Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dobra biorę się w garść...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]plan jest taki![/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Ty bierzesz tych z lewej, ja biorę tych z prawej i pierwsze dwa miejsca dziś należą do nas :diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
hmmmm................. No tak, ale we dwie będziecie ich brały to ten co będzie szedł środkiem dojdzie pierwszy:diabloti:

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]a wczoraj to nie był hazard to było spacerowanie z psem :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Biedna Salsa, spać jej nie dajesz:eviltong:

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]no skoro zapewniasz że dzisiaj też jest północ to kamień mi spadł z serca :multi:[/COLOR][/FONT][/B]

Słychać było:roll:
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]witam cieplutko :multi::multi::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Cześć Kfiatuszku:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dobra biorę się w garść...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]plan jest taki![/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Ty bierzesz tych z lewej, ja biorę tych z prawej i pierwsze dwa miejsca dziś należą do nas :diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

:cool3: dobra, umowa stoi :evil_lol:

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]a wczoraj to nie był hazard to było spacerowanie z psem :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Łokej :eviltong:

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]no skoro zapewniasz że dzisiaj też jest północ to kamień mi spadł z serca :multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]witam cieplutko :multi::multi::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

:roll: no własnie u mnie coś tak huknęło :-o, a to ten kamień pewnie hahaaaa:diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie wiem czemu ale Salsa teraz śpi i nie chciała nawet wstać jak mama ją wołała do kuchni na jedzenie :hmmmm:

a przez to zacne planowanie zapomniałam powiedzieć że Gonzik piaskowo-wodny jak zwykle śliczny :multi:
mam nadzieję że nie pomyślałaś że nie zauważyłam foteczek :oops:

widziałam i ta mnie się podoba
[URL]http://images31.fotosik.pl/347/bf2501af505980fe.jpg[/URL]
tak dostojnie wygląda :loveu::loveu:

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Iv_']:roll: no własnie u mnie coś tak huknęło :-o, a to ten kamień pewnie hahaaaa:diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
przyznam się...
to był głaz :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']:multi::multi: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]pierwsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
A gucio a nie pierwsza :eviltong: jeszcze nie ma 00.00 :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]taa wiem...falstart był :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Noo...:mad:
Hmm, ciekawe kto dzisiaj wygra :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:placz::placz: druga

idę spać :(

[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:glaszcze::glaszcze: już więcej nie będę...obiecuję :loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]piąta :cool1::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]heja selkeciki i Iv.... Iviki??? :hmmmm: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

cześć :p no kombinuj mała kombinuj :cool1:, dobrze Ci idzie hahaaaa :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']cześć :p no kombinuj mała kombinuj :cool1:, dobrze Ci idzie hahaaaa :evil_lol:[/quote]

[COLOR=Blue][B][FONT=Arial]ivaniki, iv... coś tam :grins: [/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='łapeczek']dzis siestety 6 ;[[/quote]

uuuuuuu :evil_lol: jaka dzis kolejka tu :diabloti:
jakieś zawody czy cóś.....:p:diabloti: