apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Selket'] Wczoraj było duzio:roll: Jabco...skup się :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Siem skupiłam:oops: i obejrzałam :evil_lol: Mniamniuśny:loveu: [url]http://images35.fotosik.pl/2/fca165add43a0340.jpg[/url][/COLOR][/FONT][/B] Quote
Selket Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Siem skupiłam:oops: i obejrzałam :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mniamniuśny:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://images35.fotosik.pl/2/fca165add43a0340.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote] I bardzo dobrze ;) A tu Niunio czeka na rzucenie patysia....:diabloti: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Selket']I bardzo dobrze ;) A tu Niunio czeka na rzucenie patysia....:diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A dobra Pańcia rzuciła tak?[/COLOR][/FONT][/B];):razz: Quote
Selket Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A dobra Pańcia rzuciła tak?[/COLOR][/FONT][/B];):razz:[/quote] Pańcio ;) I rzucił ;) I Mały go potem przyniósł:diabloti: Taki mundry jezd:diabloti: Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Selket']Pańcio ;) I rzucił ;) I Mały go potem przyniósł:diabloti: Taki mundry jezd:diabloti:[/quote] :mdleje: a Ty z tego wynika nic nie robiłaś :roll: bo robienie foty to nie praca przeca :eviltong: :eviltong: :eviltong: tylko przyjemność :evil_lol: Cześć :multi: :loveu: :loveu: Quote
Selket Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Iv_']:mdleje: a Ty z tego wynika nic nie robiłaś :roll: bo robienie foty to nie praca przeca :eviltong: :eviltong: :eviltong: tylko przyjemność :evil_lol: Cześć :multi: :loveu: :loveu:[/quote] No ja właśnie fotkę robiłam:placz: Przeca to strasznie trudne zrobić taką wspaniałą fotkę :obrazic: Cześć:diabloti: Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Selket']No ja właśnie fotkę robiłam:placz: Przeca to strasznie trudne zrobić taką wspaniałą fotkę :obrazic: Cześć:diabloti:[/quote] :-o trudno? jak ma się taki świetny aparat :cool1: :eviltong: Quote
Selket Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Iv_']:-o trudno? jak ma się taki świetny aparat :cool1: :eviltong:[/quote] No to 1/3 sukcesu..Trzeba mieć pomysł i być dobrym fotografem...Jak ja:diabloti: Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Selket']No to 1/3 sukcesu..Trzeba mieć pomysł i być dobrym fotografem...Jak ja:diabloti:[/quote] to gratuluję :bigok: pięknie robionych zdjęć :happy1: Quote
Selket Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Iv_']to gratuluję :bigok: pięknie robionych zdjęć :happy1:[/quote] Przyjmę to jako komplement:diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi: dzień dobry to ja :) tuuuulimy :calus: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi: dzień dobry to ja :)[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tuuuulimy :calus:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Cześććććććććććć:multi::multi::multi: Oć tulkaj mocno :calus: :calus: :calus: oooo.....nie wiem czy me nadzieje nie są płonne, ale jakieś chmury naszły..Może w końcu spadnie odorbinka deszczu, bo ta pogoda u nas nie do wytrzymania jest.. No nic, czekam na deszczyk ;) Quote
jonQuilla Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]tutaj wczoraj był upalny dzień... wieczorem też było ciepło a w nocy tak lało że mi pokój troszkę zalało bo miałam balkon otwarty :evil_lol: ale dzisiaj znów parówa :roll: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]tutaj wczoraj był upalny dzień...[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wieczorem też było ciepło a w nocy tak lało że mi pokój troszkę zalało bo miałam balkon otwarty :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale dzisiaj znów parówa :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] U nas też ciągle sauna i sauna:roll: W całej Polsce pada, a u nas nie:roll: Wszedzie się ochłodziło a u nas nie:roll: Tylko w sobotę przeszło dwie burze i w niedzielę się ciut ochłodziło rano.... Ale teraz upał i upał.Przejść dwa kroki i potem cały człowiek zlany..I chmurki odwiało.......:roll: Quote
lolka75 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 zeby zobaczyc piekne fotaski:loveu: musialam cofnac sie milion stron do tylu...gaduly:shake: no i zobaczylam cos co oprocz kolczatki:diabloti: zmrozilo mi krew w zylach... piesio nie ma jajek[img]http://www.invision.smileyville.net/smilies/fear (3).gif[/img].... Czy Ty wiesz ze on moze miec od tego depresje bo nie ma co wylizywac z luboscia:shake: :roflt::roflt::diabloti: Quote
