jonQuilla Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]po prostu brak mi słów.... tak brutalnie potraktować Żonkilową :mad::mad: przecie to ja miałam być pierwsza :eviltong::eviltong: Fenris to brutal !!! :) :eviltong::eviltong::eviltong: idę spać .... kolorywch :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]po prostu brak mi słów....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tak brutalnie potraktować Żonkilową :mad::mad:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przecie to ja miałam być pierwsza [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Fenris to brutal !!! [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]idę spać .... kolorywch :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Cześć:multi: Może to poprostu jego sposób na okazanie sympatii??:cool1: Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [COLOR=Red][B][FONT=Arial]Cze Selkeciku :loveu::loveu::loveu:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Selket']Cześć:multi: Może to poprostu jego sposób na okazanie sympatii??:cool1:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]taa z pewnoscią :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]Cze Selkeciku [/FONT][/B][/COLOR][/quote] Cześć Alutka :loveu::loveu::loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]taa z pewnoscią [/B][/COLOR][/FONT][/quote] To dobrze, że się zgadzasz z mym zdaniem:eviltong: [quote name='Jagoda*'];)Deszczowe - dzień dybry...[/quote] A u nas pochmurne dzień dobry ;) Głowa mnie boli:placz::placz: Do kitu taka pogoda, ukać się miałam, ale nie mam siły :placz: Quote
Selket Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='łapeczek']slicznie tutaj... zapraszam do siebie[/quote] miło mi powitać gościa ;) Quote
Iv_ Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Selket'];) Głowa mnie boli:placz::placz: Do kitu taka pogoda, ukać się miałam, ale nie mam siły :placz:[/quote] :mad:znalazła sobie wymówkę :roll:, a na komputer-nie boli?:razz: Witam :multi:wszystkich odwiedzających i tą Marudną Selketową też :loveu::loveu: Quote
Selket Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='Iv_']:mad:znalazła sobie wymówkę :roll:, a na komputer-nie boli?:razz: Witam :multi:wszystkich odwiedzających i tą Marudną Selketową też :loveu::loveu:[/quote] Boli :( Okropna jesteś..zamiast mnie utulkać to Ty tak na mnie :( :obrazic: Cześć:loveu: Quote
Selket Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='łapeczek']hey wszystkim xD[/quote] [quote name='Tengusia']witaj Selkeciku :glaszcze:[/quote] [quote name='Dobcia']cześć:loveu:[/quote] Cześć:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Iv_ Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='łapeczek']my znowu tutaj wpadamy xD[/quote] To ile was? :-o:-o :diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to już chyba jakieś takie chore się robi.... codziennie wpadam około 1:30 :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]to już chyba jakieś takie chore się robi....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]codziennie wpadam około 1:30 :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A czego Ty nie śpisz :roll:, chyba chcesz mieć stały etat bycia tu pierwszą :eviltong: :diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='Iv_']A czego Ty nie śpisz :roll:, chyba chcesz mieć stały etat bycia tu pierwszą :eviltong: :diabloti::diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cierpię na bezsenność i widzę że nie tylko ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 dzien doberek Selkecikowa Gonzikowa :hand: :hand: :hand: :hand: Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cze Czekoladowa Panienko :grins::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::loveu: poranne orzeźwienie :loveu: [IMG]http://www.lodziarnia.pl/images/soki.jpg[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]cześć :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]poranne orzeźwienie :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][IMG]http://www.lodziarnia.pl/images/soki.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :crazyeye: nie dość, że późno chodzi spać :cool1:, to jeszcze rano wstaje :evil_lol:, takie dziewcze to Skarb ;) :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts