halbina Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 też zasmarkana jestem.. .i też mam ciągle klasówki... tyle że je sprawdzać musze... :roll: :placz: :p Quote
Yana Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='halbina']też zasmarkana jestem.. .i też mam ciągle klasówki... tyle że je sprawdzać musze... :roll: :placz: :p[/quote] to chyba już lepiej sprawdzać niż pisać :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Niuniasty szukał szczęścia? [url]http://img18.imageshack.us/img18/3786/dsc0099male.jpg[/url] albo oznak wiosny :) :cool3: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='halbina']też zasmarkana jestem.. .i też mam ciągle klasówki... tyle że je sprawdzać musze... :roll: :placz: :p[/quote] oooo...halbinka :calus: :calus: Ale w tym sprawdzaniu to czasem mozna fajne rzeczy wyczytac ;) Quote
Selket Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Yana']to chyba już lepiej sprawdzać niż pisać :evil_lol:[/quote] Tez tak sądze ;) Quote
Selket Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Niuniasty szukał szczęścia? [URL]http://img18.imageshack.us/img18/3786/dsc0099male.jpg[/URL] albo oznak wiosny :) :cool3: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] Albo wczorajszego dnia ;) Quote
Selket Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='gordonowa']Cześć Selket :) Zdrówka życzę :):)[/quote] Cześć Asiu :loveu: Dziękuję :loveu: Zaliczyłam histologię :multi::multi::multi: Fakt, że tylko na 3 ale w takim systemie sprawdzania jak jest na tym przedmiocie to całkiem nieźle:oops: Za to kolego obok, super i hiper i wielki naukowiec etc, to nie zaliczył... A całe zajęcia mówił, chyba do mnie - "znowu w plecy"... Ale udawałam, że nie słyszę :oops: A pogoda dzisiaj cudna... Rano jechaliśmy w deszczu, potem świeciło słonko, potem deszcz, potem słonko i deszcz, potem słonko, potem wielka ulewa i potem śnieg, a potem słonko i deszcz...a teraz nie ma ani słonka ani deszczu :niewiem: Quote
Selket Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Poproszę pyszną bułeczkę :p MOże Niunio ma tłuszczaki ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ooo.....dzisiaj nie mam ze sobą :calus: Ale może jeszcze Iv ma ;) Nie wiem Alu, analiza guzów wykazała łagodne zmiany nowotworowe. Zwłaszcza, że te dwa poprzednie wyrastały tak jak "pryszcze", czyli miały swe "korzenie" pod skórą, natomiast wyrastały nad skórą. A tam na zewnątrz się rozwijały i rosły, natomiast to co ma teraz to urosło od skórą, i tak jakby skórę rozwaliło od góry. Ale rozwija się pod nią, i to jest coś innego, mym zdaniem. Muszę poszukać info o tłuszczakach. A Babcia smaruje i dzisiaj jak go macałam to ten guz był znacznie mniejszy. Quote
Dobcia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Cześć:loveu: Gratuluję histologii:multi: Mam nadzieję, że ten guzek to nic poważnego... Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Będzie dobrze , Niuniowi nic nie będzie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Dobcia']Cześć:loveu: Gratuluję histologii:multi: Mam nadzieję, że ten guzek to nic poważnego...[/quote] cześć Dobciu :loveu::loveu: A dziękuję. Nieskromnie się pochwalę, że stawy kończyny miednicznej również zaliczyłam :multi: Guzka na razie nie ma. Dzięki Babcinym smarowaniom zmniejszył się na tyle, że zabieg jego usunięcia przesunął się na za 3 tyg, z nadzieją, że już się więcej nie pojawi na Niuniu :loveu: Quote
Selket Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Będzie dobrze , Niuniowi nic nie będzie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Narazie jest dobrze :loveu: NIech tak zostanie :loveu: Quote
jonQuilla Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::multi::loveu: idziesz jak burza...wszystko zaliczasz...gratuluję :multi: zdolna bestyjka ;) oby Niniasty nie musiał mieć tego zabiegu :kciuki: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Selket']Żółciutka :loveu: Dziękuję, oby w tym tygodniu również mi się udało zaliczyć ;) Też mam nadzieję, że już nie będzie tego zabiegu :kciuki: Ptaszki u mnie śpiewają :loveu: Pamiętacie, że dzisiaj zmiana czasu? :diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] pamiętamy...bynajmniej ja pamiętam, wczoraj w pracy mi przypomnieli :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][B] [COLOR=Olive]żółciutka, od razu powiedz TY Z ŻÓŁTACZKĄ :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/FONT] Quote
Selket Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]idziesz jak burza...wszystko zaliczasz...gratuluję :multi: zdolna bestyjka ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]oby Niniasty nie musiał mieć tego zabiegu :kciuki:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Żółciutka :loveu: Dziękuję, oby w tym tygodniu również mi się udało zaliczyć ;) Też mam nadzieję, że już nie będzie tego zabiegu :kciuki: Ptaszki u mnie śpiewają :loveu: Pamiętacie, że dzisiaj zmiana czasu? :diabloti: Quote
Alicja Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Zmiana czasu powiadasz :angryy::angryy::angryy: więc w poniedziałek zamiast wstać o 5.15 to na nogach już będę o 4.15 :placz::placz::placz:w środku nocy :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 no wlasnie zmiana czasu, dobrze ze ja jutro do pracy nie ide i tak bardzo tego nie odczuje :diabloti: Quote
Selket Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Zmiana czasu powiadasz :angryy::angryy::angryy: więc w poniedziałek zamiast wstać o 5.15 to na nogach już będę o 4.15 :placz::placz::placz:w środku nocy :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ooo...Ja też muszę wstać zamiast 5.30 to 4.30 :placz::placz::placz: Damy radę i pokonamy tą okropną zmianę czasu :calus: :calus: Za to dzisiaj pogoda niezwykle wiosenna:loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Selket']Za to dzisiaj pogoda niezwykle wiosenna:loveu::loveu:[/quote] bo wiosna idzie wkoncu wiosna [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG] Quote
Selket Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Tengusia']no wlasnie zmiana czasu, dobrze ze ja jutro do pracy nie ide i tak bardzo tego nie odczuje :diabloti:[/quote] Ja też cieszkam. że jutro wolne :loveu: Wiosna, Wiosna :loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 że wiosna to super... ale ta zmiana czasu... ech... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erki-psy-czekaja-na-domki-dingus-juz-nie-czeka-125841/index154.html"][/URL] Quote
Alicja Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:p...BRY ....u Nas leje jak z cebra :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:p...BRY ....u Nas leje jak z cebra :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć :multi::multi::multi: U nas pada również, tylko trocę mniej :roll: A mieliśmy w planach spacerek po lesie, ino w takim błocie to snesu nie ma, więc o ile dzisiaj będzie wycieczka to taka króciutka :roll: Ale pocieszamy się myślą, że coraz bliżej do pięknych i słonecznych dni :calus: Quote
Selket Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='halbina']że wiosna to super... ale ta zmiana czasu... ech... [/quote] Halbinka :calus: To fakt, zmiana czasu jest okropna. Zwłaszcza ta wiosenna, wszystkie jakieś rozlazłe dzisiaj :niewiem: Za kilka dni będzie lepiej :calus: Quote
Recommended Posts