apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]bo ja jestem grzeczne dziewcze z prowincji :cool3::cool3:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Boszzz jaki boski Ćliczny po prostu[/COLOR][/FONT][/B] [B][COLOR=#008000]ale sooo to dla mnie:roll:[/COLOR][/B][/quote] No, żebyś mogła sobie popatrzeć:diabloti: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]bo ja jestem grzeczne dziewcze z prowincji :cool3::cool3:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] Ja jestem kulturalna i nie wyśmieję Cię jak Jabco na forum:eviltong: [quote name='apple']:roflt::roflt::roflt::roflt:[/quote] Jabcio..opanuj się....:mad: [SIZE=1][COLOR=wheat]Masz rację.....:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']No, żebyś mogła sobie popatrzeć:diabloti: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]yyyyyy a ja myślałamże moge zakupić:cool1: eeeee tam takie patrzanietylko mi slinka kapie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Ja jestem kulturalna i nie wyśmieję Cię jak Jabco na forum:eviltong: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ppppffffff:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Jabcio..opanuj się....:mad: [SIZE=1][COLOR=wheat]Masz rację.....:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dopssszzzz:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]wiem:diabloti:[/COLOR][/SIZE] Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dopssszzzz:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]wiem:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/quote] To z tym kapaniem to wiess.......do tej so wstawiała boksia siem musisz zgłosić:diabloti: [SIZE=1][COLOR=wheat]No, ale co poradzić jak Żonkila zawaliła jak gęś na betonie[/COLOR][/SIZE]:roll::cool1: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 :niewiem:[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] kompletnie Was nie rozumiem... o co chodzi? :placz::placz: nikt mi nie wierzy? :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla']:niewiem:[FONT=Georgia][COLOR=olive][B] kompletnie Was nie rozumiem...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]o co chodzi? :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nikt mi nie wierzy? :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Patrzaj...cosik mało wiarygodna jesteś.......:roll: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Patrzaj...cosik mało wiarygodna jesteś.......:roll:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] te zarzuty mnie bolą :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jeszcze nigdy nikt mnie tak nie upokorzył :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]te zarzuty mnie bolą :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jeszcze nigdy nikt mnie tak nie upokorzył :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] oooooooooooooooo.....................:calus: ALe prawda zawsze boli:p Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']oooooooooooooooo.....................:calus: ALe prawda zawsze boli:p[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ohhh... tuuuuulimyyyy :calus: niech se boli....tuuuulimyyyyyy [/B][/COLOR][/FONT]:calus: :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ohhh... tuuuuulimyyyy :calus:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]niech se boli....tuuuulimyyyyyy [/COLOR][/FONT][/B]:calus: :evil_lol::evil_lol:[/quote] Phi :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Phi :obrazic: :obrazic: :obrazic:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] a teraz o co Ci chodzi? nie tuuuuuulimyyyyyyyyy? :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a teraz o co Ci chodzi?[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie tuuuuuulimyyyyyyyyy? :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie....:obrazic: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Nie....:obrazic:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to nie :eviltong: Gonzik choooo....potulimy :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]to nie :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Gonzik choooo....potulimy :)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Gonzik poszedł do ogródka:loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Gonzik poszedł do ogródka:loveu::loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] to przysiądę i poczekam aż wróci :) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to przysiądę i poczekam aż wróci :) :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To proszę spocznij na mej ławeczce, bo długo bedziesz czekać ;) [IMG]http://www.strykowski.net/jesienfotografie/Laweczka_pieknie_oswietlona_-_Jesien_2005_856.jpg[/IMG] Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']To proszę spocznij na mej ławeczce, bo długo bedziesz czekać ;) [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bajeczna ławeczka... w sam raz dla mnie :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]bajeczna ławeczka...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]w sam raz dla mnie :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Starałam siem:oops::oops: I co????? Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Starałam siem:oops::oops: I co?????[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]i nico ;) jestem Ci wdzięczna :multi: fakenszit....zgubiłam się i nie wiem gdzie jestem :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]i nico ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jestem Ci wdzięczna :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]fakenszit....zgubiłam się i nie wiem gdzie jestem :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A gdzie hymn pochwalny na cześć mojej troski:placz::placz: U Księciunia jesteś....:obrazic: Quote
Fenris Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]bo ja jestem grzeczne dziewcze z prowincji :cool3::cool3:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] :hmmmm: tylko gdzie jest ta prowincja w środku Gdańska :roll::niewiem::laugh2_2: Quote
Rahl Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [url]http://images27.fotosik.pl/231/1b04183ce2a8cff0.jpg[/url] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Asia&gordonisko'][URL]http://images27.fotosik.pl/231/1b04183ce2a8cff0.jpg[/URL] :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Biegnie sierota przed wodę po patysia:loveu: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Fenris']:hmmmm: tylko gdzie jest ta prowincja w środku Gdańska :roll::niewiem::laugh2_2:[/quote] Tam gdzie Zonkilek przybywa:eviltong: Quote
gops Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ale sie tulicie w miejscu publicznym :cool3: za to grozi mandat:diabloti: Quote
Recommended Posts