Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aj szkoda że do Cieszyna tak daleko. Ja mam ostatnio szczęście do adopcji fajne domki się trafiają. Mogłabym u siebie poreklamować tylko plakacik by się przydał.I zdjęcia lepsze, wyraźniejsze:roll: Tylko, że to drugi koniec Polski..szmat drogi.
To podniosę ślicznotę chociaż.

Posted

pędzelopka napisał(a):
Aj szkoda że do Cieszyna tak daleko. Ja mam ostatnio szczęście do adopcji fajne domki się trafiają. Mogłabym u siebie poreklamować tylko plakacik by się przydał.I zdjęcia lepsze, wyraźniejsze:roll: Tylko, że to drugi koniec Polski..szmat drogi.
To podniosę ślicznotę chociaż.
Bardzo cię proszę, ogłoś ją z tymi zdjęciami. Lepszych raczej nie będzie tym bardziej jak jest ponoć poszarpana. Coś wykombinujemy z transportem.

Posted

Może akurat w B.stoku znajdzie sie super domek :loveu: I może akurat znaleźli by się tacy państwo jacy przyjechali osobiście taki szmat drogi z B.stoku do Cieszyna po jamniczkę :cool3:
Było by bosko ehh

Posted

To uruchamiam photoshopa w takim razie. Coś podlasianie większe serca mają :cool3: łowczar u mnie od czwartku i już myka do domu. Dzisiaj u weta dziewczyna ze szczeniakiem ze schronu.
Dajcie jakiś telefon jeszcze i maila. I przydałoby się parę konkretów bo ja to o niej nic nie wiem poza tym, że ładna.

Kopiuję dane z allegro, dopiero doczytałam.
Ale zdjęcia to naprawdę by się przydały. Takie miniaturki nawet powiększone nie robią za dużego wrażenia.Pokombinujcie ciotki, dobre zdjęcia to podstawa!

Posted

Pędzelopka zdjęcia większe są na stronie schronu cieszyńskiego i opis, kontakt w razie czego to z Dea, ona będzie cos więcej o niej wiedziała, bo jeździ do schronu. W razie czego spytaj Deę czy da radę zrobić jeszcze jakies zdjęcia.

Posted

Rzeczywiście zdjęcia na stronie większe, takie wystarczą.
Już wszystko wiem w takim razie.
Oby odległość nie okazała się największą przeszkodą, na razie wygląda na to, że rozpoczął się sezon.
Wczoraj poszedł łowczar a dzisiaj ostatni szczeniaczek ma szansę na dom.

Posted

Po ostatnim drugim starciu z inną suką miała zostać zawieziona do wetki, została też odseparowana w szczeniakarni. Może jutro będę wiedziała więcej.