Elżbietka_Cieszyn Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 hmm, chyba jednak musimy zmienić taktykę w ogłaszaniu Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 basia napisał(a):Nooo, chyba tak.. :( Pomyśl proszę, bo ja już nie wiem jak. Quote
Herspri Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Hop hop psina się marnuje w schronie :shake: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Ponoć juz drugi raz pogryziona w schronie. Biedactwo. Quote
pędzelopka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Aj szkoda że do Cieszyna tak daleko. Ja mam ostatnio szczęście do adopcji fajne domki się trafiają. Mogłabym u siebie poreklamować tylko plakacik by się przydał.I zdjęcia lepsze, wyraźniejsze:roll: Tylko, że to drugi koniec Polski..szmat drogi. To podniosę ślicznotę chociaż. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 pędzelopka napisał(a):Aj szkoda że do Cieszyna tak daleko. Ja mam ostatnio szczęście do adopcji fajne domki się trafiają. Mogłabym u siebie poreklamować tylko plakacik by się przydał.I zdjęcia lepsze, wyraźniejsze:roll: Tylko, że to drugi koniec Polski..szmat drogi. To podniosę ślicznotę chociaż. Bardzo cię proszę, ogłoś ją z tymi zdjęciami. Lepszych raczej nie będzie tym bardziej jak jest ponoć poszarpana. Coś wykombinujemy z transportem. Quote
Herspri Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Może akurat w B.stoku znajdzie sie super domek :loveu: I może akurat znaleźli by się tacy państwo jacy przyjechali osobiście taki szmat drogi z B.stoku do Cieszyna po jamniczkę :cool3: Było by bosko ehh Quote
pędzelopka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 To uruchamiam photoshopa w takim razie. Coś podlasianie większe serca mają :cool3: łowczar u mnie od czwartku i już myka do domu. Dzisiaj u weta dziewczyna ze szczeniakiem ze schronu. Dajcie jakiś telefon jeszcze i maila. I przydałoby się parę konkretów bo ja to o niej nic nie wiem poza tym, że ładna. Kopiuję dane z allegro, dopiero doczytałam. Ale zdjęcia to naprawdę by się przydały. Takie miniaturki nawet powiększone nie robią za dużego wrażenia.Pokombinujcie ciotki, dobre zdjęcia to podstawa! Quote
Herspri Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 hop hoooop... ze zdjęciami to raczej ciężka sprawa Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Pędzelopka zdjęcia większe są na stronie schronu cieszyńskiego i opis, kontakt w razie czego to z Dea, ona będzie cos więcej o niej wiedziała, bo jeździ do schronu. W razie czego spytaj Deę czy da radę zrobić jeszcze jakies zdjęcia. Quote
pędzelopka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Rzeczywiście zdjęcia na stronie większe, takie wystarczą. Już wszystko wiem w takim razie. Oby odległość nie okazała się największą przeszkodą, na razie wygląda na to, że rozpoczął się sezon. Wczoraj poszedł łowczar a dzisiaj ostatni szczeniaczek ma szansę na dom. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Hallo, zaglądajcie do naszej nieszczęśliwej suni Quote
Dea Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Po ostatnim drugim starciu z inną suką miała zostać zawieziona do wetki, została też odseparowana w szczeniakarni. Może jutro będę wiedziała więcej. Quote
Recommended Posts