szuwar Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Brazowa to ja jej zasponsoruje ciecie, ok? Da sie to zrobic w schronie? Quote
szuwar Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 za taka mala sucz? Troche duzo rzeczywiscie, ale ja moge dac od reki 150, moze reszte jakos sie uzbiera... Brazowa, Ty ja szykuj, a ja cos wymysle. Quote
Betbet Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Brazowa, nie wiem jak uwazasz, ale jesli dolozysz te 50 zł ktore za odkurzacz sa z bazarku to bedzie 200 zł. brakuje nam 50... Quote
akucha Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ciotki, za późno chyba, bo ja takiego maila dostałam: Dzień dobry! Chciałam Panią poinformować, że Neska (Bezogonka) właśnie znalazła dziś swój nowy dom. Mała szybko się zaaklimatyzowała, czuje się dobrze i uwielbia spać w fotelu :D Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Zaprosiłam domek na dogo, może się odezwie :lol: Idę sciągać ogłoszenia... Quote
Betbet Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 no to fantastycznie!byleby jednak ne została rozmnożana:) powodzenia w nowym domku Bezogonko!!!! Quote
Kasia25 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Cudnie!!!!!!!!!! Udało się śmiesznotce! Akuszka, Ty co jakiś czas z dobrymi wiesciami przybywasz, o dzięki Ci!!!!:lol: Quote
szuwar Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No kurcze, a juz sie chcialam pozbyc troche kasy :) Gratuluje Neska! Quote
brazowa1 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 PHI! Jakbym w nocy Wam napisala,to i tak bylabym PIERWSZA :eviltong: z ta fajna nowina. tak,Bezogonka w domu i wydaje sie,ze to fajny dom.... Quote
akucha Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Brązowa :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Rybcia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Witam! Jesteśmy nową rodziną Neski;) Jest u nas dopiero trzy dni, a już rozkochała w sobie całą rodzinę. To wspaniała radosna sunia, uwielbia nas a my ją! Prawdziwy świąteczny zajączek:lol: Pierwszego dnia cały czas biegała, skakała po kanapach i fotelach, z zainteresowaniem zwiedzała każdy kąt nowego domku. Drugiego dnia troszkę się uspokoiła, ale nadal jest jak żywe srebro. Odważnie broni swojego terytorium szczekając na sąsiadki, najlepiej siedząc na kolanach swojego pana lub pani:mdrmed:. Sypia tylko w łóżku, i najlepiej pod kołdrą. Ale tego nie można jej odmówić. Imię Neska choć ładne, wydaje nam się akurat dla niej trochę mało pieszczotliwe. Więc szukamy innego;) Postaramy się niedługo wrzucić jakieś fotki małego szkraba. Pozdrawiamy Quote
Kasia25 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Witaj, Rybciu!!!!!!!!:multi: Ale niespodziankę nam zrobiłaś, piekny prezent, tak bardzo się cieszę, że (Neska?) ma tak wspaniały, troskliwy no przecudowny, wymarzony dom:multi::multi::multi::multi: Śpi w łóżku na kolankach się "rozwala" no cudownie!!!! Z niecierpliwością czekam na fotki a jak przyjdą pozostałe Ciotki to dopiero się zacznie:lol::lol::lol: Quote
brazowa1 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 WITAJ! :) :) :) tak,mi tez Neska do niej nie pasuje,za powazne.Ciesze sie,ze sunia jest rozpieszczana,ona na to zasługuje,jest wyjatkowo pogodna,samo sloneczko. Rybcia,ja kazdego pytam,wiec Ciebie tez nie pomine ;) Suczka jest zabezpieczona na wypadek zaginiecia? adresowka,nr telefonu na obrozy...cos,co szybko i bezbolesnie pozwoli jej wrocic do swojego domu w sytuacji awaryjnej. Quote
Rybcia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Mała jeszcze nie jest zabezpieczona, nie pomyśleliśmy o tym ale dziękujemy za przypomnienie, zaraz to zrobimy. Wracając do jednego z poprzednich wątków dotyczących rozmnażania: bez obaw, wzięliśmy ją po to żeby kochać, a nie rozmnażać. Quote
brazowa1 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Rybcia napisał(a):Mała jeszcze nie jest zabezpieczona, nie pomyśleliśmy o tym ale dziękujemy za przypomnienie, zaraz to zrobimy. tak,to najwazniejsze-ratuje nawet psu zycie.Pies z wypadku zawsze ma szaase przezyc,bo latwo i szybko mozna odnalezc jego wlascicieli.Adresowka (sa solidne i mniej solidne,wiec warto wiecej zainwestowac) dotyczy nie tylko pieskow ze schroniska,dotyczy wszystkich psow.Nawet gdy pies nigdy w zyciu nie uciekł,nawet,gdy nie jest spuszczany ze smyczy-musi ja miec,bo sytuacje w zyciu bywaja rozne.A najlepiej adresowka,chip plus nr telefonu na obrozy i mozna isc na podboj świata :) Wracając do jednego z poprzednich wątków dotyczących rozmnażania: bez obaw, wzięliśmy ją po to żeby kochać, a nie rozmnażać. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
olenka_f Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 witaj Rybciu - buziaki w te święta :loveu: malucha wycałuj od ciotek a że imie poważne no chyba tak ciekawa jestem co wymyślicie Quote
akucha Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Witajcie Rybciu na dogo!!!! :hand: Ale się cieszę, że jestescie z nami!!! :evil_lol: Niezła rozrabiara z tej małej, a jak się na dobre rozkrecie, to ho, ho, prawdziwy bojowiec z niej będzie. Czekamy na fotki z nowego domu, chcemy zobaczyć szczęściarę. Quote
Betbet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 witamy witamy na dogo i strasznie sie cieszymy, że ślicznota ma nowy domek!!! zdjęć nie odpuścimy, muszą się keidyś pojawić, bo tu ciotki pousychają z ciekawości i tęsknoty!:diabloti: głaski i mizianka dla małej Quote
szuwar Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ale super! Uwielbiam jak nowe domki pokazują się na dogo. Witaj Rybciu i uściski dla suczydła. Quote
Rybcia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witam ponownie!:lol: A oto parę obiecanych fotek Amelki (niegdyś Neski) Quote
brazowa1 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Amelka,jak slicznie! idealne imie dla niej.Nawet wyraz oczek jej sie zmienił :)taki lobuzerski teraz. Quote
Rybcia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 oj łobuzerski łobuzerski ;) jeszcze parę fotek:lol: Quote
Betbet Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 jaka ona jest śliczna i kochanaaa:loveu: już w schronisku mi się spodobała, ale wersja domowa jest o wiele piękniejsza i radośniejsza. jak fajnie musi Wam byc razem hurraaa:D Quote
kaerjot Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Niech mi ktoś wytłumaczy, jak to jest, że schroniskowce tak od razu wiedzą, do czego służy łóżko, fotel, kanapa i jeszcze tak pięknie na nich wyglądają.:loveu: Quote
Recommended Posts