Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witanko :multi::multi::multi: fotki widzilam piekniaste :loveu: widze ze jeszcze nie kupilas mu tego kolka coby sie nie utopil :diabloti:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bo stare zdjęcia...bez kółka....Kurde..może nie powinnam ich pokazywać, bo Żonkilkowa znó się zdenerwuje, a ona ma takie wrażliwe serce..w jej wieku to nie wskazane takie nerwy :evil_lol:

Posted

Powiem mu to na pewno od razu się uśmiechnie..bo się zmartwił i mu zmarszczyki na czółko wystąpiły :evil_lol: A włąśnie mi sie w autku pulta, bo ktoś przechodzi :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Cześć Dżapuszko :multi:
Ja Ci mówię, on tak z sympatii tym dooplkiem kręci :D
No, bo taka trawka pyszna byłą to i oczka się zaświeciły :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ja myśle a że go bardzo lubie i że ta doopka dość zgrabna to darowywuje mu:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :loveu::multi:

hmmm mam takie jego pytanie tylko ;)
[url]http://img142.imageshack.us/img142/3746/p4130104jpgmale7cd2.jpg[/url]
co mu się stało? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: głównie o oko pytam ;)

a kciuków i tak nie puszczę ;) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Tobie na złość :eviltong:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]witam :loveu::multi:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]hmmm mam takie jego pytanie tylko ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://img142.imageshack.us/img142/3746/p4130104jpgmale7cd2.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]co mu się stało? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: głównie o oko pytam ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a kciuków i tak nie puszczę ;) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Tobie na złość :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Cześć :multi::multi::multi:
Jak to co...protezka się przesunęła:p
Hmm...ale teraz przez tydzień nic nie zaliczam to możesz puścić:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Cześć :multi::multi::multi:
Jak to co...protezka się przesunęła:p
Hmm...ale teraz przez tydzień nic nie zaliczam to możesz puścić:diabloti:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to troszkę puszczę bo już sine się zaczęły robić :evil_lol::evil_lol:

i mam nadzieję że protezkę poprawiłaś :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]to troszkę puszczę bo już sine się zaczęły robić :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i mam nadzieję że protezkę poprawiłaś :)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ooo...no i bedzie na mnie, że się sinicy dorobiłaś :cool1:
Protezka już na miejscu..Gonzik dostał nową obrożę to akurat mu sie oczka na miejsce wcisnęły :diabloti:

Posted

[quote name='gops']czyzby przyszla juz ta zla i niedobra kolczatka? :diabloti:[/quote]
Nie...Jeszcze nie, ale oczekiwana jest w każdej chwili:razz:

[quote name='Tengusia']witam Gonzika :loveu:[/quote]
A mnie już nie???:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='gops']to czekajcie :diabloti: a jak przyjdzie to sie pochwalcie :eviltong:[/quote]
Pewnie, że sie pochwalimy:diabloti: Narazie dostaliśmy obalowy komplecik jeno fotki ni ma:oops:

Posted

[quote name='Selket']Pewnie, że sie pochwalimy:diabloti: Narazie dostaliśmy obalowy komplecik jeno fotki ni ma:oops:[/quote]

a jaki? musisz opisac tak dokladnie ze szczegolami :diabloti:
a na fotki poczekamy :razz:

Posted

[quote name='gops']a jaki? musisz opisac tak dokladnie ze szczegolami :diabloti:
a na fotki poczekamy :razz:[/quote]
Taki zielony z owadami :D I do tego pejczyk :D hmm...chyba łatwiej bedzie zrobić mi foty niż opisywać:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Taki zielony z owadami :D I do tego pejczyk :D hmm...chyba łatwiej bedzie zrobić mi foty niż opisywać:diabloti:[/quote]

ooo to taki wiosenny :razz: no dobra to czekam na foty ;)

Posted

[quote name='gops']ooo to taki wiosenny :razz: no dobra to czekam na foty ;)[/quote]
Jutro foty, jutro...dzisiaj już nie:shake: Model poszedł spać i Pańcia też zaraz idzie:cool1:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::loveu:Tadammmmmmmmmmmmmmmm[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Koga ja widzę:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];)...no se przyjszłam tu :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Miło nam, że zajrzałaś w nasze skromne progi:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Hej :multi:..a dlaczego nieregulaminowy?????? Bo szczerze to nie czytalam regulaminu :oops:[/quote]
Za duży :(
Maksymalne wmair całego podpisu to 500x100px. Bez tych linków jest dobrze, ale jak zrobić aby było i to i to? :roll:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobry wieczór :eviltong::eviltong:
czy dobranoc? ;)
no nie ważne....
ale chyba dobranoc bo już zaraz idę spać :evil_lol:

buźka :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]