Selket Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 [quote name='gops']witanko :multi: widzialam fotki mokrego gonzika :loveu:[/quote] Cześć :calus: I jak wrażenia:razz: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]zostawię troszkę tych talentów Twoich na później :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a zobacz co mam dla Ciebie :)[/COLOR][/FONT][/B] [IMG]http://www.phillipschocolate.com/img/gourmet-chocolate.jpg[/IMG][/quote] Dobrze, zostaw mi na później...Chociaż mój doek jest mniej więcej stały to czasem się pogłębia:placz: Mhm, jakie pyszności mi przyniosłaś :loveu: :calus: Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='Selket'] Dobrze, zostaw mi na później...Chociaż mój doek jest mniej więcej stały to czasem się pogłębia:placz: Mhm, jakie pyszności mi przyniosłaś :loveu: :calus:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja Ci zasypie ten dołek, zobaczysz !!! :) ciesze się że smakuje ;) i znów te uściski :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Jaka pyszna czekoladka mniam zjadlam ci ja selket:eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='Izabela124.']Jaka pyszna czekoladka mniam zjadlam ci ja selket:eviltong::eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]za to że się ze mnie śmiałaś to nie możesz wziąć :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='Izabela124.']Ale juz sobie wzielam:eviltong::eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bozia Ci za kare rączke urwie :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]za to że się ze mnie śmiałaś to nie możesz wziąć :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Ale juz sobie wzielam:eviltong::eviltong: Quote
Selket Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ja Ci zasypie ten dołek, zobaczysz !!! :)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ciesze się że smakuje ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i znów te uściski :calus:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Zasyp i ten dołek kochaniutka zasyp, bardzo Cię proszę, bo ja już sama rady nie daję :( [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]za to że się ze mnie śmiałaś to nie możesz wziąć :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]bozia Ci za kare rączke urwie :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Izabela124.']Ale juz sobie wzielam:eviltong::eviltong:[/quote] Nie ma...Czekolada jest moja i proszę pazurków w nią nie pchać!!! Bo jak ktoś mi pazurki będzie wpychał to pałą po łapach:mad::mad: I nie zawaham się jej użyć :mad::mad::mad: [SIZE=5][COLOR=red][B]Bazarek dla Stefanka!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10083558#post10083558[/URL] [SIZE=6][COLOR=magenta]Zapraszam[/COLOR][/SIZE]:multi::multi::multi: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Powróciłam:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
gops Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 witanko :multi: kto ma jakas lopate? to pomoge ten dolek zakopywac ;) Quote
jonQuilla Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]byłam dzisiaj w sklepie... kupiłam śliczny szpadelek ... [IMG]http://narzedzia-ogrodnicze.com/images/szpadel-szpiczasty-hartowany.gif[/IMG] i biorę się za zasypywanie .... [/B][/FONT][/COLOR][CENTER][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B][SIZE=7]WSZYSCY ŁAPIĄ SIĘ ZA SZPADELKI I DO BOJU !!!![/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B][SIZE=7]ZASYPIEMY TEGO DOŁA JESZCZE DZISIAJ !!!!!!! [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][LEFT][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B][SIZE=7][SIZE=2]cześć ;) :loveu::loveu::loveu::multi::multi:[/SIZE][/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [/LEFT] [/CENTER] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wpadłam tu z prezencikiem :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][IMG]http://www.swiat-zabawek.pl/galerie/lego-city-koparka_2154.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Selket Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Powróciłam[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cieszkam się:loveu::multi: A gdzie masz szpadelek? [quote name='gops']witanko kto ma jakas lopate? to pomoge ten dolek zakopywac [/quote] Czesc:loveu::multi: I jak idzie zakopywanie [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]byłam dzisiaj w sklepie...[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]kupiłam śliczny szpadelek ...