jonQuilla Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Selket']Ja:oops::oops: No bo prosiaczki są takie kochane:loveu: Cześć:loveu::loveu::loveu: w to nie wątpie :roll: Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Wszystkie zwierzaki są kochane, jak są futerkowe ;) Poprzytulać można :) Quote
jonQuilla Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='jbk']Wszystkie zwierzaki są kochane, jak są futerkowe ;) Poprzytulać można :) i tu bym się sprzeczała ... niektóre pająki też mają futerko a jakoś tak hmmm przytulać to ich bym nie chciała :evil_lol::evil_lol: a i bez futerka też są śliczne i kochane :loveu: pomijając węże i jaszczury :loveu::loveu::loveu: to np. szczury odmian łysych :loveu: Quote
clockwork Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 a co to za prosięta??? bom nie w temacie?? :oops: czyżby rodzina selketów sie powiększyła??? :razz: Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='jonQuilla']i tu bym się sprzeczała ... niektóre pająki też mają futerko a jakoś tak hmmm przytulać to ich bym nie chciała :evil_lol::evil_lol: a i bez futerka też są śliczne i kochane :loveu: pomijając węże i jaszczury :loveu::loveu::loveu: to np. szczury odmian łysych :loveu: Dobra, to poprawka - ssaki z futerkiem ;) Quote
Selket Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='jonQuilla'] w to nie wątpie :roll: To jak:cool3: [quote name='jbk']Wszystkie zwierzaki są kochane, jak są futerkowe ;) Poprzytulać można :) Nu, prawie wszystkie ;) [quote name='jonQuilla']i tu bym się sprzeczała ... niektóre pająki też mają futerko a jakoś tak hmmm przytulać to ich bym nie chciała :evil_lol::evil_lol: a i bez futerka też są śliczne i kochane :loveu: pomijając węże i jaszczury :loveu::loveu::loveu: to np. szczury odmian łysych :loveu: Nu, zgadzam się:loveu: Ino ja lubiam węża i jaszczurkę:loveu: Ale łysych szczruków już nie:shake: [quote name='clockwork']a co to za prosięta??? bom nie w temacie?? :oops: czyżby rodzina selketów sie powiększyła??? :razz: Nie.........jeszcze się nie powiększyła:loveu: Ale może niedługo, niedługo:loveu: [quote name='jbk']Dobra, to poprawka - ssaki z futerkiem ;) Futrzaki są cudowne:loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Selket napisał(a): Nie.........jeszcze się nie powiększyła:loveu: Ale może niedługo, niedługo:loveu: że co? :mad: Quote
Selket Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Iv_ napisał(a):że co? :mad: No przecież Ci mówiłam:roll: Quote
Iv_ Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Selket napisał(a):No przecież Ci mówiłam:roll: :roll: ja w moim wieku nie musze wszystkiego pamiętać :roll: Quote
Selket Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: ja w moim wieku nie musze wszystkiego pamiętać :roll: I się zgodziłaś:loveu: a poza tym nie jesteś jeszcze taka stara:loveu: Quote
Iv_ Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Selket napisał(a):I się zgodziłaś:loveu: a poza tym nie jesteś jeszcze taka stara:loveu: :splat:nic nie pamiętam:roll: to nie zabrzmiało jak komplement :shake: Quote
Selket Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Iv_ napisał(a)::splat:nic nie pamiętam:roll: to nie zabrzmiało jak komplement :shake: Hmm.......ja pamiętam, że się zgodziałaś na dwa prośki:loveu: ino czekam na jakąś fajną, malusią dziewczynę do adopcji:loveu: nie?:-( Chyba nie mam zdolności:-( Quote
Iv_ Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Selket napisał(a):Hmm.......ja pamiętam, że się zgodziałaś na dwa prośki:loveu: ino czekam na jakąś fajną, malusią dziewczynę do adopcji:loveu: nie?:-( Chyba nie mam zdolności:-( Ja :crazyeye: chyba mnie pogięło wtedy :roll: Quote
Selket Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Iv_ napisał(a):Ja :crazyeye: chyba mnie pogięło wtedy :roll: A tego nie wiem....ale tak powiedziałaś i tej wersji będę się trzymać :grins: :grins: Fajna jesteś wiesz:razz::razz: Quote
Iv_ Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Selket napisał(a):A tego nie wiem....ale tak powiedziałaś i tej wersji będę się trzymać :grins: :grins: Fajna jesteś wiesz:razz::razz: :mdleje: ale się nachalnie podlizujesz :eviltong: Quote
Selket Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: ale się nachalnie podlizujesz :eviltong: Ja:crazyeye::crazyeye::crazyeye: W życiu:crazyeye: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:tak z futrem zjadł :roll: http://images50.fotosik.pl/15/9cb06da33adb829c.jpg Quote
Selket Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:tak z futrem zjadł :roll: http://images50.fotosik.pl/15/9cb06da33adb829c.jpg Nie jadł:roll: Wyciskał kupkę:oops::roll: Quote
Selket Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='AngelsDream']Nie kupkę - dropsika ;) Można to i tak nazwać ;) [quote name='apple'] Jestem!Selketka!!!!:scream_3: Ja też jestem:-( Quote
Ziutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Selket napisał(a): Ja też jestem:-( A czemu płakasz :-( nie płakaj :shake: :calus: Quote
Selket Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Ziutka napisał(a):A czemu płakasz :-( nie płakaj :shake: :calus: Tak mi smutno dzisiaj jest, że płakałam:-(:oops: Teraz już nie płaczę, tylko mi smutno:-( Quote
Ziutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Selket napisał(a):Tak mi smutno dzisiaj jest, że płakałam:-(:oops: Teraz już nie płaczę, tylko mi smutno:-( Buuuu...:sadCyber: a dlaczego..............:sad: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 :glaszcze: nie smutaj mała:razz::razz: Quote
Recommended Posts