzie ok. to w sobotę zostanie w Przyborówku i wtedy pojadę. :multi:

Posted

[quote name='Martali']A nawet jak się ktoś znajdzie do czerwca (w co wątpie..) to może będziesz i tak mogła/chciała pomagać? Bo Pani Wanda w Przyborówku już nie daje rady sama..[/quote]

Rzeczywistość mamy taką, że aby się utrzymać na studiach zaocznych muszę mieć pracę, więc będę szukała pracy... a zwierzęca robota to dla mnie szczyt marzeń... eh...
a pomagać pewnie że bym chciała.
jakbym bliżej mieszkała :cool3:

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Martali']

Agata, nie pojechałam bo P. Wanda nie widziała kiedy dokładnie wróci z Ruśca i sprawy się trochę skomplikowały.
Za to za tydzień Pani Wanda powiedziała, że jak w Ruścu wszystko będzie ok. to w sobotę zostanie w Przyborówku i wtedy pojadę. :multi:[/quote]
Szkoda :-(

Magdalena, to jak nikt sie do czerwca nie znajdzie to zapraszamy :cool3: