Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gops']ja tylko adidasy i polbuciki a latem sandalki :) glany sobie kupie jak kella dostanie cieczke :diabloti:[/quote]
Hmmm......a co będziesz ją biła glanikami:diabloti: Nie, półbuciki nie...nie przeyły by u mnie nawet miesiąca, zaraz bym je popsiuła:oops:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Welurki to takie fajne buciki :p[/B][/COLOR][/FONT]
[URL]http://www.chodak.pl/photo/product_small/6/0/4/1_604b437b4418.jpg[/URL][/quote]
Widziałam.. Podobają mi się, ale na kimś:razz: Bo na mnie to by szybko zostały zniszczone, bo chodzę jak czołg:diabloti:

A zrobię Mamie reklamę:diabloti::oops: Może ktoś się skusi:cool1:

[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=362748087[/URL]
[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=362745782[/URL]

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ja w sumie tylko w adidasach chodzę...nie znoszę nic co mnie uwiera i obciera dlatego nie noszę półbucików, balerinek i innych tego typu śmiesznych zjawisk :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a glany zabrałam koledze jak miałam lat 13 i przechodziłam w nich pół roku...ale wtedy się nasłuchałam mamy żebym buty zmieniła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i tyle do czynienia w życiu z glanami miałam :)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]również nie mój styl :)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
:crazyeye: A ja już miałam Twoję wizję, że Ty w glaniakach zasuwasz....:shake:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja w sumie tylko w adidasach chodzę...nie znoszę nic co mnie uwiera i obciera dlatego nie noszę półbucików, balerinek i innych tego typu śmiesznych zjawisk :eviltong::eviltong:

a glany zabrałam koledze jak miałam lat 13 i przechodziłam w nich pół roku...ale wtedy się nasłuchałam mamy żebym buty zmieniła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i tyle do czynienia w życiu z glanami miałam :)
również nie mój styl :)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:ja nie brączałam ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....
ja mam na stanie 99 % butów w typie trapery , glany , adidaski , i 1% wyjściówki które z racji zawodu :roll: muszę mieć ...sandałki :hmmmm: mam ale też w typie ;)jakoś tak szlachecki ubiór nie dla mła :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Hmmm......a co będziesz ją biła glanikami:diabloti: Nie, półbuciki nie...nie przeyły by u mnie nawet miesiąca, zaraz bym je popsiuła:oops:

Widziałam.. Podobają mi się, ale na kimś:razz: Bo na mnie to by szybko zostały zniszczone, bo chodzę jak czołg:diabloti:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]eee no bo o to chodzi że one się mają ...schodzic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to takie buty wędrowca ;)[/B][/COLOR][/FONT]

A zrobię Mamie reklamę:diabloti::oops: Może ktoś się skusi:cool1:

[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=362748087[/URL]
[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=362745782[/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]supcio pomyślunek :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

To tak samo jak ja ;) Moje wyjściówki to kowbojki czarne gładki i brązowę haftowane....Tylko mają jedną wadę...Zginęły mi :placz:

Milka..... :evil_lol:
[URL]http://www.serwisek.pl/danki/z/zdjecie1652.jpg[/URL]

Posted

[quote name='Selket']To tak samo jak ja ;) Moje wyjściówki to kowbojki czarne gładki i brązowę haftowane....Tylko mają jedną wadę...Zginęły mi :placz:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja miałam zaje2biste obuwie w typie kowbojek , też welur , z tyłu frędzle ;)a skóra w kolorze ultramaryna ...jakies tam wycięcia były ....ale to były moje ukoffane butki ....miałam je dobrze z 6 lat ...wywalił mi TZ bo siębał żeje strace idąc ulicą :roll::oops:...a ja je tak koffałam :loveu::placz:[/B][/COLOR][/FONT]
Milka..... :evil_lol:
[URL]http://www.serwisek.pl/danki/z/zdjecie1652.jpg[/URL][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']:crazyeye: A ja już miałam Twoję wizję, że Ty w glaniakach zasuwasz....:shake:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przykro mi że Cię rozczarowałam :) :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:ja nie brączałam ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....
ja mam na stanie 99 % butów w typie trapery , glany , adidaski , i 1% wyjściówki które z racji zawodu :roll: muszę mieć ...sandałki :hmmmm: mam ale też w typie ;)jakoś tak szlachecki ubiór nie dla mła :roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no właśnie dlatego mnie adoptowałaś ;)
bo jesteś wyrozumiała i nie czepiasz się o takie rzeczy jak glany czy legwan ;) :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a ja miałam jedną parę butów wyjściowych, raz je ubrałam na ślub siostry a później je właśnie tej siostrze oddałam w prezencie ślubnym :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Phi zacytowałam,ale jakoś idiotycznie:shake: Więc będzie bez cytatu:diabloti:

Alu, z Twego opisu wynika, że te butki to były cudne:loveu::loveu::loveu::loveu:

Żonkilku...aż tak bardzo mnie nie rozczarowałaś:eviltong: Adidaski tyż niezłe:eviltong:

Komu rybkę:razz:
[URL]http://www.serwisek.pl/danki/z/zdjecie1490.jpg[/URL]

Posted

[quote name='Selket']

Alu, z Twego opisu wynika, że te butki to były cudne:loveu::loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]były :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Żonkilku...aż tak bardzo mnie nie rozczarowałaś:eviltong: Adidaski tyż niezłe:eviltong:

Komu rybkę:razz:
[URL]http://www.serwisek.pl/danki/z/zdjecie1490.jpg[/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]fana rybka :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Noo....ciekawe czy dobra rybka była ;)

Dobranoc :loveu:
Słodkich snów :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
dogobranoc :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

A jesce coś do poczytanie na dobranoc :loveu:

Ale numer Miałem cholerne szczęście Ostatnio jechałem do Lublina, a że się śpieszyłem, to dałem ognia moim Volvo. Jadę jadę (ok. 160) i patrzę a z naprzeciwka zza ciężarówki wyłania się debil w maluszku próbujący ją wyprzedzić. Kretyn cholerny. Zjechałem na pobocze przy szybkości 160 km/h. Zahaczyłem trochę o rów i wpadłem w poślizg. Gdyby nie Tracs Control i ABS to wpierniczylbym się przy tej szybkości w drzewo albo w maluszka, a wtedy nie wiem czy bym uszedł z życiem. Zdarzają mi się niebezpieczne sytuacje na drodze ale coś takiego?! Jeżdżę dużo (ok. 8-10 tys. miesięcznie), ale takie coś jeszcze mi się nie zdarzyło. Zdążyłem tylko zauważyć kątem oka przerażoną minę bezmózgowca w tym cholernym maluchu. Może podzielicie się podobnymi przygodami z trasy? Zachęcam.

Pozdrowienia - cudem uratowany

Jadę sobie moim kaszlem, tak z 90 kph, jedzie jakąś ciężarówka, no to ja patrzę na lewy pas - jest OK, jakieś 500 m wolnego do nadjeżdżającego volvo, więc wyprzedzam. Idzie mi całkiem nieźle (mam już 100 kph), ale widzę, że chyba źle oceniłem prędkość tego debila w volvo, bo on, idiota, zap... na pewno >150. Skąd się k... miałem spodziewać, że na zwykłej drodze szerokości 7,5 m, bez utwardzonych poboczy i z drzewami za rowem, przy normalnym ruchu, jakiś bezmózgowiec będzie urządzał sobie popisy jak na wyścigach? Oczywiście na cokolwiek było za późno - przytuliłem się do trucka, a ten idiota jechał tak szybko, że nawet nie zdążył zmieścić się w "czarnym" i zwiedził pobocze - naprawdę żałuję, ze się tym razem nie zabił, bo kiedy indziej to może zabić też niewinnych świadków swego poj***.

Kierowca malucha

Jadę sobie moja ciężarówką, z przodu widzę kawał pustej drogi. Z tyłu facet w kucki mnie wyprzedza, myślę sobie dam mu fory, bo pozycja już stacona. A tu jak nie wyskoczy jakiś palant z przeciwka...

Pozdrawiam, Marek Marczak

Stoję za krzakiem głogu z radarem w ręku, a tu wyjeżdża roztelepana ciężarówka, maluch zaczyna wyprzedzać ją na ciągłej, a z drugiej strony wyskakuje Volvo z prędkością światła. Niestety, zanim znalazłem odpowiedni paragraf, który pojazd należy zatrzymać w pierwszej kolejności, wszystkie 3 zniknęły z pola widzenia, przez co Skarb Państwa stracił kilkaset złotych...

M.F

Lecę sobie samolotem nad trasą Warszawa-Lublin, patrzę w dół, a tam policjant za krzakami szarpie się z radarem, kierowca ciężarówki próbuje puścić maluszka, a z przeciwka mknie dużo przekraczając prędkość Volvo.

