Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, za późno chyba, bo ja takiego maila dostałam:

Dzień dobry!
Chciałam Panią poinformować, że Neska (Bezogonka) właśnie znalazła
dziś swój nowy dom. Mała szybko się zaaklimatyzowała, czuje się dobrze i
uwielbia spać w fotelu :D

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Zaprosiłam domek na dogo, może się odezwie :lol:
Idę sciągać ogłoszenia...

Posted

Witam!
Jesteśmy nową rodziną Neski;) Jest u nas dopiero trzy dni, a już rozkochała w sobie całą rodzinę. To wspaniała radosna sunia, uwielbia nas a my ją! Prawdziwy świąteczny zajączek:lol:
Pierwszego dnia cały czas biegała, skakała po kanapach i fotelach, z zainteresowaniem zwiedzała każdy kąt nowego domku. Drugiego dnia troszkę się uspokoiła, ale nadal jest jak żywe srebro. Odważnie broni swojego terytorium szczekając na sąsiadki, najlepiej siedząc na kolanach swojego pana lub pani:mdrmed:. Sypia tylko w łóżku, i najlepiej pod kołdrą. Ale tego nie można jej odmówić.
Imię Neska choć ładne, wydaje nam się akurat dla niej trochę mało pieszczotliwe. Więc szukamy innego;)
Postaramy się niedługo wrzucić jakieś fotki małego szkraba.
Pozdrawiamy

Posted

Witaj, Rybciu!!!!!!!!:multi:
Ale niespodziankę nam zrobiłaś, piekny prezent, tak bardzo się cieszę, że (Neska?) ma tak wspaniały, troskliwy no przecudowny, wymarzony dom:multi::multi::multi::multi:
Śpi w łóżku na kolankach się "rozwala" no cudownie!!!!

Z niecierpliwością czekam na fotki a jak przyjdą pozostałe Ciotki to dopiero się zacznie:lol::lol::lol:

Posted

WITAJ! :) :) :)
tak,mi tez Neska do niej nie pasuje,za powazne.Ciesze sie,ze sunia jest rozpieszczana,ona na to zasługuje,jest wyjatkowo pogodna,samo sloneczko.

Rybcia,ja kazdego pytam,wiec Ciebie tez nie pomine ;)
Suczka jest zabezpieczona na wypadek zaginiecia? adresowka,nr telefonu na obrozy...cos,co szybko i bezbolesnie pozwoli jej wrocic do swojego domu w sytuacji awaryjnej.

Posted

Mała jeszcze nie jest zabezpieczona, nie pomyśleliśmy o tym ale dziękujemy za przypomnienie, zaraz to zrobimy.

Wracając do jednego z poprzednich wątków dotyczących rozmnażania: bez obaw, wzięliśmy ją po to żeby kochać, a nie rozmnażać.

Posted

Rybcia napisał(a):
Mała jeszcze nie jest zabezpieczona, nie pomyśleliśmy o tym ale dziękujemy za przypomnienie, zaraz to zrobimy.

tak,to najwazniejsze-ratuje nawet psu zycie.Pies z wypadku zawsze ma szaase przezyc,bo latwo i szybko mozna odnalezc jego wlascicieli.Adresowka (sa solidne i mniej solidne,wiec warto wiecej zainwestowac) dotyczy nie tylko pieskow ze schroniska,dotyczy wszystkich psow.Nawet gdy pies nigdy w zyciu nie uciekł,nawet,gdy nie jest spuszczany ze smyczy-musi ja miec,bo sytuacje w zyciu bywaja rozne.A najlepiej adresowka,chip plus nr telefonu na obrozy i mozna isc na podboj świata :)

Wracając do jednego z poprzednich wątków dotyczących rozmnażania: bez obaw, wzięliśmy ją po to żeby kochać, a nie rozmnażać.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Witajcie Rybciu na dogo!!!! :hand: Ale się cieszę, że jestescie z nami!!!
:evil_lol: Niezła rozrabiara z tej małej, a jak się na dobre rozkrecie, to ho, ho, prawdziwy bojowiec z niej będzie.
Czekamy na fotki z nowego domu, chcemy zobaczyć szczęściarę.

Posted

witamy witamy na dogo i strasznie sie cieszymy, że ślicznota ma nowy domek!!! zdjęć nie odpuścimy, muszą się keidyś pojawić, bo tu ciotki pousychają z ciekawości i tęsknoty!:diabloti:

głaski i mizianka dla małej

• 2 weeks later...
Posted

jaka ona jest śliczna i kochanaaa:loveu: już w schronisku mi się spodobała, ale wersja domowa jest o wiele piękniejsza i radośniejsza. jak fajnie musi Wam byc razem hurraaa:D

Posted

Niech mi ktoś wytłumaczy, jak to jest, że schroniskowce tak od razu wiedzą, do czego służy łóżko, fotel, kanapa i jeszcze tak pięknie na nich wyglądają.:loveu: