magdyska25 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 morisowa napisał(a):Dzwoniła do mnie dziewczyna od Łapeńki. Są zdecydowani, mają przyjechać w poniedziałek. Trzymam bardzo mocno kciuki aby wszystko było ok.... Wszystkie sunie wyszły- nowa koleżanka z boksu Kręcioła i reszty jest słodziutka, piękna i młoda...mam nadzieję że szybko znajdzie dom....:roll:....(Morisowa, sunia ma jakieś imię? Dzięki za pomoc.:cool3:). Quote
zonia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Moje niestety wczoraj nie wszystkie wyszły...:shake: Jesteśmy trochę chore i nie miałyśmy tyle siły....:razz: Nie wyszły Felix i Nika, Zenek, Blus i Podhalan(Borys-już dostał nowe imię:cool3:) A oto wątek tej amstaffeczki od Tajfuna;) Kolejna do listy...:razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10164404#post10164404 Jej numer:3146/07 Myślę że się nie pogniewacie że tak ciągle dokładam... Quote
magdyska25 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Pewnie że sie nie pogniewamy;) Do naszej listy również doszła sunia:cool3: Quote
magdyska25 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Dzięki Zoniu za ogłoszenia;) Łapeńka już w domu. Udało się!!!:multi::multi::multi: Mam nowe wieści - Lary (pies Państwa) już się przystosował i bawi się razem z sunią. Dziewczyna lata jak szalona po działce, jest szczęśliwa:p. Obiecano mi zdjęcia Łapeńki:cool3: także jak dostanę informację to od razu napiszę. Ludzie są bardzo zadowoleni. Szkoda tylko że jakoś "naszym" nie mogę znaleźć wspaniałego domu... ciężko mi to idzie...:roll:. Cieszę się że Łapce się udało.....może to początek adopcji "naszych" dziewczyn....mam taką nadzieję....:roll:. Teraz Justynko z Salsy "przerzucamy się" na Czaczę:cool3:- sunia od Kręcioła i spółki. Quote
zonia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Nie ma sprawy;) Jak starczy mi czasu to jeszcze porobię;) Ta wasza od Kręcioła to piękna suczka, powinna szybko znaleźć dom:cool3: ma takie śliczne oczy...:loveu: Dawno ją już wypatrzyłyśmy, i jeśli chcecie to mam jej zdjęcia to mogę wstawić lub wysłać;) Czy to chodzi o tą Łapeńkę...?:cool3: Jeśli tak to strasznie się cieszę:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: To naprawdę super psina:lol: Quote
magdyska25 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Tak to jest ta Łapeńka;). Jeżeli możesz to wstaw zdjęcia Czaczy:cool3: Quote
morisowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Magdyska - szkoda, że Cię wczoraj nie było! całe schronisko zna naszą Łapeńkę (wg nich Oleńkę), każdy się cieszył, a po pierwsze dziwił ;) Pewnie będzie relacja na oficjalnej stronie, bo "pani od promocji" biegała wokół z aparatem. Przychodzili lekarze, żeby się z nią pożegnać :-o Magdyska - wydać taką sunię do takiego super domu, to jest naprawdę sukces :multi: (a w schronisku wyglądało, jakby to była moja adopcja :oops:) Czekam na fotki i relacje :eviltong: Quote
justynaz87 Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 No magdyska25 (:lol:) gratulację, za świetną pamięć do psów i tym samym błyskawiczną reakcję na postawione "wymagania" odnośnie wyglądu psa. Cieszę się, że wszystko się udało :multi: Quote
magdyska25 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ja również bardzo się cieszę:cool3:. Jestem w stałym kontakcie z właścicielami. Fakt to naprawdę wspaniali ludzie;). Wczoraj dostałam smsa że sunia pięknie się zaaklimatyzowała, cały czas bawi się z Larym, szaleją po działce. Sunia późnym popołudniem tak zasnęła że sobie nawet pochrapywała:evil_lol:,ładnie jeździ samochodem. Na początku przyszłego tygodnia obiecano mi zdjęcia:p. Quote
justynaz87 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 :p super. Magda zaczynasz się rozkręcać :cool3: Quote
morisowa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 do mnie też dzwonili :lol: i też czekam na fotki Quote
magdyska25 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 justynaz87 napisał(a)::p super. Magda zaczynasz się rozkręcać :cool3: Taa........tylko gdzie te domki.....bo chyba troszkę się już "przystopowały"....Jak Bianka nie będzie już po sterylizacji w niedzielę to chyba głowę komuś ukręcę...:roll: Quote
magdyska25 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Spacerki w niedzielę: Beka: malutki kamyczek:diabloti: Quote
zonia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Beka z tym kamyczkiem wygląda tak słodko:loveu::loveu::loveu::p:p W sprawie moich psików też cisza...:shake: Quote
magdyska25 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 zonia napisał(a):Beka z tym kamyczkiem wygląda tak słodko:loveu::loveu::loveu::p:p W sprawie moich psików też cisza...:shake: .......no właśnie niestety.......Beka wygląda słodko ale przez to zęby ma w nie najlepszej formie..... Quote
justynaz87 Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Dziewczyny nadal egzystują w schronisku :-( Quote
magdyska25 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Dzisiaj dzień był do d....tylko się zdenerwowałam i to by było na tyle...jak zwykle zero adopcji, Bianka jeszcze nie wysterylizowana!!!!!!:mad: (czeka już 3 tydzień na zabieg a domek nie może się doczekać...), Buba nie wyszła- teraz w klatce są 4 psy....nas 2.....i jak tu dać sobie radę....zgraja Kręcioła wyszła...Czacza jest coraz bardziej przytulaśna, piękna sunia. Zdjęć nie zrobiłam....:roll:......w ogóle o nich zapomniałam.... Nie mam już pomysłów co by zrobić aby psy znalazły dom....większość dużych i starszych....:shake: Ogłoszenia nie dają rezultatów....może wysłać jakiegoś psa/sunię do magazynu "cztery łapy"? bo do PP wysłałam Kręcioła....zobaczymy co z tego wyniknie jak to nie przyniesie rezultatów to tylko można się tnąć i ryczeć.... Quote
morisowa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 magdyska25 napisał(a): Bianka jeszcze nie wysterylizowana!!!!!!:mad: (czeka już 3 tydzień na zabieg a domek nie może się doczekać...) :angryy: mogę to jedynie nazwać złośliwością... tydzień temu widziałam ją na liście, potem na nowej nie, więc byłam pewna, że poszła pod nóż... Brak mi słów. Quote
Recommended Posts