Fauka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='karollka']orientujecie się może gdzie można dostać Boomer Ball? Najlepiej byłoby we wrocławiu ale jeśli nie to może być jakiś internetowy sklep. Na furkidzu są obecnie niedostępne i z tego co mi napisali nie wiadomo kiedy będą;/[/QUOTE] Toys4dogs.pl :) Quote
gops Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 kupiłam małe jajo z trixie z myślą o młodszym psie , zanim kupię mu duże chciałam sprawdzić czy się wkręci i ... OBA psy przepadły! a kupiłam tylko jedno , ostatnie w zoologu . moja suka która nie uznaje nic innego niż piszczące kolczaste pilki lata jak głupia i próbuje złapać jajo ! polecam każdemu , pies też oczywiście wkręcony ale on raczej kocha każdą zabawe . więc jestem zmuszona kupić duże jeszcze jedno duże jajo :lol: jeszcze nie wiem jak te z trixie mniejsze jest wytrzymałe ale póki co nie łapią go w paszcze tylko ganiają . [IMG]http://images9.fotosik.pl/3888/d8477419cf3cedd9.jpg[/IMG] Quote
aganela Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Jak to mniejsze wypada wielkością w stosunku do psa? Pies próbuje je objąć paszczą czy nie ma szans? Jeśli nie sprawiło by ci to kłopotu mogłabyś zrobić zdjęcie przy zabawie? Moje również przepadają tylko za piszczącymi piłkami do memlania. Quote
gops Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='aganela']Jak to mniejsze wypada wielkością w stosunku do psa? Pies próbuje je objąć paszczą czy nie ma szans? Jeśli nie sprawiło by ci to kłopotu mogłabyś zrobić zdjęcie przy zabawie? Moje również przepadają tylko za piszczącymi piłkami do memlania.[/QUOTE] jak pies ma sporą morde to złapie ale jest mocne , ono ma 18cm długości i koło 12 szerokości . zrobię niedługo foto . Quote
Olson Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 a czy te jaja/boomer ball nie toną? bo jak mojej się nie spodoba, to jestem pewna, że utopi w stawie. :diabloti: Quote
gops Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 pływają ;) nie toną, ide właśnie dziś pomęczyć burki nad wodą i zobaczymy czy spodoba im się wodne jajo . Quote
NightQueen Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 gops a można gdzieś to jajo w necie dostać? to co ty masz? Quote
BBeta Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='NightQueen']gops a można gdzieś to jajo w necie dostać? to co ty masz?[/QUOTE] Wystarczy poszukać :eviltong: [url]http://www.futrzakowo.pl/produkt-10062.html[/url] Quote
gops Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 jajo już rozpracowane przez psa , daje rade złapać w paszcze , na szczęście tego nie nadużywa i dalej ładnie się bawi , ale już wiem że musze kupić większe ew boomera. ma pare dziurek po zębach ale to w niczym nie przeszkadźa i dalej świetnie ślizga się po trawie i ucieka . w wodzie pływa, dużo ciężej je złapać więc świetna zabawa. ja kupiłam normalnie w zoologu w mieście ale widziałam je na allegro też . Quote
NightQueen Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='BBeta']Wystarczy poszukać :eviltong: [URL]http://www.futrzakowo.pl/produkt-10062.html[/URL][/QUOTE] nie mam czasu przegrzebywać stron internetowych dzięki ;) Quote
BBeta Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='NightQueen']nie mam czasu przegrzebywać stron internetowych dzięki ;)[/QUOTE] Wpisanie w google Trixie Eggtion zajmuje mniej czasu niż napisanie postu na dogo :eviltong: ;) Quote
Olson Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 a ja muszę bardzo pochwalić sklep fun4dogs.pl. Zamówiłam piłki w niedzielę wieczorem, dzisiaj są już u mnie. Do tego dostałam rabacik na następne zakupy. :) Quote
drzalka Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Widzę ze ten rozmiar jaja Trixie jest taki sam jaki mniejszy rozmiar Running Egga. Gops , może akurat ten większy by się sprawdził. Ja miałam już zamawiań ten mały rozmiar, bo niby mniej miejsca zajmuje, ale nie będzie frajdy z gonienia jaja, bo złapie w paszcze i tyle. Quote
Olson Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 a do nas dzisiaj dotarła piłka ażurowa od Paulix. :loveu: [img]https://lh5.googleusercontent.com/-ZaHPXM0ZJ-4/UYot2zcGywI/AAAAAAAADns/_CPHVq2cpKw/w1200-h795-no/18.jpg[/img] Whisky jest zachwycona, i choć nie lubi się przeciągać, to z tą piłeczką nawet całkiem jej się spodobało. ;) Quote
Olson Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Tusia&NN, rozmiar średni :) a_niusia, Paulix robiła na dogo zbiorowe zamówienie Quote
Olson Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 w jakimś sklepie za granicą ;) przejrzyj wątek Sprzedam/oddam/kupię psie akcesoria to znajdziesz. ;) Quote
drzalka Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Olson do Nas też doszedł identyczny rozmiar i kolor piłki ażurowej ;) Jest MEGA fajna, pies zadowolony bo nie lubi twardych piłek, a to można się jeszcze przeciągać :) Quote
Adriana. Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Nasza ażurowa piłka również dotarła :multi:. Idziemy testować... Quote
Donatka112 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Olson piękna focię wstawił z piłeczką :) Jak dla mnie bomba! :) Quote
IZMADO Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Nasza ażurowa piłka też ma wzięcie, mój pies bardzo lubi interaktywne zabawy, czyli ze mną ;) Ale wcisnęłam do piłki kawałek żwacza i też miała zabawę. Biega za nią, łapie, przynosi, czasem traktuje jak zdobycz. Jednak staram się z nią nie przeciągać, bo w niektórych miejscach trochę jakby pękała. Wolałabym, żeby jednak została w całości. Mamy też jolly egg, to większe. Póki co mój pies się tego boi?! Nie wiem czy jest dla niej za duże, czy może jeszcze nie bardzo wie jak się z tym bawić. Zabiorę je na pole, może w terenie zakuma o co chodzi. Quote
Adriana. Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Nasza ażurka już przetestowana. [COLOR=#000000]Psica oszalała [/COLOR]:smile:[COLOR=#000000]. Na początku była trochę zaskoczona bo nie miała jeszcze styczności z takimi zabawkami, ale jak wyszłyśmy na dwór i rzuciłam jej ją kilka razy to bardzo jej się spodobała. Szarpałyśmy się nią również, Sonia ma mały pyszczek i ciężko jest jej zawsze mocno złapać szarpak a z tą piłką radzi sobie świetnie. Nie żałuję tych pieniędzy. Piłka jest sprężysta, fajnie się rozciąga i wygląda na naprawdę mocną [/COLOR]:lol:[COLOR=#000000], łatwo można ją złożyć i włożyć np. do torebki czy saszetki na smaczki (jak się ma dość pojemną). Wielkość również wybrałam dobrą. Może kiedyś jeszcze spróbujemy kupić małą do samego łapania, bez szarpania. Zdjęć na razie nie mam, ale nie umiem jakoś robić zdjęć równocześnie bawiąc się z psem, a nie mam na razie kogo ztrósnić do zrobienia kilku fotek z piłką.[/COLOR] Quote
Recommended Posts