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][IMG]http://narzedzia-ogrodnicze.com/images/szpadel-szpiczasty-hartowany.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i biorę się za zasypywanie ....[/COLOR][/FONT][/B] [CENTER][COLOR=olive][FONT=Georgia][B][SIZE=7]WSZYSCY ŁAPIĄ SIĘ ZA SZPADELKI I DO BOJU !!!![/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=olive][FONT=Georgia][B][SIZE=7]ZASYPIEMY TEGO DOŁA JESZCZE DZISIAJ !!!!!!! [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER] [LEFT][COLOR=olive][FONT=Georgia][B][SIZE=7][SIZE=2]cześć ;) :loveu::loveu::loveu::multi::multi:[/SIZE][/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/LEFT] [/quote] Cześć:loveu::multi: A ciemu spadelek nie ma trzonka?? Będzie Ci trudniej kopać:oops: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wpadłam tu z prezencikiem :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][IMG]http://www.swiat-zabawek.pl/galerie/lego-city-koparka_2154.jpg[/IMG][/CENTER] [/quote] Jaka fajowa kopareczka....TZ się oczka zaświeciły:diabloti: Dziękuję Wam Dziewczyny Moje Kochane, że psysyłyście ze sprzetem i chęciami do zakopania dołka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jesteś taaakiiiieeee KOchane!!!!!!!!! :calus: :calus: :calus: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dawa tu TZta ....mam zaje2biście wielkie pudło klocków LEGO :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]i bez trzonka dam radę ;) jestem zuch dziewoja... widzę że Ala wyjęła ciężki sprzęt do zakopywanie doła :multi::multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam ponownie, bez szpadelka bo mnie szpadelkowa robota jest obca, zakopie doła własnymi ręcami;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Dawa tu TZta ....mam zaje2biście wielkie pudło klocków LEGO :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hmm...jest to myśl...za miesiąc bym go odebrałą so?:diabloti: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]i bez trzonka dam radę ;)[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jestem zuch dziewoja...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]widzę że Ala wyjęła ciężki sprzęt do zakopywanie doła :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No, zuch z Ciebie:diabloti: Cześć:multi: [quote name='agbar']dzien dobry:hand:[/quote] hejka:loveu: Już nie jest dobry... [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przyszłam ponownie, bez szpadelka bo mnie szpadelkowa robota jest obca, zakopie doła własnymi ręcami;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Zasypuj:diabloti:Jakaś Ty odważna, żeby tak własne ręce w ziemię pakować...a jak cię tasiemiec pociągnie do dołu?:diabloti: [quote name='Tengusia']dzien doberek :grins:[/quote] Cześć:loveu: [quote name='Asia&gordonisko']doberek :grins:[/quote] Witanko:multi: Quote
agbar Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Masz racje...nie dobry:shake:barrrrrdzo niedobry :cool1:Dobrze ze przynajmniej pogoda dopisuje:multi: Quote
jonQuilla Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w końcu jestem :) :multi::multi: nie myśl że zapomniałam o Was... mam dzisiaj mało czasu :) ale ściskam Was i zaglądnę tutaj później :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejka A beda dzis jakies foteczki?[/quote] Cześć:multi: Nie sądzę, żeby mi się udało chociaż jedną wstawić:placz: [quote name='agbar']Masz racje...nie dobry:shake:barrrrrdzo niedobry :cool1:Dobrze ze przynajmniej pogoda dopisuje:multi:[/quote] POgoda śliczna, ale u mnie humor też zaginął:placz: Może jutro będzie lepiej? [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]w końcu jestem :) :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie myśl że zapomniałam o Was...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]mam dzisiaj mało czasu :)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale ściskam Was i zaglądnę tutaj później :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] oo... Jesteś:multi: A miałaś zajrzeć i CIę nie ma:shake: A coś taka zalatana??? Mów mi szybciutko:mad: [quote name='gops']witanko :multi: wracaj...gdzie nam ucieklas? :roll:[/quote] Hejka:multi: Nigdzie nie uciekłam, mam durny komputer i iPLUSa:shake: Jutro się wybieram na egzamin...Nie wiem tylko czy mi odwagi wystarczy, aby wejść do pokoju pana doktora.... Trzymajcie za mnie jutro kciuki około 9 - 9.30 :kciuki: :kciuki: Quote
gops Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 bedziemy mocno kciukasy zaciskac ;) jakos dasz rade :razz: Quote
Recommended Posts