KPWOZ34 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Tu opiekunka KPWOZ. Przepraszam za lekki OT Weroniu-wyczysc skrzynke na dogo :) Chcialam napisac w sprawie transportu darow dla Przyborowka i Rusca. Mamy tego mnostwo :) Akcja zostala przedluzona do czwartku z powodu mojej nieobecnosci w szkole. W czwartek rzeczy juz beda do odbioru spakowane w moim aucie. Szczegoly na pw,jak oproznisz skrzynke :) Edit:literowki Quote
Magdina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Wchodze na forum i aż miło popatrzec jak dużo osób sie tu kręci:)) P.Wanda będzie szczęśliwa,że tyle osób ją wspiera ale Weronika ma racje w schronisku dramat. Wczoraj P.Wanda płakała bo nie miła jej kto pomóc a roboty jest strasznie dużo!Trzeba jakis panów wyłapac i do roboty zaciągnąc:) Quote
MonikaP Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Weronia, nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale Ty jesteś ze Straży? Czy brałaś udział w tej interwencji? Mogłabyś wejść na ten wątek i coś napisać? Co się tam działo i gdzie są teraz psy? Jaka pomoc jest potrzebna? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/poznan-spojrzcie-na-122754/[/URL] Quote
Hania&Andrzej Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [B][SIZE=3][COLOR=blue]Ruszyło głosowanie na Krakvecie, Przyborówko jest zgloszone, więc...?[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/B] Weronia, może jednak byłaby szansa w tym miesiącu z głosowaniem na Krakvecie? Przy takim patrzeniu na co umawia się dogo w poszczególnych miesiacach, pani Wanda nigdy nie będzie miala szansy na jego wygranie. A może warto spróbować, powalczć o tę karmę? Przynajmniej zobaczymy na ile potrafią się zmobilizować przyjaciele i sympatycy pani Wandy...Pierwszy glos już oddany. Quote
Weronia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='MonikaP']Weronia, nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale Ty jesteś ze Straży? Czy brałaś udział w tej interwencji? Mogłabyś wejść na ten wątek i coś napisać? Co się tam działo i gdzie są teraz psy? Jaka pomoc jest potrzebna? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/poznan-spojrzcie-na-122754/[/URL][/quote] dobrze pamiętasz. zabierałam psy razem z Grzegorzem i Magdą. Niedługo będzie wątek z dokładnymi inf. Sory ale zarobieni jesteśmy masakrycznie, dopiero wróciłam do domu. Quote
Weronia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Hania&Andrzej'][B][SIZE=3][COLOR=blue]Ruszyło głosowanie na Krakvecie, Przyborówko jest zgloszone, więc...?[/COLOR][/SIZE][/B] Weronia, może jednak byłaby szansa w tym miesiącu z głosowaniem na Krakvecie? Przy takim patrzeniu na co umawia się dogo w poszczególnych miesiacach, pani Wanda nigdy nie będzie miala szansy na jego wygranie. A może warto spróbować, powalczć o tę karmę? Przynajmniej zobaczymy na ile potrafią się zmobilizować przyjaciele i sympatycy pani Wandy...Pierwszy glos już oddany.[/quote] no pewnie, masz rację- warto. BARDZO PROSZĘ O POMOC!! nie mam czasu zająć się tym, dopiero wrociłam ze schroniska.. kto będzie trzymał rękę na pulsie w tej sprawie??? Quote
Weronia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [SIZE=3][COLOR=Red][B]UWAGA!!! bardzo potrzebny jest proszek w dużych ilościach w przytulisku!!! nie ma czym prać:placz: zastanawiam się czy nie zrobić zbiórki pieniędzy może. jak myślicie??? Może jakby ktoś chciał, z okolic Poznania, pomóc i ma nadmiar proszku - moze przekazałby dla przytuliska??????????[/B][/COLOR][/SIZE] [U][B] zbieramy na proszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/U] Quote
KPWOZ34 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Proszek postaramy sie dolozyc do naszego mega rzutu dla Przyborowka/Rusca :) Ale to i tak pewnie bedzie za malo... Quote
Magdina Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 proszku nigdy za wiele;) zerknę na jakies hurtownie,może uda mi się cos załatwic Quote
