Doda_ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dziś będa fotki? Wiec maja byc do 23:59 :diabloti: bo 00:00 to już wtorek :eviltong::evil_lol: Quote
akucha Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Doda, on się nic a nic nie zmienił :evil_lol: Hopopotamek i już. Quote
Doda_ Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 dalaąś zdjęcie dziś a nie wczoraj :placz::diabloti: Piękny.. byl taki malutki a tu.. :-o Quote
brazowa1 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 zaraz zobaczymy,co wyroslo z jednej hipciowatej dziewczynki........sekunda. Quote
akucha Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Nie uwierzycie, jaka niespodzianka :multi::multi::multi: Dostałam mail: Witam serdecznie! Jeden z Hipopotamów, przesyła serdeczne życzenia wszystkiego dobrego po świętach, a jeszcze lepszego na Nowy 2009 Rok. Chcemy wszyscy podziękować, zamiast typowej pocztówki świątecznej dołączyliśmy zdjęcia, które dokumentują w skrócie ostatni rok od dnia adopcji do dziś, widać jak nasza dziewczynka Happy rośnie i jest coraz piękniejsza dużo się działo… i szalone wakacje nad jeziorem, gdzie nauczyliśmy ją pływać (strasznie bała się wody, teraz żadna siła jej nie wyciągnie nawet z kałuży), grzebanie w błocie, piachu i we wszystkim czym można się wybrudzić, spacery i szaleństwa w lesie i gdzie się da i wiele innych podobnych drobnych radości życia z szaloną psiną. Jeszcze raz dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy całe sopockie schronisko Paula, Piotr i Happy Pamiętacie???? To teraz taka panna jest :loveu: Quote
akucha Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Fajnie sobie żyje :lol: Widać, że jest kochana i rozpieszczana. Cudnie!!!! Quote
brazowa1 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 wiecej! ja chce zobaczyc jakie ma teraz ŁAPYYYYYYYYYYYY Quote
akucha Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ŁĄpy widac na fotce z plaży przecież :cool3: Quote
brazowa1 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 a jak miala 6 tygodni i skladala sie tylko z glowy,wygladala tak :) to ta z prawej z pyska,gdy dorosla ,bardzo podobna do Jokera!!!! poslalam panu jokerowemu linka do fotek siostrzyczki. Quote
akucha Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Musimy chyba oba domy na dogo zaprosić. Quote
brazowa1 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 no to ja pana jokerowego juz zaprosilam :) UWAGA ,KTO CHCE ZOBACZYC DOROSŁE HIPOPPOTAMKI,ZAPRASZAMY NA STRONE 6 Quote
brazowa1 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 buu,pana jokerowego nie udalo mi sie zlapac :( Quote
akucha Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Zaprosiłam nowy domek na dogo, dostałam kjeszcze jedną fotkę dziewczynki. Taka teraz jest: Kaśka :loveu:, na hipcię to od razu się zjawiłaś!!! Quote
kaerjot Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 A ja to nie lubię jak mniamniusie wyrastają, przestają być słodaśne. Buuuuuuuuu Quote
brazowa1 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Obu Kasiom zaraz przyłożę :mad: kaerjot,totez niektorzy ludzie calkiem niezle sobie radza,aby ciagle miec to mniamusne :cool3: Quote
akucha Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Brązowa, masz wiadomość :lol: Witam, Braciszek jest śliczny... bardzo się cieszę, że siostra znalazła dobry dom cały czas mnie dręczyło, że je rozdzieliłam wzięłabym obie ale nie mamy domu z ogrodem niestety, specjalnie dla brązowej kilka fotek no tak samych łap to nie mam, zrobię i wyślę. Pozdrawiam PS ja uwielbiam jej uszy zwłaszcza jak je stawia... Nowy domku, zalogujcie się na dogo, dołączcie do nas!!!!! prosimy. Ładna dziewczynka z niej wyrosła, większa od brata jest, co? Jej... z takich hipoptamków przeistoczyły się w owczary. Cuda panie, cuda... Quote
brazowa1 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 tak! zalogujcie sie do nas! happy to sie nawet przeistoczyla w ogaro-owczara :multi: Musze odnalec pana jokerowego.jakby tak sie Wam udalo rodzinne spotkanie zrobic :lol: Quote
brazowa1 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 tzry miesiące temu do schronu przyszło przyrodnie rodzeństwo hopopotamków. I nie mówicie,ze nie,bo to było po tej samej matce od tych samych bezdomnych. Przyszło,poszło,oczywiscie jakaś pobawiła sie szczeniakiem,a potem wykopała z powrotem do schroniska ( niech zły los nigdy nie opuszcza jej życiowej drogi ) generalnie Czesiu jest najładniejszym hipopotamem,jaki istniał na ziemi. Nic go nie pobije. NIc,nic,nic Quote
Recommended Posts