apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Selketko:loveu::loveu::loveu: poczytałam że wpadasz na śląsk, to ty chwilowo nasza bedziesz:multi: Rachunkiem się nie martw, płac ile możesz co miesiąc i tyle nic ci nie zrobią jak bedziesz dokonywać wplat. Wiem bo sma tak robię z pradem:roll: A następnym razem to wpłacaj nawet be rachunków i zatrzymuj dowody wpłaty, potem pójdziesz i ci odliczą, spoko, dasz se rade bo ty dzielne dziewcze jesteś;):loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki: dzieńdoberek:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Hejka Czytałam, ze bedziesz jezdizla pos wiecie to i do mnie zajedz hihi Quote
jonQuilla Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Selkeciku Ty Ty :loveu::loveu::multi: przyszłam Was skontrolować :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witaj Selketko poczytałam że wpadasz na śląsk, to ty chwilowo nasza bedziesz[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=black]Będę Wasza na kilka godzinek ;)[/COLOR] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Rachunkiem się nie martw, płac ile możesz co miesiąc i tyle nic ci nie zrobią jak bedziesz dokonywać wplat. Wiem bo sma tak robię z pradem A następnym razem to wpłacaj nawet be rachunków i zatrzymuj dowody wpłaty, potem pójdziesz i ci odliczą, spoko, dasz se rade bo ty dzielne dziewcze jesteś[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Narazie dowiedzielśmy, że jak chcemy to nam na raty rozłożą, ale to i tak mnie nie urządza, bo już się zadłużyłam na opłatę rachunku :roll: A teraz mamy płacić co dwa miesiące i przynajmniej będę miała wszystko pod kontrolą. Straszna biurokracja jest:angryy: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:kciuki: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]dzieńdoberek:multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cześć :loveu: [quote name='Izabela124.']Hejka Czytałam, ze bedziesz jezdizla pos wiecie to i do mnie zajedz hihi[/quote] Hmm...ale do Ciebie to w drugą stronę..Może innym razem:diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]cześć Selkeciku Ty Ty[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przyszłam Was skontrolować[/COLOR][/FONT][/B][/quote] I jak wypadła kontrola:cool3::cool3: Hejka Zonkilowa:loveu: [quote name='Tengusia']dobry wieczor :D[/quote] Czesc:multi::multi: Quote
gops Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 hej :multi: to jak juz bedziesz bardziej na polnoc to zapraszam na herbate rowniez :diabloti: Quote
Tengusia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ja zapraszam do nas tam nowe foteczki jak zawsze :diabloti: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Nooo a one se tu buszują po dogo :razz::razz: spać ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='gops']hej :multi: to jak juz bedziesz bardziej na polnoc to zapraszam na herbate rowniez :diabloti:[/quote] Cześć:multi: Dobrze, wpdaniejmy na herbatę ;) [quote name='Tengusia']ja zapraszam do nas tam nowe foteczki jak zawsze :diabloti:[/quote] To nie idę :obrazic: :obrazic: Nadal na wolnym neciku jestem:placz::placz::placz: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Nooo a one se tu buszują po dogo :razz::razz: spać ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Idziemy, idziemy spać....za niedługo:cool3: Quote
jonQuilla Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Selket'] I jak wypadła kontrola:cool3::cool3: Hejka Zonkilowa:loveu: [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tak jak zawsze... czyli syf i malaria ;) albo syf, kiła i mogiła :eviltong::eviltong: ale ja to lubie :) :multi::multi::multi::multi: dobranoc :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
gops Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [COLOR=royalblue]witanko :multi:[/COLOR] [COLOR=royalblue]i znowu jestem first :diabloti:[/COLOR] [COLOR=royalblue]wstawaj ladna pogoda prawie ze :razz:[/COLOR] Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jezdem u ciebie a ciebie nie ma:roll::cool1: Następna gościnna:cool1: ja was zdaje się wyślę na nauki do Klockowej tam to przynajmniej mi kawe podali:cool1::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jezdem u ciebie a ciebie nie ma:roll::cool1: Następna gościnna:cool1: ja was zdaje się wyślę na nauki do Klockowej tam to przynajmniej mi kawe podali:cool1::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no przecie pojechali ....transportują szczylki zamojskie :multi:do DT ciekawe jak minęła nocka :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam z rana :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='clockwork']:obrazic::obrazic::obrazic:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ty co za fochy tu urządzasz?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE][B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]no przecie pojechali ....transportują szczylki zamojskie :multi:do DT ciekawe jak minęła nocka [/COLOR][/FONT][/B]:roll:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]łoooooo masz zapomłam se:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]se urządzam bo se pojechała do Ali a do mnie to nie :obrazic::obrazic::obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to zdrada:crazyeye: rzeczywiście:roll:, tyz bym sie fochła, a tak własciwie to moge bo ja od was rzut beretem tylko 40 km,a co tyż sie fochne - O!:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a całe rzesze moherów tak pięknie ulice przystroiły na cześć selketowej [/COLOR][/FONT][/B]:roll: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]buhahahahahahahahahahahaha Selketowa uważaj co byś na jakiegoś mohera nie wpadła po drodze bo macha do wymiany:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ty co za fochy tu urządzasz?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]łoooooo masz zapomłam se:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]se urządzam bo se pojechała do Ali a do mnie to nie :obrazic::obrazic::obrazic: a całe rzesze moherów tak pięknie ulice przystroiły na cześć selketowej [/B][/COLOR][/FONT]:roll: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='clockwork']:obrazic::obrazic::obrazic:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus:no już nie fochaj [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]se urządzam bo se pojechała do Ali a do mnie to nie :obrazic::obrazic::obrazic: a całe rzesze moherów tak pięknie ulice przystroiły na cześć selketowej [/B][/COLOR][/FONT]:roll: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] nie fochaj no ....... następną razą napewno do Cia podjadą ....obiecali ;) Selketowe zmiękczone pojechali do domeczku :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [B][COLOR=darkorange]Witanko Selkeciku z gonzikiem:loveu::multi:[/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zagryź Ozzy zagryź :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Rozmiękczanie Selketowej ..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/217/df34c6f3a5046329.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/260/a1a0ca0e278444d2.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/260/12bdf118748cede0.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/217/f735f4f2dc84f485.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/260/83df3c8ff1bf68b9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zagryź Ozzy zagryź :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :loveu:Ozzy zostawił na następne spotkanko ofiary dla Klocka :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts