Hund Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 BAMBO to duży pies, podobny do owczarka belgijskiego. Ma piękną lśniącą sierść . Jest bardzo kontaktowy i z pewnością wiele można go nauczyć. Ma obecnie ok. 4 lat i jest wykastrowany.BAMBO przebywa obecnie w jednym z podbeskidzkich schronisk. Z pewnością miał kiedyś dom ponieważ bardzo ładnie chodzi na smyczy. Nie jest agresywny w stosunku do innych psów. Co prawda szczeka, widząc je z daleka, ale nie ma w tym agresji. W schroniskowym boksie przebywa z drugim psem i nie ma między nimi konfliktów, dlatego przypuszczamy, że mógłby się stopniowo przyzwyczaić również do mieszkania z innym psem. Szukamu dla Bambo dobrego domu, w którym będzie szczęśliwy już na zawsze. [SIZE=4]W sprawie adopcji proszę o kontakt: [SIZE=3]tel. - 515-242-723 lub 604-950-574 [SIZE=4]email - [SIZE=2][email protected] Quote
ocelot Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Śliczny bambo, u Was to strasznie dużo, ślicznych czarnulków jest Quote
Hund Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Masz rację dużo czarnych a Bambo ma to coś więc może ktos go wypatrzy i da szansę. Jak na razie Bambo był tylko na jednym spacerku ale widać że musiał chodzić wcześniej na smyczy.Ja nie jestem przyzwyczajona do dużych psów a z Bambo nie było problemu. Quote
Hund Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Dzięki Kluska4 Bambo ma allegro : Bambo na allegro: http://www.allegro.pl/item331883357_...zuka_domu.html Quote
basia bonnie Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 rzeczywiście, wygląda jak belg :) śliczny :loveu: Quote
Hund Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Duży i czarny, Sabina coś czuję że jest już Twój :p Quote
Hund Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) Dla Bambo i tych którzy mu dobrze życzą !!! Quote
Hund Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Oj pogoda się robi czy ktoś jest chętny na spacerek z Bambo? Quote
_bubu_ Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Bambo był dzisiaj na spacerku. Czekamy na domek! Quote
Hund Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Gajowa czy Bambo nie przypomina Ci Seda? Quote
[email protected] Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ...tak tak Bambo robi wrażenie!zwłaszcza jak wyjdzie z klatki!!! Piękny Pies!...i trochę niepokorny:evil_lol: ...ale na spacerze zachowuje się świetnie! Quote
*Gajowa* Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Hund napisał(a):Gajowa czy Bambo nie przypomina Ci Seda? Owszem... ale Bambo jest bardziej dorodnym, szlachetniejszym psem. Mam nadziję, że jemu sie poszczęści. Quote
Recommended Posts