Bartek

Jadę swoim motorkiem 5 częścią dźwiękowej, z przodu człapie jakiś gostek Volvo, z przeciwka ciężarówka. No to daje w ogień, nagle wyłania się maluch, mówię sobie koniec ze mną... puszczam kierownice... A tu nagle gostek Volvo (równy gość) ustępuje mi drogi i zjeżdża na pobocze, na trawkę... Więc ja w manetkę, całe szczęście miałem ASR! Uratował mi życie, z drugiej strony jednak dlaczego jeździcie tak wolno? Przez takich wolnojadów później są wypadki.

T.

Siedzę sobie po pracy na rowie, patrzę a tu z jednej strony ciągnie się jakaś ciężarówka, którą próbuje wyprzedzić jakiś kaszel, patrzę z drugiej strony a tu nap... jakiś zboczeniec w Volvo, podlatuje bliżej, a że się nie zmieścił na drodze wiec wjeżdża na rów.... (NA MÓJ RÓW) i po girach mi przejeżdża dureń jeden, jak go dorwę to nogi z dupy powyrywam... niech no tylko poczeka aż z gipsu wylezę...

Rolnik

Lecę sobie UFO na podświetlnej, patrzę w dół, a tam jeden gostek na prehistorycznym
sprzęcie bez UFO-esu daje 160 km/h. Wpadłby do rowu, ale pomogłem mu swoim polem
magnetycznym i jakoś wyciągnąłem go z opresji. Później ten drugi, co go mykał, ledwo przeszedł, a chłopu w rowie też się udało... Ludzie!
Nie możemy wszystkim ciągle pomagać! Czy Wy wiecie, ile takich zacofanych planet mamy
pod opieką!?
UFOLUDek

Buziaki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ja w sumie tylko w adidasach chodzę...nie znoszę nic co mnie uwiera i obciera dlatego nie noszę półbucików, balerinek i innych tego typu śmiesznych zjawisk :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a glany zabrałam koledze jak miałam lat 13 i przechodziłam w nich pół roku...ale wtedy się nasłuchałam mamy żebym buty zmieniła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i tyle do czynienia w życiu z glanami miałam :)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]również nie mój styl :)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

smieszne zjawiska to polbuciki ? :mad::mad::diabloti::placz:
jestes feee :eviltong:

[quote name='Selket']A jesce coś do poczytanie na dobranoc :loveu:

Ale numer Miałem cholerne szczęście Ostatnio jechałem do Lublina, a że się śpieszyłem, to dałem ognia moim Volvo. Jadę jadę (ok. 160) i patrzę a z naprzeciwka zza ciężarówki wyłania się debil w maluszku próbujący ją wyprzedzić. Kretyn cholerny. Zjechałem na pobocze przy szybkości 160 km/h. Zahaczyłem trochę o rów i wpadłem w poślizg. Gdyby nie Tracs Control i ABS to wpierniczylbym się przy tej szybkości w drzewo albo w maluszka, a wtedy nie wiem czy bym uszedł z życiem. Zdarzają mi się niebezpieczne sytuacje na drodze ale coś takiego?! Jeżdżę dużo (ok. 8-10 tys. miesięcznie), ale takie coś jeszcze mi się nie zdarzyło. Zdążyłem tylko zauważyć kątem oka przerażoną minę bezmózgowca w tym cholernym maluchu. Może podzielicie się podobnymi przygodami z trasy? Zachęcam.

Pozdrowienia - cudem uratowany

Jadę sobie moim kaszlem, tak z 90 kph, jedzie jakąś ciężarówka, no to ja patrzę na lewy pas - jest OK, jakieś 500 m wolnego do nadjeżdżającego volvo, więc wyprzedzam. Idzie mi całkiem nieźle (mam już 100 kph), ale widzę, że chyba źle oceniłem prędkość tego debila w volvo, bo on, idiota, zap... na pewno >150. Skąd się k... miałem spodziewać, że na zwykłej drodze szerokości 7,5 m, bez utwardzonych poboczy i z drzewami za rowem, przy normalnym ruchu, jakiś bezmózgowiec będzie urządzał sobie popisy jak na wyścigach? Oczywiście na cokolwiek było za późno - przytuliłem się do trucka, a ten idiota jechał tak szybko, że nawet nie zdążył zmieścić się w "czarnym" i zwiedził pobocze - naprawdę żałuję, ze się tym razem nie zabił, bo kiedy indziej to może zabić też niewinnych świadków swego poj***.

