olenka_f Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 wszystkie pieski powinny mieć dom ale jak widzę fafla w schronie to mi serce pęka Quote
AgaZ Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Biedaczek malutki,domek się znajdzie na pewno,wytrzymaj kochany Quote
Agniest Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 I'm so sory;9727169 napisał(a):Ma najcieplejszy boks za wiatrem i deszczem ale i tak trzesie sie jak galareta. Dzisiaj został sprawdzony do psów jest łagodny jak baranek. Pierwszy nie zaczepi nie wiem jak zaczepiony. Swietnie chodzi na smyczy pilnuje sie zna podstawowe komendy. biedactwo.....:shake: jak on przeżył zimę w tej budzie ? fakt, nie było mrozów, ale mimo wszystko, boksie to takie ciepłolubne stworzonka ;) Grzeczny boksiu szuka domku ! Quote
I'm so sory Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Bokser ma podawane antybiotyki ma taka dziwna wydeta klatke piersiowa przy wdechu.... Wieczorem powinnam wiedziec cos wiecej... Malutki jest codziennie pod okiem weterynarza.... Quote
monikab Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 mam nazdieje ze to nic poważnego,może trzeba wykonac jakieś specjalistyczne badania?czekamy na wieści z niecierpliwością Quote
I'm so sory Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Bokser dzis popołudniu pojechał do domku... Quote
monikab Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 jak to?naprawde ?to cudownie!!!!mam nadziejeze to kochający dom i odpowiedzialni ludzie Quote
MagYa^^ Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 O BOZE.. ciesze sie, ale mam nadzieje, ze dobrze trafil i ze nie bedzie zadnym materialem rozplodowym! A czy wiadomo gdzie? Quote
I'm so sory Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Z tego co wiem to trafił do rodziny z trojka starszych dzieci do domu jednorodzinnego. Quote
I'm so sory Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 :( Mandat <tak nazwała go nowa rodzina> wrocił do przytuliska powod "Warczał na dzieci" Chore!!!! Boksiu nigdy na nikogo nie warczał mozna było mu w misce grzebac!!! Wrocił do nas z rana na grzbiecie prawdopodobnie alergiczna od pcheł i to chyba rzeczywisty powod oddania brak funduszów i inteligencji Brak słow Quote
monikab Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 to było zbyt piękne,żeby mogło byc prawdziwe,wielka szkoda.Co to za puste pustaki postanowili dac mu dom?a moze dodatkowym powodem było znudzenie boksiem? Biedny Fafelek.Jak stan jego zdrowia?jak on się czuje? Quote
MagYa^^ Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 biedny Kufelek :( tak mi przykro... ludzie sa nieodpowiedzialni i az przykro czasami im wspolczuc w jakiejkowlwiek innej dziedzinie :( Czyli banerek kufelkowy wraca na miejsce do mojego podpisu.. Eh :( Quote
I'm so sory Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Mandat czuje sie dobrze lubi sie przytulac i chrumczec jak swinka :) Jest bardzo grzeczny nie odstepuje opiekuna na krok Cudowny pies. Quote
MagYa^^ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 cudowny pies.. w miejscu w ktorym byc nie powinien! :( Quote
MagYa^^ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Poproszę boksia na pierwszą. Mam nadzieje, ze psychicznie pies czuje sie nie najgorzej. Quote
MagYa^^ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 dzisiaj jechalismy z tz-em kolo oczyszczali biegal jakis owczarek, o maly wlos nie potracil go samochod. zatrzymalismy sie, ale ON wbiegl do oczyszczali i schowal sie pod auto (szambiarke), zauwazylam na terenie oczyszczalni jeszcze jednego psa. czy oni tam maja psiska czy to jakies bezdomne moga byc? nie orientujesz sie? szkoda mi bylo tego ONka wygladal jakby go ktos z auta wywalil :( Quote
I'm so sory Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Jak dokładnie wygladał?? Oczyszczalnia posiada dwa duze psy jeden jest cały biały z czerna plama na oku a drugi podobny do owczarka z ogonem do gory... Quote
MagYa^^ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 no to mozliwe ze to byl stamtad piesek. taki ladny ONkowaty z ogonkiem ku gorze. tylko przez czyjas nieuwage malo nie trzaslo go auto.. a powiedz mi, czy do przytuliska wjezdza sie ta duza brama znajdujaca sie przy drodze? zaraz za zakretem w strone mostku (w strone ul.lipowej)? Quote
I'm so sory Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 pomiedzy brama oczyszczalni a prywatnym teren jest betonowa droga w doł to odzielne wejscie do przytuliska. Quote
MagYa^^ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Kufel w gore i prosimy o zmiane tytulu! bo w zasadzie to on domu nie ma :( Quote
Recommended Posts