agata51 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Argusku, umiesz postawić na swoim! :evil_lol: Tak trzymaj! Quote
Paulina_mickey Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Na tym filmiku w ogóle nie widać, że jest niewidomy :loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Wzrok nie jest niezbędny do życia. Co innego serce. A serce to Argus ma! O, takie Quote
ewatr Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Na tym filmiku w ogóle nie widać, że jest niewidomy :loveu::loveu::loveu: Bo jakbys nie wiedziała ze on nie widzi tobys sie wogole nie zorientowała :shake: tak sobie wysmienicie radzi ! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 help Argus jest kastrowany ?? bo natrafiłam na ogłoszenie że to pole jest wymagane :evil_lol: Quote
ewatr Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):help Argus jest kastrowany ?? bo natrafiłam na ogłoszenie że to pole jest wymagane :evil_lol: Mati trzeba monitowac moze pamieta :hmmmm: ja nie kojarze ...:shake: YouTube - Obraz 065 Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 nie wiem co sie stało coś ucieło więc to jakoś edytuje xD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Niewidomy ON'ek ARGUS-szuka domu!!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl ARGUS to pi�kny ok 5-6 letni psiak , w t / Owczarek niemiecki / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Ogłoszenia Najpewniej.pl - Niewidomy ON'ek ARGUS-szuka domu! - Owczarki Niewidomy ON'ek ARGUS-szuka domu! Psy Szczeniaki Owczarek Rzeszów Podkarpackie - Petsy Darmowe og�oszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomo�ci, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Haloooo Strona Startowa - Og�oszenia - Wy�lij pytanie Niewidomy ON'ek ARGUS-szuka domu! - Rzesz�w - Oddam psa na Morusek.pl Niewidomy ON\'ek ARGUS-szuka domu! - Rzeszów - adpedia.pl Darmowe ogłoszenia. Szybko sprzedam. Niewidomy ON'ek ARGUS-szuka domu! | Neeon.pl ••• Tlenek.pl ••• Niewidomy ON'ek ARGUS-szuka domu! - Rzeszów : Zwierzęta - Psy Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� Animalia.pl :: Ogłoszenia :: owczarek niemiecki pies odpowiedni dla tej rasy Rzeszów Og�oszenia bezp�atne. Gie�da og�osze� - kupi� , sprzedam, wynajm�. weterynarz :-: Lecznica Ma�ych Zwierz�t :-: Zbigniew Mozga OWCZAREK NIEMIECKI - OG�OSZENIA - OG�OSZENIA RZESZ�W - Autogielda.pl -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- OG�OSZENIA,bezp�atne og�oszenia,Og�oszenia drobne,Gie�da og�osze�. Ogłoszenia, katalog ogłoszeń drobny, praca, nieruchomości, zwierzęta, motoryzacja, biznes Niewidomy ON ek ARGUS-szuka domu! Darmowe Og�oszenia w Internecie Niewidomy ON'ek ARGUS-szuka domu! DROBNY - ogłoszenia drobne, bezpłatne ogłoszenia w internecie. Kup i sprzedaj. Serwis ogłoszeniowy - bezpłatne dodawanie ogłoszeń. Ogłoszenia z różnych kategoriach. Niewidomy ONek ARGUS-szuka domu! / Psy / Sprzedam / Ogłoszenia drobne / Oferty :: www.zoonet.pl - zwierzęta przyroda fauna ssaki zdjęcia zwierząt filmy o zwierzętach dzikie zwierzęta Niewidomy ON'ek ARGUS-szuka domu! : Og�oszenie w Dwukropek.pl Niewidomy ON'ek ARGUS-szuka domu! Rzesz�w - Adin.pl Niewidomy ON'ek ARGUS-szuka domu!, Rzeszów, Podkarpackie http://isu.pl/?id=pokaz_ogloszenie&id_oglosz=67153 Dom i Ogród � Zwierzęta » Żywe zwierzęta | Niewidomy ON'ek ARGUS-szuka domu! | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl Niewidomy ON'ek ARGUS-szuka domu! - Og�oszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierz�ta anonse Og�oszenie: Niewidomy ON\'ek ARGUS-szuka domu! Niewidomy ON'ek ARGUS-szuka domu! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Schroniska dla zwierz�t - Przygarnij.pl to chyba robota skończona jeszcze 2 czekam na akceptacje :eviltong::loveu: Quote
agata51 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 H-P-94, padłam z wrażenia! No, to biedna będziesz. Zapisałam cię w kajeciku. :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 no to już sie boje xD:smhair2::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
agata51 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Oj, Argusku, zaniedbała cię wstrętna ciotka! Wybacz i pozwól się na nocny spacerek zabrać . Quote
Wisełka Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Chyba należałoby znowu porobić ogłoszenia Arguskowi :roll: Postaram się tym zająć po weekendzie :p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Wisełka napisał(a):Chyba należałoby znowu porobić ogłoszenia Arguskowi :roll: Postaram się tym zająć po weekendzie :p tydzień temu było zrobione więc jeszcze nie znikły chyba że chcesz porobić na innych stronach :eviltong: Quote
agata51 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 To wstrętne dogo nie chciało mnie wpuścić do ciebie :mad: Quote
agata51 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Nie ma to jak miły, nocny chłodzik, prawda, Argusie? Quote
agata51 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 A dzisiaj pokażemy się za dnia. Może kogoś zauroczysz. Quote
agata51 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Podeszczowa rześkość zachęca do spacerku. Idziesz, Argusku? Quote
Recommended Posts