Kierowca malucha

Jadę sobie moja ciężarówką, z przodu widzę kawał pustej drogi. Z tyłu facet w kucki mnie wyprzedza, myślę sobie dam mu fory, bo pozycja już stacona. A tu jak nie wyskoczy jakiś palant z przeciwka...

Pozdrawiam, Marek Marczak

Stoję za krzakiem głogu z radarem w ręku, a tu wyjeżdża roztelepana ciężarówka, maluch zaczyna wyprzedzać ją na ciągłej, a z drugiej strony wyskakuje Volvo z prędkością światła. Niestety, zanim znalazłem odpowiedni paragraf, który pojazd należy zatrzymać w pierwszej kolejności, wszystkie 3 zniknęły z pola widzenia, przez co Skarb Państwa stracił kilkaset złotych...

M.F

Lecę sobie samolotem nad trasą Warszawa-Lublin, patrzę w dół, a tam policjant za krzakami szarpie się z radarem, kierowca ciężarówki próbuje puścić maluszka, a z przeciwka mknie dużo przekraczając prędkość Volvo.

Bartek

Jadę swoim motorkiem 5 częścią dźwiękowej, z przodu człapie jakiś gostek Volvo, z przeciwka ciężarówka. No to daje w ogień, nagle wyłania się maluch, mówię sobie koniec ze mną... puszczam kierownice... A tu nagle gostek Volvo (równy gość) ustępuje mi drogi i zjeżdża na pobocze, na trawkę... Więc ja w manetkę, całe szczęście miałem ASR! Uratował mi życie, z drugiej strony jednak dlaczego jeździcie tak wolno? Przez takich wolnojadów później są wypadki.

T.

Siedzę sobie po pracy na rowie, patrzę a tu z jednej strony ciągnie się jakaś ciężarówka, którą próbuje wyprzedzić jakiś kaszel, patrzę z drugiej strony a tu nap... jakiś zboczeniec w Volvo, podlatuje bliżej, a że się nie zmieścił na drodze wiec wjeżdża na rów.... (NA MÓJ RÓW) i po girach mi przejeżdża dureń jeden, jak go dorwę to nogi z dupy powyrywam... niech no tylko poczeka aż z gipsu wylezę...

Rolnik

Lecę sobie UFO na podświetlnej, patrzę w dół, a tam jeden gostek na prehistorycznym
sprzęcie bez UFO-esu daje 160 km/h. Wpadłby do rowu, ale pomogłem mu swoim polem
magnetycznym i jakoś wyciągnąłem go z opresji. Później ten drugi, co go mykał, ledwo przeszedł, a chłopu w rowie też się udało... Ludzie!
Nie możemy wszystkim ciągle pomagać! Czy Wy wiecie, ile takich zacofanych planet mamy
pod opieką!?
UFOLUDek

Buziaki :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

ufff przeczytalam :evil_lol: dobre to to ;)

witanko :multi:

Posted

[quote name='Tengusia']a ty ciotka jeszcze nie spisz :eviltong:[/quote]
Ja już nawet wstałam:diabloti: Witanko:multi:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]no to wesoło miałam na dobranoc :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] I lepiej CI sie spało???:diabloti: Cześć:multi:

[quote name='gops']smieszne zjawiska to polbuciki ? :mad::mad::diabloti::placz:

Hmmm...ale ja siem zią zgadzam:eviltong:

ufff przeczytalam :evil_lol: dobre to to ;)

witanko :multi:[/quote]
Cześć:multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:berek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]tysz se poczytałam i posmiałam :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Cześć:multi:
Śmiech to zdrowie, podobnież:razz:

Lecę na pacerek :multi: Buziaczki:loveu:

Posted

[quote name='gops']smieszne zjawiska to polbuciki ? :mad::mad::diabloti::placz:
[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dla mnie tak :oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']
I lepiej CI sie spało???:diabloti: Cześć:multi:
[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mam Ci mówić?
o niebo lepiej :) :eviltong::eviltong::loveu:

witaj :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]u mnie 25 ;)

ale może być [SIZE=7]100[/SIZE] ;)

[/B][/FONT][/COLOR][CENTER][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi::multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool:
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a takie normalne 25 ;)

mam 40 postów na strone ustawione :eviltong::eviltong::eviltong:
[URL=http://img207.imageshack.us/my.php?image=324ug1.jpg][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/5794/324ug1.th.jpg[/IMG][/URL]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a takie normalne 25 ;)

mam 40 postów na strone ustawione :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
aha:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: