I'm so sory Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Młodziutki pręgowany bokser szuka dobrego domu. Pies jest bardzo spokojny nie wykazuje agresji do ludzi ani psów. Spragniony kontaktu z człowiekiem. Został zabrany z łańcucha gdzie miał spędzić całe swoje Zycie. Zle znosi pobyt w przytulisku jest zaskoczony cała atmosfera panującą na kojcach. Bokser znajduje się w przytulisku w Oławie koło Wrocławia kontakt 504-211-752 Quote
MagYa^^ Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ooo mamuniu Boksio :crazyeye:...z lancucha...:angryy: Jaki on jest? Napisz cos wiecej - ile ma lat, jak sie zachowuje. Podejrzewam, ze skoro z lancucha, to nie nauczony niczego..? Zglosze go zaraz na BwP. Quote
Rybka_39 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No *&%$:angryy: boksia na łańcuchu trzymać?!:mad: Biedactwo..sliczną ma morduche...kolejna ofiara głupoty ludzi:-( Quote
MagYa^^ Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ..no tak w tym amoku nie zwrocilam uwagi, ze napisalas jaki jest. A czy moge go roboczo nazwac KUFEL? albo Ząbek? Quote
I'm so sory Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Bardzo prosze Boksier nie ma jeszcze imienia. Jest super grzecznie siedzi i czeka na swoja kolej spaceru nie ujada nie rzuca sie na kraty, na inne psy. Bawi sie zaczepie traca noskiem .... Quote
monikab Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 trzeba mu szybko choc tymczas poszukac,zmarnieje w schronisku.W górę przekochany fafelku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
I'm so sory Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Ma najcieplejszy boks za wiatrem i deszczem ale i tak trzesie sie jak galareta. Dzisiaj został sprawdzony do psów jest łagodny jak baranek. Pierwszy nie zaczepi nie wiem jak zaczepiony. Swietnie chodzi na smyczy pilnuje sie zna podstawowe komendy. Quote
monikab Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 w górę kochany fafelku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czy z jego zdrowiem wszystkow porządku???nic mu nie dolega??tak strasznie mi go szkoda Quote
I'm so sory Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 BYł trzymany na łancuchu wiec głosno dyszy <sam sie podduszał> i lekko sie przeziebił bo u nas w nocy lekki mroz ale tak to wszytko dobrze :) Quote
monikab Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 w górę fafelku!!!!!!!!!!!!!!na pierwszą hopaj!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
I'm so sory Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 pregusek szuka chociaz tymczasu noce mrozne a on trzesie sie jak galareta:( Quote
MagYa^^ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 I'm so sory;9738026 napisał(a):Nie, nie jest... nie dobrze... biorac pod uwage pseudohodowcow, ktorzy tylko czyhaja na takie okazje - pies za darmo z przytuliska, na ktorym mozna niezle zarobic! badz co badz Kufel urodziwym psem jest. Quote
I'm so sory Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 I w tym całym problem nigdy nie wiadomo kto adoptuje czworonoga mozna sprawdzac przeswietlac ale pozory myla... Aktualnie przytulisko nie posiada srodków na sterelizacje suk a co dopiero na kastracje samców co u rasowców jest bezwzglednie konieczne z wiadomych przyczyn.... Urzad Miasta nigdy nie poniesie takich kosztów ciezko im zapłacic za ratowanie psu zycia w krytycznych sytuacjach.... szkoda słów... Quote
MagYa^^ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 u mnie w gminie od 1 kwietnia ma wejsc nakaz znakowania psow i sterylizacji suk (nie wiem dlaczego akurat tyko suk), ktora gmina ma refundowac. ...tylko chyba gmina nie zdaje sobie sprawy z tego jakies sa koszty sterylizacji... i cos mi sie wdaje, ze szybko sie z tego wycofa.-obym sie mylila! Quote
olenka_f Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 MagYa^^ napisał(a):u mnie w gminie od 1 kwietnia ma wejsc nakaz znakowania psow i sterylizacji suk (nie wiem dlaczego akurat tyko suk), ktora gmina ma refundowac. ...tylko chyba gmina nie zdaje sobie sprawy z tego jakies sa koszty sterylizacji... i cos mi sie wdaje, ze szybko sie z tego wycofa.-obym sie mylila! oby nie to fantastyczny projekt Quote
Hania&Andrzej Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Śliczny ten Zębatek, po wszystkim go można głaskac, po ząbkach też :lol:... Quote
monikab Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 w górę kochany fafeleczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!wkurza mnie bo narazie mogę cię tylko wspierac myślami i podnosic wątek Quote
Recommended Posts