akucha Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ja myśle, że do tego czasu, to one w domkach będą :lol: Quote
brazowa1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 mialam dzis jeden fajny telefon...no zobaczymy. Quote
Doda_ Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Może, i dobrze. Nie zalezy mi na tym by tylko ten pan dostal tego szczeniaka, tylko zeby jak najszybciej pojechaly do domu. To zaproponuje temu panu inne szczeniaki. Prosil bym dala jeszcze inne ogloszenia szczeniakow ktore beda duze jak onki. Quote
akucha Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 To jeszcze jeden potrzebny. Chyba, ze 2 wezmą. Quote
Betbet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ale hipcioszki swietne są no....ło ho ho pojda az pusto bedzie bez nich:) Quote
szuwar Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Hmmm, mniamuśne są... Brązowa, a co z suką? Da się ją wyciąć? W razie czego chętnie się dorzucę z jakąś kasą. Quote
brazowa1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 o ile pani,ktora przyniosla szczeniaki,zainteresowala sie sprawa naprawde. Dla suki wiesc o jej szczeniakach ,mogla sie skonczyc dramatycznie-pojechano po nia,zeby umiescic w schronisku.Nie mam zludzen-stara,rozwloczona suka,mieszaniec owczarka,jakich wiele,posiedzi w schronie do konca swoich dni.Na szczescie suka uciekla i nie pozwoliła sie odlowic.Na szczescie-poniewaz mysle,ze bezdomni o nia dbaja,sadzac z opisow pani i pies na pewno jest szczesliwszy wloczac sie z nimi,niz siedzac w schronie ,za krata.Ale sterylka tej suki,w duzej mierze zalezy od pomocy tej pani. Quote
Betbet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 kasa jest z tych naszych no ale to chyba rybka na jakiego psa pojdzie skoro szczeniaki tamtej maja trafiac do was! Quote
brazowa1 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Bardzo mila pani sie do mnie dzis dobijala-ostatniego owczarka mieli 15 lat,zostal pograzony w smutku 12letni brat,widac,ze bardzo byla przejeta mozliwoscia przygraniecia hipopotamka.Ostrzegalam,ze gdy przyjedzie do schronu i zobaczy,to niewazne,ze nie bedzie owczar,ale wezmie.No i stalo sie. Dostałam SMSa:Zabralismy Lukrecje do domu,jest wspaniała,taka madra i pocieszna... itd..itd :) :) :) Niech z daleka omijaja schron i juz nigdy,nigdy nie pokazuja nam sie na oczy.Badzcie szczesliwe hipopotamki i bron Boze sie nie rozmnazajcie. Quote
akucha Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: To jedna, a gdzie poszła druga? Quote
Kasia25 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Przyszłam się napawać ich widokiem, fajnie, że w domu. Pewnie teraz ktoś je całuuuuuje i wysysa mózg;):evil_lol: Oby miały jak najlepsze domki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 rozumiem Cie Kasiu doskonale,a ten byl najlepszy,nie? Quote
Kasia25 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Tak!!!!!! Grubasiński zezolek, przyznaj się Wiolu, że nieźle z Ewcią je wycmokałyście:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Kasiu,szczylki byly od bezdomnych,mialy "dzika" siersc,widac,ze działkowe,ale mialysmy to gdzies...nie mozna ich bylo z rak wypuscic. Quote
Doda_ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 i co u szczeniaków? Pewnie urosly.. Czy razem poszly do nowego domku? Quote
brazowa1 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Doda,dzis dam Ci fotki braciszka naszych suczek.Usmialam sie niemal do łez,jak gozobaczylam :) :) :) Quote
Doda_ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 brazowa1 napisał(a):Doda,dzis dam Ci fotki braciszka naszych suczek.Usmialam sie niemal do łez,jak gozobaczylam :) :) :) Nie moge sie doczekac! Jest przed 22, gdzie zdjecia? :mad::evil_lol: Quote
brazowa1 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 bo tutaj macie Jokera-braciszka tych dwoch dziewczynek,zjawil sie w schronisku około 1,5 miesiaca po nich.Ta fotke zobaczyli jego obecni własciciele,pokochali,zabrali do domu.Potem ja dzieki tej fotce trafilam na właścicieli (oj,cala historia to byla,bo potwornie na Nich nakrzyczalam,a potem bylo mi głupio :oops::lol:) i w ten sposob wiem,jak obecnie wyglada Joker i prowdopodbnie jego siostry. Jedna (ta z zezem) trafila do fajnych ludzi,nazywa sie Lukrecja,z druga niestety nie mam kontaktu. Quote
akucha Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Mam zadanie dla Kasi: Proszę wejśc na trójmiejskie i tak kombinować, żeby odnaleźć nowe fotki Hipopotamka - te z nowego domu! Powodzenia!!!!!!! Quote
Doda_ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Śliczny piesio :loveu: Nie masz wiecej zdjec?? :placz: A tej suńki ? (siostry) Quote
brazowa1 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 zaraz beda fotki Jokera obecnie,hehehehheheh,jakie on ma łapki! hihihihihihi a glowa,buchacahachacha,przepraszam,ale nie moge.I ten maslany wzrok ,ktory mu pozostal :roflt:i łapki ma takie...jakie miał!!! zdjec dziewczynek nie mam,musi Wam wystarczyc Joker:) oooo,jeszcze jedna schroniskowa fotke pieska znalazlam: Quote
Recommended Posts