Martali Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Oddałam głos na Przytulisko Pani Wandy na krakvecie:) Quote
Hania&Andrzej Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [U][COLOR=#810081][URL]http://www.krakvet.pl/[/URL][/COLOR][/U][URL="http://www.krakvet.pl/"][/URL] Trzeba się zarejestrować. Po aktywacji konta trzeba wejść na forum strony, zalogować sie; na forum w pierwszej tabelce "sklep" wejść w "sklep www.krakvet.pl" . Znowu, pierwszym tematem jest "ankieta - glosowanie na schronisko ktore otrzma pomoc". Ukaże sie lista 14 schronisk lub organizacji. Zaznacza sie jedno (wiadomo które) i klika w "glosuj" . Regulamin mowi że z jednego komputera (1 adresu IP) moze zostac oddany tylko 1 glos. Na dzień dzisiejszy jest tylko 5 głosów na Przyborówko.... :shake:. Jutro bedzie lepiej? :cool3: Quote
Weronia Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Ja też już zagłosowałam. Może zmienię tytul??? napiszę, żeby ludzie głosowali, jak myślicie? Quote
Diuna B. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Pewnie ,że zmień tytuł.Tyle ludzi wchodzi na ten wątek,że gdyby każdy zagłosowal,to p.Wanda miała by to jedzonko. Quote
Weronia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Dziewczyny, zmiana planów. w tym miesiącu wszyscy glosują na wybraną organizację, więc nie mamy szans.. Jednak Neris popiera nas na wątku, zeby w przyszłym miesiącu Przytulisko w Przyborówku bylo na 1 miejscu:) Jednak trzeba pilnowac tego na tym wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-tym-razem-afn-105760/index211.html[/URL] i popierać Neris, która zaproponowała nasze przytulisko w listopadzie. To w tym wątku decyduje się na kogo wszyscy głosują- więc nie zapominajcie!!:loveu: Quote
Hania&Andrzej Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Hm..., realnie - sami nie mamy szans, ale gdyby p. Wandę za mięsiąc poparli :lol:, o, to zrobiloby sie baaaardzo ciekawie :shiny: Quote
Magdina Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 u mnie zagłosowałao 5 osób, zaraz będę następnych szukała:) Quote
irysek Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 wybieram sie w czwartek do pani wandy pomoc w robocie na kilka dni. auto bedzie zapakowane po sam sufit (kombi), ale postaram sie jeszcze gdzies wcisnac proszek do prania. czy taki z biedronki moze byc? ile kg mniej wiecej? 30 bedzie ok? co jest jeszcze potrzebne? Quote
Weronia Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='iryskowa']wybieram sie w czwartek do pani wandy pomoc w robocie na kilka dni. auto bedzie zapakowane po sam sufit (kombi), ale postaram sie jeszcze gdzies wcisnac proszek do prania. czy taki z biedronki moze byc? ile kg mniej wiecej? 30 bedzie ok? co jest jeszcze potrzebne?[/quote] 30 kg to bardzo dużo. Z biedronki pewnie, że może być:) Wanda się ucieszy. Wszystko jest potrzebne. a najbardziej ręce do pracy. Quote
irysek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 wiem, wlasnie do niej dzwonilam... proszku dokupie jeszcze tak zeby bylo z 40kg albo i 50. niech bedzie na dluzej. jak powiedzialam jej ze przyjezdzam od czw do niedzieli to byla bardzo milo zaskoczona (lekko powiedziane). ciesze sie ze moge jej pomagac, nadaje to sens mojemu zyciu :lol: Quote
Magdina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 super super, też jej wczoraj mówiłam ,że któs chciałby jej pomóc przez kilka dni i nie mogła uwierzyc!:lol: Quote
Magdina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Weronia']30 kg to bardzo dużo. Z biedronki pewnie, że może być:) Wanda się ucieszy. Wszystko jest potrzebne. a najbardziej ręce do pracy.[/quote] Czy prosze nadal potrzebny? mam szukac po hurtowniach? Quote
kasimaga Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 czy ktoś może jest z okolic Skoków i może sprawdzić dom i jednego pieska ?!? Zrobić parę zdjęć?!? czekam na chętnego Quote
Recommended Posts