jonQuilla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a niech to dundel....jeden punkt :angryy::angryy::mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Yana Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Selket']No ja też zwykle cierpię na brak tego 1 punktu :grins: Albo do lepszej oceny zawsze mi zabraknie takiej odrobinki:placz:A jeszcze te testy z histo to jest pewna forma wspólnej pracy, i ja mówię do koleżanki, że to chyba ciałko zimna, ale patrzę obok do kolegi, który ani razu nie oblał histo,że zaznaczył ciałko genitalne. No i tak myślę, myślę,przez cały test co zakreślić..I co? zaznaczyłam to co kolega. A koleżanka oddała z taką odpowiedzią jaką jej powiedziałam i zaliczyła jako jedyna przy stole:placz: A sama by zaznaczyłą ciałka genitalne i raz się pomyliła w węźle chłonnym, bo zaznaczyła świnę a to był pies i tak samo pomyliła zawartość % miazgi białej w śledzionie...I by nie zdała... A tak jej pomogłam z tym pytaniami, a sama swoje skopałam:roll::placz:[/quote] ciałko zimna, genitalne :crazyeye: o żesz, to naprawdę musi być trudne :hmmmm: trzymam kciuki :thumbs: Quote
Iv_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Rośnie nam [I]weteryniarz[/I] :grins::grins::grins: :loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Moje genitalne ciałko jest teraz zimne bo mam otwarte okno a wstać od laptopa sie mnie nie sce :diabloti::evil_lol: cze Selkeciku :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 nie martw sie Karolka:calus:... bedzie dobrze.... porawisz:p czesc moj ulubiony weterynarzu:multi::loveu: Quote
Selket Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a niech to dundel....jeden punkt :angryy::angryy::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nu... ale poprawię w poniedziałek...chyba :roll: Quote
Selket Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Yana']ciałko zimna, genitalne :crazyeye: o żesz, to naprawdę musi być trudne :hmmmm: trzymam kciuki :thumbs:[/quote] Yana, to nie jest takie trudne;) to tylko tak brzmi :loveu: Ino nie puszczaj kciuków :mad: Quote
Selket Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Iv_']Rośnie nam [I]weteryniarz[/I] :grins::grins::grins: :loveu::evil_lol:[/quote] hmmm........ :grins: :grins:Moja droga, powtarzając za profesorem od anatomii: "szanujmy się i nie mówmy o sobie weteryniorze, ani weterynarze. Jesteście lekarzami medycyny weterynaryjnej", więc Iv, rozumiesz:mad::mad::mad::mad: Quote
Selket Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Moje genitalne ciałko jest teraz zimne bo mam otwarte okno a wstać od laptopa sie mnie nie sce :diabloti::evil_lol: cze Selkeciku :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ala, to Ty siedzisz bez majtek??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Selket Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='lolka75']nie martw sie Karolka:calus:... bedzie dobrze.... porawisz:p czesc moj ulubiony weterynarzu:multi::loveu:[/quote] Karolka :calus: :calus: Ale mi jeszcze brakuje 5 lat do tego tytułu, a jak nie skończę studiów?:oops: Quote
Selket Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Selkecikowa :loveu:[/quote] Cześć Izunia:loveu: Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Selket']Ala, to Ty siedzisz bez majtek??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] siedziałam w szorcikach i koszulince :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] siedziałam w szorcikach i koszulince :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nu to ciałko genitalne było ubrane :grins: aaaaaa.......... zaraz lecę na zajęcia a tam na mnie czeka biochemia:placz::placz::placz::placz: Quote
apple Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]wpadłam:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Witaj przyszly lekarzu medycyny weterynaryjnej:p Quote
Iv_ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Selket']hmmm........ :grins: :grins:Moja droga, powtarzając za profesorem od anatomii: "szanujmy się i nie mówmy o sobie weteryniorze, ani weterynarze. Jesteście lekarzami medycyny weterynaryjnej", więc Iv, rozumiesz:mad::mad::mad::mad:[/quote] :grins::grins: paniałam.............weteryniarzu :evil_lol: upssssssss tzn, Pani weteryniarzu :p :cool3: :evil_lol: Quote
Selket Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='jbk']Cześć Selkecikowa ;) Powodzenia na biochemii ;)[/quote] Cześć Asiu:loveu: Nie było wejściówki, a ja wczoraj całe popołudnie siedziałam i się ukałam :niewiem: Ale przyda mi się na później ;) Quote
Selket Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]wpadłam:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] O bohse:-o:crazyeye::-o Będą małe Jabłuszka:multi::multi::multi::multi: Quote
Selket Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='agbar']Witaj przyszly lekarzu medycyny weterynaryjnej:p[/quote] Witaj Agnieszko:loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='Iv_']:grins::grins: paniałam.............weteryniarzu :evil_lol: upssssssss tzn, Pani weteryniarzu :p :cool3: :evil_lol:[/quote] Iv:angryy::angryy::mad::mad::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Dzisiaj mieliśmy zajęcia na radiologii:loveu: Pani radiolog nam tłumaczyła na czym to polega i w ogóle jak się odbywają zdjęcia, i takie ogólne wprowadzenie do przedmiotu, i było super:multi::loveu: Podobuje mi się to:loveu:I wiem co to jest "złamanie (pęknięcie) zielonej gałązki":evil_lol: Quote
lolka75 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Selket']Iv:angryy::angryy::mad::mad::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Dzisiaj mieliśmy zajęcia na radiologii:loveu: Pani radiolog nam tłumaczyła na czym to polega i w ogóle jak się odbywają zdjęcia, i takie ogólne wprowadzenie do przedmiotu, i było super:multi::loveu: Podobuje mi się to:loveu:I wiem co to jest "złamanie (pęknięcie) zielonej gałązki":evil_lol:[/quote] boszszsz... z dnia na dzien coraz madrzejsza:loveu::multi: Quote
Alicja Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie bede siedzieć po nagu przed kompkiem :mad::mad::mad: ucz siem dziecino ucz bo nauka to potengi klucz :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts