Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Selketko:loveu::loveu::loveu: poczytałam że wpadasz na śląsk, to ty chwilowo nasza bedziesz:multi:

Rachunkiem się nie martw, płac ile możesz co miesiąc i tyle nic ci nie zrobią jak bedziesz dokonywać wplat. Wiem bo sma tak robię z pradem:roll: A następnym razem to wpłacaj nawet be rachunków i zatrzymuj dowody wpłaty, potem pójdziesz i ci odliczą, spoko, dasz se rade bo ty dzielne dziewcze jesteś;):loveu:

[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witaj Selketko poczytałam że wpadasz na śląsk, to ty chwilowo nasza bedziesz[/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=black]Będę Wasza na kilka godzinek ;)[/COLOR]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Rachunkiem się nie martw, płac ile możesz co miesiąc i tyle nic ci nie zrobią jak bedziesz dokonywać wplat. Wiem bo sma tak robię z pradem A następnym razem to wpłacaj nawet be rachunków i zatrzymuj dowody wpłaty, potem pójdziesz i ci odliczą, spoko, dasz se rade bo ty dzielne dziewcze jesteś[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]
Narazie dowiedzielśmy, że jak chcemy to nam na raty rozłożą, ale to i tak mnie nie urządza, bo już się zadłużyłam na opłatę rachunku :roll: A teraz mamy płacić co dwa miesiące i przynajmniej będę miała wszystko pod kontrolą. Straszna biurokracja jest:angryy:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:kciuki: [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]dzieńdoberek:multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Cześć :loveu:
[quote name='Izabela124.']Hejka Czytałam, ze bedziesz jezdizla pos wiecie to i do mnie zajedz hihi[/quote]
Hmm...ale do Ciebie to w drugą stronę..Może innym razem:diabloti:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]cześć Selkeciku Ty Ty[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przyszłam Was skontrolować[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
I jak wypadła kontrola:cool3::cool3: Hejka Zonkilowa:loveu:
[quote name='Tengusia']dobry wieczor :D[/quote]
Czesc:multi::multi:

Posted

[quote name='gops']hej :multi:
to jak juz bedziesz bardziej na polnoc to zapraszam na herbate rowniez :diabloti:[/quote]
Cześć:multi: Dobrze, wpdaniejmy na herbatę ;)
[quote name='Tengusia']ja zapraszam do nas tam nowe foteczki jak zawsze :diabloti:[/quote]
To nie idę :obrazic: :obrazic: Nadal na wolnym neciku jestem:placz::placz::placz:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Nooo a one se tu buszują po dogo :razz::razz: spać ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Idziemy, idziemy spać....za niedługo:cool3:

Posted

[quote name='Selket']

I jak wypadła kontrola:cool3::cool3: Hejka Zonkilowa:loveu:
[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tak jak zawsze...
czyli syf i malaria ;)
albo syf, kiła i mogiła :eviltong::eviltong:

ale ja to lubie :) :multi::multi::multi::multi:

dobranoc :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=royalblue]witanko :multi:[/COLOR]
[COLOR=royalblue]i znowu jestem first :diabloti:[/COLOR]
[COLOR=royalblue]wstawaj ladna pogoda prawie ze :razz:[/COLOR]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jezdem u ciebie a ciebie nie ma:roll::cool1: Następna gościnna:cool1: ja was zdaje się wyślę na nauki do Klockowej tam to przynajmniej mi kawe podali:cool1::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jezdem u ciebie a ciebie nie ma:roll::cool1: Następna gościnna:cool1: ja was zdaje się wyślę na nauki do Klockowej tam to przynajmniej mi kawe podali:cool1::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no przecie pojechali ....transportują szczylki zamojskie :multi:do DT
ciekawe jak minęła nocka :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']:obrazic::obrazic::obrazic:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ty co za fochy tu urządzasz?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
[QUOTE][B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]no przecie pojechali ....transportują szczylki zamojskie :multi:do DT
ciekawe jak minęła nocka [/COLOR][/FONT][/B]:roll:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]łoooooo masz zapomłam se:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]se urządzam bo se pojechała do Ali a do mnie to nie :obrazic::obrazic::obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to zdrada:crazyeye: rzeczywiście:roll:, tyz bym sie fochła, a tak własciwie to moge bo ja od was rzut beretem tylko 40 km,a co tyż sie fochne - O!:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a całe rzesze moherów tak pięknie ulice przystroiły na cześć selketowej [/COLOR][/FONT][/B]:roll: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]buhahahahahahahahahahahaha Selketowa uważaj co byś na jakiegoś mohera nie wpadła po drodze bo macha do wymiany:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ty co za fochy tu urządzasz?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]łoooooo masz zapomłam se:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]se urządzam bo se pojechała do Ali a do mnie to nie :obrazic::obrazic::obrazic:

a całe rzesze moherów tak pięknie ulice przystroiły na cześć selketowej [/B][/COLOR][/FONT]:roll: :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']:obrazic::obrazic::obrazic:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus:no już nie fochaj [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]se urządzam bo se pojechała do Ali a do mnie to nie :obrazic::obrazic::obrazic:

a całe rzesze moherów tak pięknie ulice przystroiły na cześć selketowej [/B][/COLOR][/FONT]:roll: :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
nie fochaj no ....... następną razą napewno do Cia podjadą ....obiecali ;)

Selketowe zmiękczone pojechali do domeczku :grins:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Rozmiękczanie Selketowej ..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/217/df34c6f3a5046329.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/260/a1a0ca0e278444d2.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/260/12bdf118748cede0.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/217/f735f4f2dc84f485.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/260/83df3c8ff1bf68b9.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zagryź Ozzy zagryź :diabloti::diabloti::diabloti:

[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:loveu:Ozzy zostawił na następne spotkanko ofiary dla Klocka :p[/B][/COLOR][/FONT]