Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I'm so sory;9727169 napisał(a):
Ma najcieplejszy boks za wiatrem i deszczem ale i tak trzesie sie jak galareta. Dzisiaj został sprawdzony do psów jest łagodny jak baranek. Pierwszy nie zaczepi nie wiem jak zaczepiony. Swietnie chodzi na smyczy pilnuje sie zna podstawowe komendy.

biedactwo.....:shake: jak on przeżył zimę w tej budzie ? fakt, nie było mrozów, ale mimo wszystko, boksie to takie ciepłolubne stworzonka ;)

Grzeczny boksiu szuka domku !

• 4 weeks later...
Posted

:( Mandat <tak nazwała go nowa rodzina> wrocił do przytuliska powod "Warczał na dzieci" Chore!!!! Boksiu nigdy na nikogo nie warczał mozna było mu w misce grzebac!!! Wrocił do nas z rana na grzbiecie prawdopodobnie alergiczna od pcheł i to chyba rzeczywisty powod oddania brak funduszów i inteligencji Brak słow

Posted

to było zbyt piękne,żeby mogło byc prawdziwe,wielka szkoda.Co to za puste pustaki postanowili dac mu dom?a moze dodatkowym powodem było znudzenie boksiem?
Biedny Fafelek.Jak stan jego zdrowia?jak on się czuje?

Posted

biedny Kufelek :( tak mi przykro... ludzie sa nieodpowiedzialni i az przykro czasami im wspolczuc w jakiejkowlwiek innej dziedzinie :(
Czyli banerek kufelkowy wraca na miejsce do mojego podpisu.. Eh :(

Posted

dzisiaj jechalismy z tz-em kolo oczyszczali biegal jakis owczarek, o maly wlos nie potracil go samochod. zatrzymalismy sie, ale ON wbiegl do oczyszczali i schowal sie pod auto (szambiarke), zauwazylam na terenie oczyszczalni jeszcze jednego psa. czy oni tam maja psiska czy to jakies bezdomne moga byc? nie orientujesz sie? szkoda mi bylo tego ONka wygladal jakby go ktos z auta wywalil :(

Posted

no to mozliwe ze to byl stamtad piesek. taki ladny ONkowaty z ogonkiem ku gorze. tylko przez czyjas nieuwage malo nie trzaslo go auto..

a powiedz mi, czy do przytuliska wjezdza sie ta duza brama znajdujaca sie przy drodze? zaraz za zakretem w strone mostku (w strone ul.lipowej)?