Selket Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='łapeczek']czescccc ;];][/quote] Cześć ;) [quote name='lolka75']zeby zobaczyc piekne fotaski:loveu: musialam cofnac sie milion stron do tylu...gaduly:shake: no i zobaczylam cos co oprocz kolczatki:diabloti: zmrozilo mi krew w zylach... piesio nie ma jajek[IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/fear (3).gif[/IMG].... Czy Ty wiesz ze on moze miec od tego depresje bo nie ma co wylizywac z luboscia:shake: :roflt::roflt::diabloti:[/quote] To oNe som gaduły :shake: Ale fotaski były ;) Następna:placz::placz: Co Wy się na mnie uwzięłyście???:placz::placz: NIe martwiaj...Gonziasty wylizuje sobie cus innego:diabloti::roflt::roflt: Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 :-o cichutko tu zerkam i co.....................jestem pierwsza :thumbs::sweetCyb::cunao: Quote
jonQuilla Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hmm :hmmmm: bez większych problemów jestem druga... a zarazem też pierwsza.. druga dzisiaj a pierwsza po śnie... cóż tu więcej mówić ---> jest dobrze nie ma co psuć :multi: dzień dobry :loveu::loveu::loveu::multi: no i wielkie brawa dla Ciebie Iv_ :multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Iv_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]hmm :hmmmm:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]bez większych problemów jestem druga...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a zarazem też pierwsza..[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]druga dzisiaj a pierwsza po śnie...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cóż tu więcej mówić ---> jest dobrze nie ma co psuć :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dzień dobry :loveu::loveu::loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]no i wielkie brawa dla Ciebie Iv_ :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :oops: dziękuję jonQuilla :multi: jakoś tam mi się wyjątkowo udało :cool3: ale, że Ty jesteś druga a jednocześnie pierwsza nie będą pierwszą, a drugą to jest dopiero wyczyn :crazyeye: :multi: Gratuluję :loveu: Witam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Iv_']:oops: dziękuję jonQuilla :multi: jakoś tam mi się wyjątkowo udało :cool3: [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a tam nie bądź taka skromna... masz refleks :razz:[/B][/COLOR][/FONT] ale, że Ty jesteś druga a jednocześnie pierwsza nie będą pierwszą, a drugą to jest dopiero wyczyn :crazyeye: :multi: Gratuluję :loveu: [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale zakręciłaś :evil_lol::evil_lol: dzięki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Witam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witaj :evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :roll: ja zawsze tłumaczę jasno wszelkie zawiłości :eviltong: Quote
Selket Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]hmm :hmmmm:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]bez większych problemów jestem druga...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a zarazem też pierwsza..[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]druga dzisiaj a pierwsza po śnie...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cóż tu więcej mówić ---> jest dobrze nie ma co psuć :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dzień dobry :loveu::loveu::loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]no i wielkie brawa dla Ciebie Iv_ :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Cześć:multi::multi: [quote name='Iv_']:-o cichutko tu zerkam i co.....................jestem pierwsza :thumbs::sweetCyb::cunao:[/quote] No nareszcie:eviltong: [quote name='Iv_']:oops: dziękuję jonQuilla :multi: jakoś tam mi się wyjątkowo udało :cool3: ale, że Ty jesteś druga a jednocześnie pierwsza nie będą pierwszą, a drugą to jest dopiero wyczyn :crazyeye: :multi: Gratuluję :loveu: Witam[/quote] Pięknie to ujęłaś:eviltong: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witaj :evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć:multi: [quote name='Iv_']:roll: ja zawsze tłumaczę jasno wszelkie zawiłości :eviltong:[/quote] Baaaaaaaaaardzo jasno:eviltong: Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :roll:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:czy Jabco musi się sqpiać na twoim blogasie :roll: Jabcokowa ;)........[IMG]http://yelims.free.fr/Pipi/Toilette01.bmp[/IMG] cze Selkecikowe :multi::loveu:z Iv :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts