Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Patrzę na poprzedniego posta........tego o orlicy.....rozciągnięty ci on jak jasny gwint.......myśle nic tylko foty się będą ładowały...czekam a tu nic.......w konia mnie robisz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

czesc Selkeciku Gonzikowy :hand: zagladam codziennie do ciebie ale przez cala sprawe z Rocko ostatnio nie mam sil buszowac po watkach, brak mi juz pomyslow co jeszcze dla tego psa moge zrobic :mdleje:

Posted

[quote name='jbk']A dziś to ja będę pierwsza, a co![/quote]
Gratuluję ;)
[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]to ja druga :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć Ty Ty moja Ty :loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Cześć Słońce:loveu::loveu::loveu:
[quote name='jbk']Kto na trzeciego, kto??[/quote]
Iv:eviltong:
[quote name='Iv_']Chyba wypadło na mnie :cool3:[/quote]
Cóż.....Ktoś musi:eviltong:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Patrzę na poprzedniego posta........tego o orlicy.....rozciągnięty ci on jak jasny gwint.......myśle nic tylko foty się będą ładowały...czekam a tu nic.......w konia mnie robisz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ja??? No so Jabłuszko...Ciebie:shake: A życiu:diabloti::diabloti:
[quote name='Tengusia']czesc Selkeciku Gonzikowy :hand: zagladam codziennie do ciebie ale przez cala sprawe z Rocko ostatnio nie mam sil buszowac po watkach, brak mi juz pomyslow co jeszcze dla tego psa moge zrobic :mdleje:[/quote]
Cześć Tengsusiu :calus: :calus: :calus:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wena mnie odeszła , nie mam fotek i zapadam w sen zimowy :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
oć utulkam i razem zapadniemy w sen zimowy :calus: :calus:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wena mnie odeszła , nie mam fotek i zapadam w sen zimowy :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Selket']oć utulkam i razem zapadniemy w sen zimowy :calus: :calus:[/quote]

No nie! To mój pomysł! Ja też chcę w sen zimowy!

Jedyne, co mnie powstrzymuje, to widok psiaków na śniegu ;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]nowy dzień uważam za rozpoczęty :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale najpierw idę się z tą wiadomością przespać :)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dobranoc:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Żonkila:loveu: Cześć:loveu:
[quote name='Iv_']:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:
to ja Gwiazda cudna :evil_lol:[/quote]
hhm.......hmmm....................:cool1:
[SIZE=1][COLOR=pink]Skoro tak twierdzisz.......[/COLOR][/SIZE] :cool1:
[quote name='jbk']No nie! To mój pomysł! Ja też chcę w sen zimowy!

Jedyne, co mnie powstrzymuje, to widok psiaków na śniegu ;)[/quote]
No to się obudzimy jak będzie piękny śnieg:eviltong:
[quote name='Pandisia']A tam będziecie szły spać :razz: jeszcze nie wiadomo czy będzie śnieg i zima :eviltong:. Dzień doberek :loveu:[/quote]
Cześć:loveu: No właśnie się chyba nie zanosi na piękną zimę:shake: Obaczymy:loveu:

Posted

[quote name='Selket']No to się obudzimy jak będzie piękny śnieg:eviltong:
[/quote]

O o o o! To jest dopiero dobry pomysł, przekimać deszcze mgły i niepogody, obudzić się w bieli i ruszyć na podbój zimy z psiakami ;)

Posted

[quote name='jbk']O o o o! To jest dopiero dobry pomysł, przekimać deszcze mgły i niepogody, obudzić się w bieli i ruszyć na podbój zimy z psiakami ;)[/quote]
No............:multi::multi::multi: Aczkolwiek i taka plucha jest fajna...Ale nie w nadmiarze:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']No............:multi::multi::multi: Aczkolwiek i taka plucha jest fajna...Ale nie w nadmiarze:diabloti:[/quote]

Chyba już jest nadmiar :shake:

Posted

[quote name='Alicja'][URL="http://emoty.blox.pl/resource/th_holeinwall.gif"][IMG]http://emoty.blox.pl/resource/th_holeinwall.gif[/IMG]
[/URL][/quote]

Ala-dawaj tu :multi: nie chowaj się :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][URL="http://emoty.blox.pl/resource/th_holeinwall.gif"][IMG]http://emoty.blox.pl/resource/th_holeinwall.gif[/IMG]
[/URL][/quote]
oooo....................Alutka wpadła w dziurkę i nie może się wydostać:placz::placz::placz::placz:
[quote name='Iv_']Ala-dawaj tu :multi: nie chowaj się :evil_lol:[/quote]
Ona się nie chowa, ona utkła:diabloti:
[quote name='jbk']Chyba już jest nadmiar :shake:[/quote]
Jesce nie ;) Od środy ma być ładnie ;)
[quote name='Iv_'][IMG]http://emoty.blox.pl/resource/509.gif[/IMG][/quote]
A Ty co tak kicasz???:eviltong:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no paczaj i zauważyłaś mnie :oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ty się teraz nie chowaj, tylko bejsbola szykuj ;)

Chociaż Selkecikowa mówi, że słońce jutro wraca? To może się wstrzymamy do jutra?

Posted

[quote name='jbk']Ty się teraz nie chowaj, tylko bejsbola szykuj ;)

Chociaż Selkecikowa mówi, że słońce jutro wraca? To może się wstrzymamy do jutra?[/quote]
Panie pogodynki tak mówią ;)