wilczyca Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Hund napisał(a):Jest piękny i pięnie prezentowałby się w jakimś ogrodzie ;) byle nie do budy :mad: bo potem się okazuje się że zamiast luz ..... jest łańcuch :angryy: Quote
Hund Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA KOSZULKI PONOWNIE NA BAZARKU-ZAPRASZAM !!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110723 PRZYPINKI, NAKLEJKI,KUBEK, TORBY LNIANE POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110726 Wśród przypinej jest też BAMBO Quote
Kluska4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dostałam z allegro maila w sprawie Bambo. Przesłałam go na adopcje.bielsko .... Odpiszecie? Co prawda to tylko krótkie pytanie, ale kto wie ... Quote
wilczyca Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Kluska4 napisał(a):Dostałam z allegro maila w sprawie Bambo. Co prawda to tylko krótkie pytanie, ale kto wie ... jakieś konkretne pytanie czy tylko takie lakoniczne :cool1: Quote
_bubu_ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kluska4 napisał(a):Dostałam z allegro maila w sprawie Bambo. Przesłałam go na adopcje.bielsko .... Odpiszecie? Co prawda to tylko krótkie pytanie, ale kto wie ... ta Pani niestety chętnie by wzięła Bambo ale dopiero za rok .. Quote
wilczyca Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 _bubu_ napisał(a):ta Pani niestety chętnie by wzięła Bambo ale dopiero za rok .. za roook :crazyeye: to po co w ogóle się pytała Quote
Hund Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Ciekawe czy pan rybak nie wrócił po Bambo...bardzo mu się podobał. Quote
_bubu_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Hund napisał(a):Ciekawe czy pan rybak nie wrócił po Bambo...bardzo mu się podobał. chyba wrócił :cool3: bambo w tym tygodniu pojechał do domku . powodzenia piesku! Quote
Szarik Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ciekawe, czy dowiemy się coś o nowym domku Czarnulka. Jesli wziął go ten pan, to chyba będzie mu dobrze ;) Ale ten pan interesował sie również Wilkiem, a jego równiez nie ma :hmmmm: Quote
wilczyca Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 _bubu_ napisał(a):bambo w tym tygodniu pojechał do domku . powodzenia piesku! oo to bardzo dobra wiadomość :multi: żeby ci się poszczęściło "Bambusiu" :loveu: Quote
zonia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Trzymamy kciuki!!!!!! Quote
Kluska4 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 O kurczę, a ja właśnie odnowiłam mu allegro :cool1: Bardzo się cieszę, że niepotrzebnie :multi: Quote
_bubu_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Kluska4']Jasne, którego najlepiej wstawić? może Poker? Quote
Recommended Posts