Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']też zasmarkana jestem.. .i też mam ciągle klasówki... tyle że je sprawdzać musze... :roll: :placz: :p[/quote]

to chyba już lepiej sprawdzać niż pisać :evil_lol:

Posted

[quote name='halbina']też zasmarkana jestem.. .i też mam ciągle klasówki... tyle że je sprawdzać musze... :roll: :placz: :p[/quote]
oooo...halbinka :calus: :calus: Ale w tym sprawdzaniu to czasem mozna fajne rzeczy wyczytac ;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Niuniasty szukał szczęścia?
[URL]http://img18.imageshack.us/img18/3786/dsc0099male.jpg[/URL]

albo oznak wiosny :) :cool3:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Albo wczorajszego dnia ;)

Posted

[quote name='gordonowa']Cześć Selket :)
Zdrówka życzę :):)[/quote]
Cześć Asiu :loveu:
Dziękuję :loveu:

Zaliczyłam histologię :multi::multi::multi: Fakt, że tylko na 3 ale w takim systemie sprawdzania jak jest na tym przedmiocie to całkiem nieźle:oops: Za to kolego obok, super i hiper i wielki naukowiec etc, to nie zaliczył... A całe zajęcia mówił, chyba do mnie - "znowu w plecy"... Ale udawałam, że nie słyszę :oops:
A pogoda dzisiaj cudna... Rano jechaliśmy w deszczu, potem świeciło słonko, potem deszcz, potem słonko i deszcz, potem słonko, potem wielka ulewa i potem śnieg, a potem słonko i deszcz...a teraz nie ma ani słonka ani deszczu :niewiem:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Poproszę pyszną bułeczkę :p

MOże Niunio ma tłuszczaki ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ooo.....dzisiaj nie mam ze sobą :calus: Ale może jeszcze Iv ma ;)
Nie wiem Alu, analiza guzów wykazała łagodne zmiany nowotworowe. Zwłaszcza, że te dwa poprzednie wyrastały tak jak "pryszcze", czyli miały swe "korzenie" pod skórą, natomiast wyrastały nad skórą. A tam na zewnątrz się rozwijały i rosły, natomiast to co ma teraz to urosło od skórą, i tak jakby skórę rozwaliło od góry. Ale rozwija się pod nią, i to jest coś innego, mym zdaniem.
Muszę poszukać info o tłuszczakach.
A Babcia smaruje i dzisiaj jak go macałam to ten guz był znacznie mniejszy.

Posted

[quote name='Dobcia']Cześć:loveu:
Gratuluję histologii:multi:

Mam nadzieję, że ten guzek to nic poważnego...[/quote]
cześć Dobciu :loveu::loveu: A dziękuję. Nieskromnie się pochwalę, że stawy kończyny miednicznej również zaliczyłam :multi:
Guzka na razie nie ma. Dzięki Babcinym smarowaniom zmniejszył się na tyle, że zabieg jego usunięcia przesunął się na za 3 tyg, z nadzieją, że już się więcej nie pojawi na Niuniu :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Będzie dobrze , Niuniowi nic nie będzie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Narazie jest dobrze :loveu: NIech tak zostanie :loveu:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::multi::loveu:

idziesz jak burza...wszystko zaliczasz...gratuluję :multi: zdolna bestyjka ;)

oby Niniasty nie musiał mieć tego zabiegu :kciuki:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Selket']Żółciutka :loveu:
Dziękuję, oby w tym tygodniu również mi się udało zaliczyć ;)
Też mam nadzieję, że już nie będzie tego zabiegu :kciuki:

Ptaszki u mnie śpiewają :loveu: Pamiętacie, że dzisiaj zmiana czasu? :diabloti:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
pamiętamy...bynajmniej ja pamiętam, wczoraj w pracy mi przypomnieli :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][B]
[COLOR=Olive]żółciutka, od razu powiedz TY Z ŻÓŁTACZKĄ :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]idziesz jak burza...wszystko zaliczasz...gratuluję :multi: zdolna bestyjka ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]oby Niniasty nie musiał mieć tego zabiegu :kciuki:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Żółciutka :loveu:
Dziękuję, oby w tym tygodniu również mi się udało zaliczyć ;)
Też mam nadzieję, że już nie będzie tego zabiegu :kciuki:

Ptaszki u mnie śpiewają :loveu: Pamiętacie, że dzisiaj zmiana czasu? :diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Zmiana czasu powiadasz :angryy::angryy::angryy: więc w poniedziałek zamiast wstać o 5.15 to na nogach już będę o 4.15 :placz::placz::placz:w środku nocy :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Zmiana czasu powiadasz :angryy::angryy::angryy: więc w poniedziałek zamiast wstać o 5.15 to na nogach już będę o 4.15 :placz::placz::placz:w środku nocy :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ooo...Ja też muszę wstać zamiast 5.30 to 4.30 :placz::placz::placz: Damy radę i pokonamy tą okropną zmianę czasu :calus: :calus:
Za to dzisiaj pogoda niezwykle wiosenna:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Selket']Za to dzisiaj pogoda niezwykle wiosenna:loveu::loveu:[/quote]

bo wiosna idzie wkoncu wiosna [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Tengusia']no wlasnie zmiana czasu, dobrze ze ja jutro do pracy nie ide i tak bardzo tego nie odczuje :diabloti:[/quote]
Ja też cieszkam. że jutro wolne :loveu:
Wiosna, Wiosna :loveu::loveu::loveu:

Posted

że wiosna to super... ale ta zmiana czasu... ech...

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erki-psy-czekaja-na-domki-dingus-juz-nie-czeka-125841/index154.html"][/URL]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:p...BRY ....u Nas leje jak z cebra :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Cześć :multi::multi::multi: U nas pada również, tylko trocę mniej :roll: A mieliśmy w planach spacerek po lesie, ino w takim błocie to snesu nie ma, więc o ile dzisiaj będzie wycieczka to taka króciutka :roll:
Ale pocieszamy się myślą, że coraz bliżej do pięknych i słonecznych dni :calus:

Posted

[quote name='halbina']że wiosna to super... ale ta zmiana czasu... ech...

[/quote]
Halbinka :calus: To fakt, zmiana czasu jest okropna. Zwłaszcza ta wiosenna, wszystkie jakieś rozlazłe dzisiaj :niewiem: Za kilka dni będzie lepiej :calus: